söndag 1 juni 2014

Dagens hyckleri: Morden i Bryssel
Den 24e maj sköts tre personer till döds vid det judiska muséet i Bryssel. De fina människorna på Twitter kunde direkt konstatera vad som hänt och det måste naturligtvis handla om europeisk rasim och högerextremism, vilket var extra viktigt precis inför Europavalet. Jag misstänkte att gärningsmannen kom ur en annan miljö, nämligen den som alltid begår dessa attentat, men då vi faktiskt inte visste något, skulle det ha varit fel av mig att ha kommenterat det. Bland annat följande personer, islamister, liberaler och övriga, kände dock inget behov av återhållsamhet:

Omar Mustafa:
"Förfärliga dödskjutningar vid judiska museet i Bryssel med troliga antisemitiska motiv."

Birgitta Ohlsson (fp):
"Fasansfulla dödsskjutningar vid judiska muséet Bryssel. Trolig antisemitisk attack 1 dag inför Europaparlamentsvalet." Caroline Szyber (kd):
"Fruktansvärda attacken i Bryssel visar att det är viktigt att rösta imorgon. För demokrati och värderingar som gör skillnad & mot hat."

Ebba Busch (kd):
"Människosyn och väderingar gör skillnad. Beklagar djupt de tre människor som mist sitt liv i dödskjutningarna vid judiska museet i Bryssel."

Alexandra Pascalidou:
"Tragiskt med antisemitiska mord på Judiska Museet i EUs hjärta, Bryssel. Väck dem som sover i Europa! Rasismen kostar liv."

Helle Klein:
"Förfärligt det som hänt i Bryssel vid judiska museet. Inrikesministern tror det var en rasistisk/antisemitisk attack."

Erik Ullenhag (fp):
"Tre personer mördade i antisemitisk attack i Belgien. Vedervärdigt och obegripligt. En påminnelse om vikten av att i dag rösta för tolerans."

EU-bloggen, skriven och läst av etablerade politiker och journalister:
"Förhoppningsvis blir det ett uppvaknande för en del angående vilka krafter som är på väg att röstas in Europaparlamentsvalet, partier som livnär sig på hat, förakt och fruktan för bl a judar."


Idag meddelas att den 32-årige islamisten Mehdi Nemmouche gripits, med en kalashnikov och en pistol av samma typer som de som användes vid morden. Han misstänks också ha varit på jihadresa i Syrien förra året. Bland kläderna fanns en keps av samma typ som syns på bilden. Man fann också en kamera med en inspelning som säger att det var synd att den inte fungerade mitt i aktionen. Nemmouche var bosatt i Roubaix i norra Frankrike, en kraftigt islamiserad stad.

Jag föraktar dessa liberala och socialistiska hycklare, som arbetar för maximal muslimsk invandring till Europa, för att sedan gråta över dess följder och skuldbelägga dem som försöker stoppa den. Är man för massinvandring, måste man också erkänna att man accepterar dåd som det i Bryssel och självmordsbombare i Stockholm, tillsammans med alla andra negativa konsekvenser. 

Vi kommer troligen att få uppleva både fler självmordsbombare och attentat likt det i Bryssel i Sverige under de kommande åren. Ansvariga för det är personer som Birgitta Ohlsson, Ebba Busch, Caroline Szyber, Alexandra Pascalidou och Erik Ullenhag.

16 kommentarer:

 1. Ja och Barbara Spectre.

  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  SvaraRadera
 2. Men, de har ju rätt! På sätt o vis, det beror på hur "RAS" DEFINIERAS. Är "Ras" något godtyckligt, eller den vetenskapliga definitionen? Då kan det vara rasistiskt. Det är inte antisemitiskt, då borde han skjutit sig själv. Det är dock antijudiskt. Den största delen av de sk antisemitiska dåden utförs av semiter. Judar o araber mfl är alla semiter. Ställ en judisk israel jämte en syrier som är muslim, nakna jämte varandra, så ser du ingen skillnad. Islam har sin grund i den mosaiska värdegrunden. Mr Ms egen värld var "judisk" till stora delar. Det var kanske därför han ville han en egen kultur, precis som vi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jo, men nu är det ju inte sådant finlir som twittrarna ovan håller på med, utan någonting mycket enklare, nämligen det vanliga tjafset om högerextremister och vikten av att rösta på fina liberaler till Europaparlamentet.

