söndag 1 juni 2014

Detta parti kommer troligen att sitta i regeringen


SVTs rapport bjöd idag förstås på ett litet inslag från Miljöpartiets kongress, men inga välvilliga jounalister i världen kunde här dölja att vi har att göra med ett mycket verklighetsfrämmande och för Sveriges framtid farligt parti. Bilderna talar för sig själva:7 kommentarer:

 1. Svetsaren blir nog så illa tvungen att gå MP tillmötes, om han skall komma till köttgrytorna. Och till köttgrytorna vill svetsaren komma, kosta vad det kosta vill.

  SvaraRadera
 2. Framgången i EU-valet har gjort MP kaxigare och galnare än någonsin (hur detta nu är möjligt egentligen...?) och det är bara bra för nu när de få hämningar som fanns släpper så visar de väljarna vilka galenpannor de är. Framgången i EU-valet berodde enbart på att folk som röstade på dem anser att miljöpolitik är mer en internationell fråga än nationell och att det inte gör så mycket om man EU-röstar på ett parti som är ännu mer extremt i andra avseenden. I riksdagsvalet är det andra referensramar som gäller men det varken vill eller förmår MP inse.

  Stig

  SvaraRadera
 3. Bra att du visar. Tittar aldrig på TV numera. Propaganda. Inget stämmer. Inte något.

  Jo...detta förefaller stämma.

  SvaraRadera
 4. Åh herregud...
  /Emil

  SvaraRadera
 5. Varför säger nyhetsankaret i början att de vill "Stänga kärnkraftsreaktioner"? Får man inte ens ha reaktioner på kärnkraft längre? ;-)

  SvaraRadera
 6. Andra generationens invandrare2 juni 2014 08:59

  MP borde kolla upp "Jevons paradox", en obehaglig aspekt av resurs- och energikonsumtion. Energieffektiviseringar, dessa svårgreppbara åtgärder som tydligen ska hjälpa oss att avvara de fyra procentenheter av vår elproduktion som två kärnkraftsreaktorer genererar (motsvarande 67% av den totala vindkraften idag), är meningslösa ur ett besparingsperspektiv, då vi bara konsumerar mer om vi använder energi effektivare.

  Detta observerade man redan på artonhundratalet och det är sant än idag. Energieffektiviseringar leder till höjningar av den materiella standarden men effektiviseringen i sig äts upp, ofta med overshoot, av ökad konsumtion.

  Tillbaka på ruta ett med andra ord.

  SvaraRadera
 7. Färgvetenskap:
  Brunt - en blandning av rött och grönt. (testa själv om du inte tror mig)
  Nattsvart - en blandning av rött, grönt och Fi. (hypotes)

  SvaraRadera