lördag 19 juli 2014

Europas bosättare demonstrerar


Paris den 13e juli


Den 14e juli är Frankrikes nationaldag och vi tittade då på hur myndigheterna i både Nice och Lille förbjöd pro-palestinska demonstrationer, som man menade skulle innebära onödiga provokationer på just denna dag. Bakgrunden är att dessa varit våldsamma, inte minst i Paris, där även synagogor attackerades och de hundratals besökarna fick befrias av polis.

Idag skulle ytterligare en demonstration hållas i Paris, men denna förbjöds igår av stadens polisprefektur:

"Med tanke på de allvarliga risker för störande av den allmänna ordningen som denna skulle skapa i ett sammanhang av ökade spänningar, har polisprefekten beslutat att förbjuda demonstrationen planerad imorgon mellan Barbès och Place de l'Opéra."

Extremvänstern är förstås allierad med muslimerna även i Frankrike och är nu upprörd. Nya Antikapitalistiska Partiet (NPA) uppmanar människor att bege sig till platsen iallafall och detta kommunistiska parti tar nu till stora ord om demokrati:

"Detta skandalösa beslut, som motiveras av en föregiven risk för 'störningar av allmän ordning', är ett allvarligt slag mot demokratiska rättigheter och friheten att demonstrera. Över hela världen organiseras demonstrationer mot den mordiska operationen i Gaza. Frankrike är det enda landet att förbjuda dem."

NPAs Olivier Besancenot, som tidigare ledde
"Revolutionära Kommunistiska Ligan",
åberopar nu "demokratiska rättigheter".

Paris polisprefekt Bernard Boucault förklarar idag vidare att de som ändå försöker demonstrera idag riskerar att "kontrolleras, tas in för förhör och överlämnas till rättsväsendet".

Le Figaro I
Le Figaro II

Som jag brukar säga, fyller man på ett civiliserat land med Mellanöstern, så får man naturligtvis också Mellanöstern. Även i Sverige kan vi se att vi härbärgerar tiotusentals, om inte hundratusentals, individer som inte har någon som helst lojalitet med Sverige, utan mentalt helt befinner sig i islam och Mellanöstern. Det gäller även förvånansvärt många som är födda i landet. Som vanligt kan inte muslimer avkrävas något ansvar själva. Allt som händer i Palestina, Irak eller Syrien beror, om inte på just Israel, naturligtvis på "Väst" och den vite mannen. Somar Al Naher är både vänster och muslim, samt dessutom ledarkrönikör på Aftonbladet. De senaste dagarna har hon varit fullt upptagen med det vanliga malandet om Gaza, och twittrade idag:

"konflikterna i Palestina o Syrien faller tillbaka på Europas historia. Palestina under britterna och Syrien under fransmännen."

Vi talar här alltså om 70-100 år tillbaka i tiden. Om en islamisk grupp idag drar runt och halshugger och korsfäster, faller ingen skuld på förövarna själva, utan på "Europas historia". På Al Nahers profil på Facebook visas en motdemonstration mot Sverigedemokraterna, ett parti som förstås är mycket hemskare än Hamas och ISIS tillsammans, företrädare för en otillåten nationalism, till skillnad för den heliga "palestinska".


Bilden ovan har Tudja Alqabbani, muslimsk bosättare i Sverige, valt som sin profilbild på alla sociala medier. Hennes beskrivning är på engelska för att kunna nå Ummah:

"Just having a worthless conversation with a Zionist..This man is cray cray"

"Cray cray" är inget stavfel utan ghetto för "very crazy". På Facebook får hon uppskattande kommentarer:

" Aywaaa hek gå loss på dom grisarna"

"Tudja du diskuterar med en terrorist! HAHAHAH Bäst är du bror  Må Allah belöna dig"   

Denna svenska medborgare är med i följande grupper:

Befria Palestina
Köp, Byt och Sälj för muslimer i Sverige
Islam Är Rätta Vägen
Swe Islam
Ja Tack! Till moské i Sverige"

Ovanstående var bara ett exempel, ty vi har tusentals liknande i en växande skara. Låt oss avsluta med alltid lika goda Maria Ferm, som enbart ser människor "som söker skydd":


Twitter
18 kommentarer:

 1. Här måste man skilja på två saker. Dels att vår svenska nation är hotad av en invandring som nu uppgår till 1/4 av invånarna. En för oss särskilt skadlig invandring är den från Mena. De har dock inte invaderat oss med våld utan är inbjudna av landsförrädarna i den svenska Politiska klassen.
  Den andra delen är konflikten Israel/Palestina. Judarna som till 99% är invandrare eller barn till invandrare, har tagit landet från palestinierna. De fortsätter kriget mot palestinierna och målet är ett etniskt rent judiskt Israel inom Palestinas gränser.
  Svenska nationalister måste alltså samtidigt göra allt för att driva ut palestinierna från vårt land men också ärligt erkänna att även deras folk är utsatta för ett försök till utrotning.
  Att deras kultur är oss motbjudande får inte påverka oss i frågan om deras nationella rättigheter. Andra våldsamma folk med en i våra ögon vidrig barbarisk kultur, har ju också rätt till sina hemländer.
  /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår din poäng och vill understryka att detta inlägg inte handlar om vem som har rätt och fel i konflikten kring Palestina. Frågan jag vill belysa är: Vad gör dessa människor här? De hatar och föraktar Västvärlden och dess befolkning och är helt upptagna av islam och Mellanöstern. Jag menar att det är direkt vansinnigt att fylla på med individer som är så uppenbart fientliga och aldrig kommer att "integreras". Precis som du påpekar ska frustrationen inte främst vändas mot människorna som vandrar hit, utan mot de politiker och journalister som driver på utvecklingen.

