måndag 30 juni 2014

Stöddemonstration för ISIS stoppad i Haag


Sharia4Belgiums ledare i högform.
Även en kvinna får vara med på podiet.

Igår hade ett antal muslimska ungdomar planerat en stöddemonstration för terrororganisationen ISIS (Islamiska Staten i Irak och Syrien), men de blev snabbt omhändertagna av polis. Några av dem hade kommit i bilar med belgiska registreringsskyltar, varför man misstänkte att dessa möjligen tillhörde Sharia4Belgium.

Telegraaf

ISIS har gjort sig kända för sitt mördande, bland annat i form av halshuggningar och korsfästelser, i de delar av Irak och Syrien där rörelsen dragit fram. Igår utropade man officiellt ett kalifat i området och utsåg gruppens ledare, kallad Abu Bakr al-Baghdadi, till kalif.

Svenska medier och politiker lär dock fortsätta se "främlingsfientlighet" och "islamofobi" som det stora hotet.

Den intresserade kan också titta på denna debatt, från förra året, mellan Sharia4Belgiums "Abu Imran" och Vlaams Belangs Filip Dewinter:
Mer om Sharia4Belgium
3 kommentarer:

 1. Tack, Tobbe för en alldeles utmärkt research, den här sidan skall jag sprida...
  mvh.Jocke Becker

  SvaraRadera
 2. Västvärldens eftergiftspolitik till islamofascisternas favör, liknar alltmer mellankrigstidens "appeacement" gentemot Hitler.. Idag har etablissemanget uppenbart tunnelseende mot nazismen, trots dess marginalisering, men har istället appeacement mot de islamofascistiska rörelserna..

  Makthavarna har någonting att lära sig av Mark Twain:

  “History doesn't repeat itself, but it does rhyme.”

  Kan du ge dina reflektioner över dessa iakttagelser Tobbe? Verkar det inte som att västvärldens ledare gör samma misstag igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så kan man se det, men den stora skillnaden är att det då fanns en verklig anledning till eftergifter, det vill säga en önskan att inte få ett nytt världskrig, medan vi idag inte har någon som helst anledning att låta islam ta över kontinenten.

   Radera