tisdag 3 juni 2014

Ungdomarna tackar Front National
Idag har Front Nationals ungdomsförbund, Front National de la Jeunesse, lagt upp ett videoklipp där man tackar partiet och dess företrädare för resultatet i Europavalet. Namnen som nämns är huvudsakligen de olika regionernas förstanamn på vallistorna. 2017 är året då nästa presidentval är planerat att genomföras.12 kommentarer:

 1. Man blir rörd till tårar av dessa franska ungdomar. Skulle dessa vara rasister/nazister/fascister?? De är helt vanliga ungdomar som oroas av den verklighet som dagens politiker har skapat för dem. Men de tillåts inte att ifrågasätta den nya påbjudna samhällsordningen.

  "Demokratiminister" (Orwelliansk benämning på) Birgitta Olsson är föga trovärdig i sina litanior om rasismen i Europa. Just därför är det ett genidrag att göra en sådan här video för att visa upp att det är vanliga människor som börjat tröttna på översitteriet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Det är också därför jag försöker lägga upp så mycket som möjligt om Front National här, för att ge en motbild till svensk medias lögner.

   Radera
  2. Förut hade jag bara slaskmedias bild av FN. Tack vare dig Tobbe så har den bilden ändrats, till det bättre. Nu känner jag mig säker på var de står och jag kan utan problem försvara FN och Le Pens mot floskelattacker och lögner om vad företrädare har sagt.

   Du gör ett jättejobb för folkbildningen av svenskarna Tobias. All heder till dig!

   Radera
  3. fina ungdomar,man blir rörd...

   Radera
 2. Har du tipsat Birgitta Ohlsson och Cecilia Malmström, (fp)-flummerskorna i särklass, om videoklippet? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nog bortkastad energi. Då visar jag det hellre för er hedervärda medborgare.

   Radera
 3. Tobbe, grymt bra att du lägger upp dessa klipp. Är det dessa ungdomar som Åkesson är så rädd att SDU ska ha samröre med? Kraften kommer alltid underifrån och från massorna. Eliterna är för rädda om sina egna privilegier för att våga gå emot strömmen. Underbart att se dessa hoppfulla videos. Speciellt som vi knappt längre kan se den minsta strimla ljus här i vårt eget land och redan känna fimbulvinterns iskyla och mörker lägga sig över vårt land för lång tid framöver.

  SvaraRadera
 4. Hellre FN än UKIP och DF. Marine le Pen är en fantastisk kvinna som hedrade Sverigedemokraterna med sitt besök i Sverige. SD:s väljare har samma uppfattning, det är jag övertygad om.

  SvaraRadera
 5. Svenskarna är för rädda för FN och liknande partier. De måste ju vara lagom och normala i förhållande till medelklassen. Franska revolutionen har man ju läst om, men svenskarna drar sig för sånt. Man flyter med strömmen. Jag själv har inte reagerat negativt på något Marine har sagt.

  SvaraRadera
 6. Oerhört vacker video. Den ingav en gnutta hopp i mig igen och fick mig faktiskt att börja gråta. Allt jag ser är en gränslös kärlek och tacksamhet. Raka motsatsen till det hat vi patrioter beskylls för av de verkliga hatarna - vänstern och globalisterna.

  Merci Tobbe, för din översättning och för att du skriver.

  SvaraRadera
 7. Man blir varm i hjärtat av att se det här.....den här filmen måste bli sedd av fler..vi måste trycka på den positivism som all denna energi ger uttryck för..och den tacksamhet som finns inför nationalistisk politik..!

  SvaraRadera
 8. Hej alla! Då denna video uppenbarligen uppskattats av många, har jag bett Avpixlat att lyfta den.

  SvaraRadera