   Observera att jag heller aldrig skriver om Mellanöstern och faktiskt inte heller om islam i sig. De gånger jag berör islam, handlar det om när denna ideologi kommer i konflikt med våra samhällen i Europa, aldrig om bisarra företeelser i exempelvis Pakistan eller Saudiarabien. Jag ser mig absolut inte som "kontrajihadist", utan som försvarare av europeisk civilisation.

   Radera
  2. Jag håller med dig helt. Sionism, vilket betyder att stöja en judisk stat, är något som skall fördömmas. Sinoster har sedan 1800 talet jobbat för detta otyg. Judar behöver inte ett egen land, det är en befängd idé! Israel tillkom med olagliga metoder.

   Läs Allison Weir's "Against our better judgement" en liten bok som undanröjer alla tvivel om att Israel saknar existensberättigande. Israel är en dålig idé för alla, inklusive judarna själva!

   Tyvärr ser jag att många invandringskritiker har lagt sig till med åsikten att man ska stödja Israel - så att man är extra mycket mot muslimer - det är korkat och kontraproduktivt! Israel är orsaken till att dessa muslimer vill "fly" hit. Israel gör allt för att förhindra att det ska finnas en stark och frisk "demokratisk" arabstat i dess närhet.

   USAs utrikesdepartiment är en bunt sionister som går israels ärenden.

   Radera
  3. Återigen, detta inlägg var inte något stöd för Israel. Däremot så förstår jag inte varför antisemiter (säger inte att du nödvändigtvis är det 20:40) motsätter sig statsbildningen Israel. Det är väl i så fall bra att även detta folk har ett eget land, i stället för att utgöra, vilket det klagas på, eliter i exempelvis europeiska länder?

   Sedan håller jag inte alls med om att Israel är skälet till muslimer tar sig till Europa. Dessa klarar av att skapa kaos helt på egen hand. Tror du verkligen att ett självständigt Palestina skulle vara en stark, frisk och demokratisk stat?

   Avslutningsvis, inlägget handlade inte om denna konflikt och det är en diskussion som man aldrig kommer någonstans i. Jag tar varken ställning för Palestina eller Israel, utan för Sverige, Europa och de europeiska folken.

   Radera
  4. Palestina som var en del av det Ottomanska riket, var ett fredligt land. Sen kom sionister dit och pådyvlade dem som bodde där staten Israel. Mycket få där, inklusive judarna, ville ha det. Dom levde redan fredligt med varandra. När folk får vara ifred och bestämma över sin egen tillvaro, under frihetliga former så utbryter fred.

   Vad tror du skulle hända om USA inte gav Israel 8 miljoner dollar om dagen? Jag röstar för att man ska låta dem klara sina egna problem på egen hand!

   Väl känt är att enligt FN har alla folk rätt att bestämma sin egen tillvaro. Ingen i Palestina fick rösta om dom ville ha Israel.

   Nej, muslimer skapar inte oro på den nivå man ser idag, av sig själva. Det är Israels intressen som ligger bakom eländet.

   Konflikten Israel vs araber är mycket enkel, Israel ärr byggt på land som tillhörde ett till större delen annat folk, vilka de motade bort (eller mördade - även kristna). Judar är inte ett homogent folk, de är uppblandat med folk som tillkom från den tiden judendomen var ett missionerande folk. Det vill säga, många av dem är uppenbarligen ej lockigt svarthåriga stornäsade semiter. Vilka är dem som hör hemma i området.

   Att låta 3000 år gammla sagor bestämma ödet för miljoner mäniskor är knasigt. Israel är en sinnessjuk idé! Tyvärr har den blivit normaliserad av mycket enträgna och listiga sionister.

   Läs boken jag tipsade om, du kommer inte ångra dig!

   Radera
  5. http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_oblast

   Lägger till en länk om något som de flesta ej hört talas om; Ett helt län i USSR bara för judar!

   Radera
  6. Ja, 22:18, det var en del av Stalins alla folkomflyttningar. Koreaner skulle till Uzbekistan, tyskar till Kazakhstan osv...

   Radera
  7. Palestina har aldrig varit ett land. Det var romarna som bytte namn på regionen som tidigare hette (bland annat) Judeen. Efter Romarriket ingick området i Osmanska rike fram till dess fall. Så att någon "stulit landet" är befängt.

