tisdag 10 juni 2014

Dagens citat: Omar Mustafa


"Flera brutala gruppvåldtäkter när supportrar till general Sisi firade kuppmakaren. "Männen är bara glada" säger en regimtrogen ankare."
Twitter
Vår egen islamist Omar Mustafa låtsas som att mängden våldtäkter i Egypten har någonting att göra med att den islamistiska regeringen har avsatts. I verkligheten förekom en fantastisk mängd gruppvåldtäkter även under islamisten Mursis tid, eftersom beteendet inte har med politik att göra, men desto mer med landets kultur. Redan under protesterna mot Mubaraks diktatur, på Tahirtorget i Kairo, våldtogs kvinnor i rasande fart. Även utländska journalister gruppvåldtogs, som till exempel den 22-åriga holländska journalisten som hamnade på sjukhus och fick opereras, efter att ha attackerats av fem män på just detta torg. Samma sak hände CBS-reportern Lara Logan.

Kommer vi kanske att få slippa gruppvåldtäkter i Sverige vid ett socialdemokratiskt maktövertagande?
16 kommentarer:

 1. En annan kulturell yttring förutom våldtäkter är religion. Dessa skapas av människors tänkande och inte tvärt om som ofta hävdas. När folken i Mellanöstern skapade islam och judendom var det för att dessa stod i samklang med deras moral.
  När vi ser hur syrierna förstör Södertälje kan vi lära att det är MENA-folken som skadar vårt folk, inte främst deras religioner. Den förståelsen leder i sin tur till insikten att den enda politiken för att rädda vårt folk är att 1. Stoppa Invandringen och 2. Börja Återvandringen. /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du verkligen syrier? Södertälje är väl såvitt jag vet dominerat av syrianer? Då blir resten av din text mer begriplig och konsekvent.

   Radera
  2. "Kommer vi kanske att få slippa gruppvåldtäkter i Sverige vid ett socialdemokratiskt maktövertagande?" Då kommer folk bli glada då mångkulturella områden i mycket stor utsträckning sympatiserar med S och V. Det resulterar i att en stor gruppvåldtäktsvåg drar över Sverige (vilket vi i dagsläget redan har), och Omar Mustafa twittrar "Folk är bara glada. Sexualbrotten är ett resultat av att det är lättare att bli fälld för våldtäkt. Inget brott har begåtts av 3-5 män som många kvinnor i dagarna har anmält".

   // Magne

   Radera
  3. @ MG

   Han talar om de ca. 100 000–120 000 assyrier/syrianer. Assyrier/syrianer är en kristen etnisk folkgrupp som delar gemensam kultur, religion, ursprung och talar en variant av arameiska. De är ursprungligen från Irak, Turkiet, Iran, Syrien och Libanon. Och mig veterligen är det en blandning av assyrier/syrianer som bor i Södertälje. De har åtminstone två fotbollsklubbar vid namn Assyriska och Syrianska, vilket anknyter till respektive fotbollsklubbs etniska och religiösa ursprung.

   // Magne

   Radera
 2. Svar till MG: Min poäng är att samtliga folk och religioner i Mellanöstern skadar vår nation när de kommer hit. Däremot kan vi ha fredliga mellanstatliga relationer med dem och idka handel osv.
  I landet Syrien finns det syrianer, assyrier, araber och andra mindre populationer. De flesta i Syrien är muslimer men där finns också kristna och andra små religioner. J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt synsätt. Det är väl ändå individer som kommer hit och inte "folk och religioner"?

   Radera
 3. Tobbe - vems ärenden går DN och Wolodarski? Har de svenskarnas bästa för sina ögon? Det är en berättigad fråga eftersom etnicitet är en så pass stor del av oss människor. Vi är inte bara oskrivna blad utan djupt rotade i våra förfäder.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tobbe, blir nyfiken, var går gränsen där du tycker att ett inlägg kanske ska plockas bort?

   Radera
  2. motenmedmanniskor, blir nyfiken, hur har du kunnat bli en så god och fin människa - överlägsna gener eller fint hem? Berätta!
   Och berätta också gärna vilka fakta du opponerar dig emot i kommentaren ovan!
   /GB

   Radera
 5. När ska FI vakna upp och se faran med denna vanvettiga inströmning av
  folk från mellersta östern, Öst är öst väst är väst med helt olika människosyn
  det går inte att ändra på.Politiker borde läsa historia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fi verkar önska sig ett kalifat i Europa. De gillar slöjan av någon obegriplig anledning...

   Radera
  2. Jodå, det går visst. Om man pratar med varandra.

   http://motenmedmanniskor.wordpress.com/2013/06/30/den-angerfulle-imamen/

   Sen är ju inte riktigt väst väst, för du och jag har nog inte samma människosyn?

   Radera
 6. Man får abstinens efter en förmiddag utan en uppdatering Tobbe, tack för ditt slit och knivskarpa analyser.

  SvaraRadera
 7. Följde nästan dagligen ungdomens revolution i Egypten. Mubarak avsattes och han som valdes till president, Mursi från FJP (Freedom and Justice Party) stod på Tahrir-torget och lovade just frihet och rättvisa till alla. Det hastigt konstruerade FJP visade sig vara en maskering av Muslimska Brödraskapet. På det år som Mursi satt lyckades de driva Egypten flera decennier tillbaka i tiden, inte minst för ungdomar och kvinnor. Till och med den så behövda turismen tog de död på genom att beslagta utländska intressenters satsningar i t ex hotell. De tillät åter kvinnlig könsstympning, drog in alkoholtillstånd ville införa delning av badstränderna i manliga och kvinnliga, till och med efterdödensex en sista gång med sin avlidna hustru.

  Alla löften till ungdomarna sveks om arbeten. De som hade jobbat inom turismen blev arbetslösa.

  Det som sedan hände var en revolution - inte en militärkupp. Många kvinnor blev våldtagna, både västligt klädda och inhemska nu i muslimsk kysk klädsel. Det var många gånger mullorna och deras anhängare som eggade till detta för nu skulle inte kvinnorna visa sig ute på gatorna utan hålla sig hemma.
  Många tror inte det blir bättre med al-Sisi men Egypten behöver nu en stark ledare som tar itu med MB.

  SvaraRadera
 8. Läser att det är en ny "våg" av muslimer som förväntas skölja in över vårt land ganska snart dvs. irakier.

  Räcker det inte snart? Man har bara lust att skita i allting när man förstår att landet ändå snart kollapsar. Jag ger Sverige fem år till innan allt är åt helvete med nuvarande takt på inflödet.

  Reinfeldt, Ullenhag, Billström m.m. vet att detta INTE är bra för landet ändå accelererar galenskapen och ingen vågar säga stopp.

  Mitt land Sverige skall inte skänkas bort till muslimer som inte har en endaste vänlig tanke om oss svenskar. De äter sig in i bostadsområden och tar över. Man är LIVRÄDD varje gång någon lägenhet är till salu att det skall flytta in muslimer

  Jag sörjer enormt det land jag växt upp i och som var ett bra samhälle, kanske det bästa på jorden.

  Sverige måste pausa och hämta andan! Det finns i nuläget inget annat val.

  SvaraRadera