torsdag 3 juli 2014

Dagens citat II: Nabila Abdul Fattah


"På väg ensam ner mot Almedalen. Möter tre vita män. Knuten i magen. Vilka är dom? Vem är dom här för? Hinner jag gå över gatan?"
Twitter

Nabila i sitt utanförskap

Kravallvänsterns Nabila Abdul Fattah uttrycker sig på det sätt som är helt normalt och okontroversiellt i dagens Sverige. Om vi nu ska använda Nabilas egen indelning i raser, är det rent statistiskt farligare att möta tre män av hennes egen etnicitet, men det skulle förstås inte hyllas om det skrevs på Twitter.
15 kommentarer:

 1. HON: kan twittra om detta och få
  OK av det PK mediasverige.
  Hon tillhör ju en godkänd minoritet.
  Invandrarkvinnan/kvinna
  född i Sverige med invandrade päron.

  JAG: skulle få hela mitt liv raserat av
  samma grupp om jag tex var SD politiker
  eller med i en org som inte var just PK.
  Man kan tänka sig drevet...

  Idag såg jag tre män bli tagna av polis i stan.
  Tre utländska män av Balkan-ursprung.
  Tänk om jag twittrat?

  TAXI! Fort! Kör mig tillArlanda. Jag måste fly!

  SvaraRadera
 2. På sitt sätt kanske världen varit bättre utan vita män. Inget internet, inga pc, inga iPhone, iPads inget twitter inget facebook.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga bilar, inga motorfartyg, inga flygplan = inga migranter till Europa.

   Radera
  2. . . Och heller ingen elektricitet , förbränningsmotorer , riktig betong , massproduktion , forskning , metallurgi och sällan stabil fred !

   Radera
 3. Synd bara att det sker i avloppskanalen Twitter. Om gemene man blev varse om det hela så girade vi till kontrakurs fortare än vad dessa mentala kalhyggen hann säga "rasifierad".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Därför jag lyfter liknande här. Å andra sidan verkar de flesta svenskar beredda att böja sig hur mycket som helst. Människor som ovanstående får omgående stöd av ett antal välvilliga dhimmis...

   Radera
 4. Uppenbarligen befinner sig denna kvinna i fel del av världen och skulle känna sig tryggare i sitt hemland, fritt från vita män.
  Varför plågar hon oss med sin närvaro över huvud taget?

  SvaraRadera
 5. Tre vita män som kanske betalat för hennes uppehälle?! Som kanske har rätt att vistas i sitt eget land och har rätt att delta i sitt eget lands politiska diskussion?!
  Hon är ju sanslös!

  Ina Höst

  SvaraRadera
 6. Den här hetsen som nu pågår mot vita män ter sig alldeles för samordnad för att vara ogenomtänkt eller oplanerat. Jag misstänker att man helt cyniskt hoppas på att provocera fram en ny Breivik, som kan avgöra valet. Tyvärr tror jag inte bättre om dessa rabiata manshatare.

  V

  SvaraRadera
 7. Man undrar i sitt stilla sinne hur det kommer att låta om 10-20 år, när andelen invandrare är än större. Jag tycker redan nu att sådana här kommentarer är nästan vardagsmat.

  /Fredrik H

  SvaraRadera
 8. Det måste vara otrooooligt jobbigt att bo i Sverige om man får ångest varje gång man möter en vit man.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svensk lösen4 juli 2014 13:37

   Vithet är ett i Sverige övergående fenomen.

   Radera
 9. Kjell Johansson4 juli 2014 15:58

  Nabila är bara en av alla dessa aggressiva invandrarungdomar som tillåts ockupera media för att tillsammans med Sjöstedts och Schymans stormtrupper hindra fortsatt demokratisk utveckling samt genom hot,hat och våld succesivt styra över den parlamentariska makten åt "rasifierade".
  Detta pågår för fullt då inget ifrågasättande eller opposition går att bedriva i dagens Sverige då det klassas som rasism och nazism.

  SvaraRadera
 10. Ingen som har kollat andelen rasren… eh, rasifierade i Almedalen än?

  Förresten borde det heta Allmosedalen – alla är bara ute efter gratisdricka eller kosing ur någon annans ficka. Kosing som allraförst snotts från det hukande folket.

  SvaraRadera