   Radera
 2. Det här är hemskt - det som Somar Al Naher skrev: ""konflikterna i Palestina o Syrien faller tillbaka på Europas historia. Palestina under britterna och Syrien under fransmännen." Europa har gett skydd till miljontals människor från de konfliktdrabbade områdena runt Israel och Syrien; det belönas vi med beskyllning att vi skapade konflikten. Sådana kommentarer ska väl vara tjänstefel? Men så befinner vi oss i en prekär situation där Europa kan beskyllas för det mest bisarra och det samma gäller inte för övriga kontinenter. Jag hoppas innerligt att den bilden kan förändras i framtiden; och för det är det viktigt med bloggar och tidningar som Tobbes medieblogg, Dispath International och Fria tider.

  / Magne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer ju att området tidigare har varit koloniserat och att gränserna är resultat av det men, precis som när detta alltid framförs om Afrika, så får man fråga sig hur länge det argumentet ska mjölkas. Någon gång borde väl de sedan länge självständiga staterna och dess befolkningar också bli ansvariga? Även länder i Asien, som exempelvis Singapore, har varit kolonier och ändå utvecklats. Dessutom är det festligt att samma människor som klagar på att koloniala gränser fört samman skilda etniciteter eller religioner inom samma land, som i exempelvis Irak, menar att detta inte alls kommer att bli ett problem i Europa, där hela världens folkslag kan leva sida vid sida.

   Radera
  2. Ja, jag instämmer på varenda punkt du nämner. Dessutom propagerar hela Mellanöstern fortfarande för teokrati (Guds envälde) och saknar sympati för andra religioner förutom islam.

   Vad gäller Afrika så är en allmänt accepterad teori, att gränsdragningar som européer gjorde efter de lämnade kontinenten, resulterade i att det blev svårt för människor där att samarbeta. Men om vi hävdar att massinvandringen gör det svårt för europas folk, är den tesen inte giltig. Vi får väl låta hyckleriet hålla sig inom etablissemanget, så kan vi verklighetssinnade diskutera fritt och föra fram vårt budskap.

   Slutligen är det som sagt så att Singapore varit en koloni, men byggt upp välstånd. Kina och Ryssland fick välstånd efter kommunismen föll; det är nog viktigare än att godtyckligt hänvisa till vilken kolonialmakt respektive nation historiskt tillhört.

   / Magne

   Radera
  3. De gränsdragningarna kan inte vara problemet. När jag och min fru reste runt i Tanzania och Zambia för många år sedan visade det sig att det fanns 120 olika språk i Tanzania och 70 olika språk i Zambia. Hur skulle man kunna dra en rättvis gräns på kartan där?
   Och dessa människor förstod inte varandra. När vi en gång stod och väntade på tåg pratade alla svarta engelska med varandra. Det var då jag upptäckte det. Utan engelska kunde de inte kommunicera med varandra. Det fanns inga böcker på stamspråk. Kolonialismen har tvärtemot vad som påstås fört människorna närmare varandra och utvecklat välståndet, skapat sjukhus, skolor.
   Och det är också precis vad Ayaan Hirsi Ali hävdar - att nettoeffekten av kolonialismen varit oerhört positiv och ingenting att skämmas för. Ty var skulle de stå annars ?
   I Afrika fanns ett oerhört förtryck innan kolonialismen, t.ex. muslimsk, judisk men även svart slavhandel. Det är inte ett lands naturresurser som gör ett land rikt utan folkets utbildning.
   /Gunnar B.

   Radera
 3. Kort; Palestina araberna är även dom invandrare i Mellanöstern, och hör inte hemma där..
  Och blanda ej ihop dom sk kristna palestinierna med Palestina arabernas, dom påstås vara samma folkslag av politiska skäl men är det ej!@

  SvaraRadera
 4. Klantänkande är det stora problemet där borta och det importeras naturligtvis hit en masse. Det ser vi redan tecken på t ex när akuterna stormas av familjer till intagna antagonister.
  Och tribalismen i Afrika söder om Sahara går inte av för hackor heller

  SvaraRadera
 5. OM NI FÅR SOM NI VILL
  Undrar hur många judar som Tudja Alqabbani och hennes bosättarvänner i Väst vill ha till det mångkulturella Sverige om hon skulle få som hon vill? D.v.s. att alla Israels drygt 6 miljoner judar tvingas lämna Israel för att den palestinska enstatslösningen skall bli möjlig. Nuvarande 18.000 judar är inte mycket, vad sägs om 100, 200 eller 500 tusen till?

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 6. Denna artikel var faktiskt lite intressant:
  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/darfor-vore-konflikten-i-palestina-enkel-att-losa/

  SvaraRadera
 7. Maria Ferm är en simpel jänta från sydsverige. Vad vet hon om världen. Hon förkroppsligar barnslig naivitet. Direkt som 21-åring från det trygga familjehemmet, till Grön Ungdom bara för att och så hux flux har hennes ord blivit lag i svensk migrationspolitik. Misäääär. Dårar som henne driver mig i händerna på SD.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte bara Sydsverige, utan Vellinge, kanske den mest skyddade och välmående kommunen i Sverige, som Moderaterna har hållit etniskt ren i decennium efter decennium.

   Radera