   Radera
  2. Fast hur lyder den vetenskapliga definitionen på ras?

   Du har fel om antisemitism. Begreppet används bara för att beskriva motvilja mot judar eftersom det var så Wilhelm Marr definierade det i sin bok "Judendomens seger över tyskheten" år 1879. Han ville ha ett "vetenskapligt" baserat begrepp istället för ett religiöst baserat. Det har inget med fientlighet mot semiter som folkgrupp att göra men många okunniga gör samma misstag som du.

   Radera
  3. Tobbe, de personer som du utpekar på slutet av artikel är bara välbetalda och utan skrupler individer. Fråga är vem som står bakom detta processen och betalar "kalaset" ?... är det ny Aleksander Parvus i våra tider ?

   Radera
 3. Hej. Jo jag vet vad man använder dessa uttryck till. Om ras så finns det lite olika svar. Jag skickar med denna länk. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Race_(human_classification)
  De har iallafall fel om förövaren, var kommer inte från höger i alla fall. September 2014 så blir de tvåsiffrigt.

  SvaraRadera
 4. Borde inte SD här utgöra den naturliga motpolen? Förståndigt är förstås att invänta resultatet, dvs se om förövaren är högerextremist (Breivikare?) eller islamist. Nu som i majoriteten av övriga terrordåd - begås i islams namn. Då bör SD kunna belysa den vekliga bilden, vilken är den att morden begicks islams namn. Kan vi få se lite sådant från SD i fortsättningen?

  Den samhällsintresserade slösar inte bort sin tid om denne ser på avsnittet om jihadisterna som Uppdrag Granskning sände för ett fåtal veckor sedan. Där beskrivs i detalj hur rekryteringen från Sverige till kriget i Syrien pågår. Och polisen tycks inte särdeles intresserade i frågan. Här borde också SD utgöra den naturliga motpolen.

  Kanske är det jag som missat SD:s uttalanden om dessa fenomen? Möjligtvis är det så att de ligger lite i defensiven inför riksdagsvalet? Eller prioriterar de andra frågor för att de också behöver belysas? Frågor som kan vara tänkvärda inför riksdagsvalet (och kommande val) som jag hoppas SD kan utgöra den naturliga motpolen mot övriga sjuklövern.

  SD 2014

  // Magne

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter - vi blir alla engagerade, men tänk på språket och den svenska lagstiftningen...

   Radera
 6. Så träffande och så rätt, återigen, Tobbe!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. En islamistisk terrorists handling är lika förkastlig oavsett om han verkar i Frankrike, Sverige eller Pakistan. Folk är folk. Det är en befrielse att ha lämnat den så kallade sverigevänliga rörelsen. Tobbe vafan... det är ju ni som är en sekt, mer än etablissemanget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Observera att måltavlan här är figurerna som direkt använde attentatet som ett slagträ i valrörelsen. Det är den förljugenheten jag vill belysa.

   Radera
  2. Ullenhag och Szyber gör det men inte de andra.

   Radera
 8. Tobbe du gör ett fantastiskt bra jobb, men hur ska dina analyser nå de 80-90 % av den svenska befolkningen, som hjärntvättats i årtionden? Kommentarerna från dessa "kändisar" visar hur naiva och blåögda de är. Eller så var det ett avskyvärt försök att utnyttja tragedin, för att få svensken att rösta "rätt".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog en kombination av de båda. De är så vana vid att prata om hotet från högerextremister att det går av bara farten.

   Dessvärre når jag nog inte heller 10%-20% av befolkningen, men läsarskaran ökar ständigt och jag kämpar på. Igår besöktes bloggen av över 2000 individer och det är ju inte så dåligt...

   Radera