fredag 4 juli 2014

Wilders, jihadister och jag själv överens


Gratulationer till ISIS från Nederländerna

Precis som från andra västeuropeiska länder, har också ett hundratal nederländska medborgare rest till Syrien och Irak för att delta i jihad. En del av dessa har stoppats på vägen, både i Tyskland och Turkiet. En video har nu dykt upp, från Aleppo i Syrien, där ett par jihadister från Nederländerna förklarar att det är bättre att låta dem resa och ta ifrån dem nationaliteten. Geert Wilders instämmer.

Den nederländska jihadistgruppens talesman i Syrien, som kallar sig Abu Mohammed, berättar:

"Jag är här tillsammans med några nederländska och engelska killar som frilansare. Vi har ingen ledare, utan deltar med olika grupper. För tillfället är vi självständiga."

De fjorton personer med nederländsk nationalitet som hittills har dött fyller honom med avundsjuka:

"Jag är avundsjuk på dem. Det är det högsta någon kan uppnå i islam: martyrskapet. Dessa killar har bokat en enkelresa till Syrien och slutmålet var att uppnå martyrskapet...jag är avundsjuk på dem."

Telegraaf

Ivo Opstelten (VVD) är justitieminister.

Det är utmärkt när allas intressen på det här sättet sammanfaller, och även islamister i Sverige borde förstås fundera över frågan. Lyss och lär, Omar Mustafa, Rashid Musa, Nabila Abdul Fattah, Carolina Farraj, och alla ni andra.

Naturligtvis förstår jag att det är en lockande tanke att upprätta ett kalifat här och förnedra den otrogna ursprungsbefolkningen, men i Sverige kommer det kanske att dröja ytterligare 10-20 år, medan kalifatet redan är utropat i Syrien och Irak.


Från Nederländerna gratuleras ISIS till utropat kalifat

Stöddemonstration för ISIS stoppad i Haag

9 kommentarer:

 1. Raka rör från Gert Widers. MP:s Mehmet Kaplan som jämför jihadisterna med frivilliga under finska vinterkräksjukan borde ge sig av till Syrien och få sin sista vila där han hör hemma och bli martyr. Vad väntar han på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Finska vinterkriget" skulle det givetvis vara. Jag sitter och fipplar med en liten mobil som automatiskt skriver in en massa idiotiska förslag på ord (irriterande funktion)

   Radera
  2. Din autocorrect gjorde det på nåt sätt mer begripligt än det Kaplan sa... ;)

   Radera
  3. He he, ja så kan man se på det. Jag har sedan en vecka tillbaka försökt att lära mig använda en smartphone efter att i sju år haft en liten enkel Sony mobil utan touchfunktion och alla de där andra hundratals funktionerna som finns i moderna mobiler. Jag kommer säkert att göra fler tabbar innan jag blivit van. :-)

   Radera
  4. ryssarna anföll finnarna dom stred för sitt land dom jävla muslimerna strider för en skitreligion

   Radera
 2. Win win så att säga!

  SvaraRadera
 3. Vapen- och våldtäktsträning alltså.

  Hur Jordanien gör: https://thegolanispy.wordpress.com/2014/04/18/3287/

  SvaraRadera
 4. Svensk lösen5 juli 2014 08:51

  Absolut den bästa lösningen. Vi vill inte ha er här och ni vill inte vara här. Som Vilders sade, ta gärna med er släkten når ni åker.

  SvaraRadera