söndag 29 juni 2014

Några intressanta skillnader bland riksdagskandidater


Precis som man gjorde inför Europavalet, har Aftonbladet ställt ett antal frågor till de som kandiderar till Riksdagen. Några frågor visar tydliga skillnader, inte minst att det inom vissa områden endast finns ett riktigt oppositionsparti. Naturligtvis har tidningen också tagit med sitt nya favoritparti. Blått står för ja, och rött för nej.

Samtliga feminister tycker alltså att niqab och burka är fullt
rimliga plagg för kvinnor. Endast hos SD är en majoritet för
förbud.


Här är Sjuklövern förnuftig och det är Fi som utmärker sig.
Varför vill hälften av dem förbjuda skolavslutningar i kyrkan?
Det handlar troligen om att det antingen är för patriarkalt
eller kränkande för muslimer.

Återigen, SD står för sig.

5 kommentarer:

 1. Snart landar vi på en samlingsregering på liknande sätt som under WWII. . . Vilket krig vill etablissemanget bekämpa nu?

  SvaraRadera
 2. Att riksstaden bestod av idioter förstod jag men inte så många.

  SvaraRadera
 3. Ok, vore intressant att veta, hur ska ett sådant förbud gå till mer konkret? Kan man få svar på några av sina frågor vore det toppen.
  https://motenmedmanniskor.wordpress.com/del-8-stadsmissionen-och-sanningen-forsta-delen/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiggeri menar du? Tja, sitter någon med en kopp utanför en butik, så plockar polisen upp denne och utvisar till Rumänien eller Bulgarien. Det är väl inte så svårt?

   Radera
 4. Tänkte du dig att upplockande skulle vila på någon lagstiftning månne? Då är det ju inte så enkelt alls. Jag antar att du inte tänker utvisa några svenskar till Rumänien, och kanske inte polacker heller? Och när tiggarna då i ett nafs har köpt en kazoo på Buttricks för 11 kr och blivit gatumusikanter, får de stanna då, eller ska gatumusikanter förbjudas? Av alla nationaliteter eller bara vissa utvalda? Jag tycker nog inte att det hela är så lätt, förutsatt att man vill ha en rättssäker lagstigning till grund och inte bara poliser som godtyckligt plockar upp dem som kan anses förfula gatubilden. Föklara!

  SvaraRadera