fredag 18 juli 2014

Birgitta Ohlsson vill ha en kommissionär för "mänskliga rättigheter"
Ett par månader innan Birgitta Ohlsson (fp), med den parodiska titeln "demokratiminister", sannolikt kommer att få lämna sin post, är hon fullt upptagen med att utse diverse politiska kommissarier. För ett par veckor sedan fick vi se Mona Sahlin bli utnämnd till "nationell samordnare mot våldsbejakande extremism" och igår blev ytterligare en vän till henne, liberalen och massinvandringsförespråkaren Olle Wästberg, utsedd att utreda "demokratisk delaktighet och inflytande".

Nu vill Birgitta Ohlsson att EU skapar en särskild kommissionär enbart för, vad hon kallar, "mänskliga rättigheter". Hon avslöjar dock själv att det som vanligt handlar om en politisk tjänst för att bekämpa hennes egna motståndare, då hon menar att resultatet i senaste Europavalet visade att en sådan tjänst nu är nödvändig:

"Jag tycker att det är otroligt sorgligt att både rasistiska, främlingsfientliga och populistiska partier har blivit större på många sätt i Europa. Jag tycker att vi som vill skydda frihet och mänskliga rättigheter behöver bli bättre på att försvara detta och där skulle det vara bra att ha en ansvarig kommissionär."

Så talar en svensk folkpartist. Vi kan nog gissa att hon helst ser sig själv, eller varför inte Cecilia Wikström, på denna post. Artikeln på Euractiv bjuder på den sedvanliga och ohederliga sammanblandningen av helt olika partier och förstås rena lögner:

"I Europavalet blev Udo Voigt, den förre ledaren för Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD), som har hyllat Adolf Hitler och påstått att 'inte fler än 340 000 judar' dog i Förintelsen, vald. Voigt har till och med blivit en medlem av parlamentets Kommitté för medborgarrättigheter.

Samtidigt vann Frankrikes högerextrema Nationella Fronten 24 mandat i valet. FN leds av Marine Le Pen, som har jämfört muslimsk invandring i Frankrike med den nazistiska ockupationen."

Udo Voigt har alltså ett enda mandat och tillhör inte någon grupp, men han måste alltså nämnas för att kunna klistras på de andra. Front National har ingenting med honom eller antisemitism att göra. Jämförelsen som Marine Le Pen gjorde, återges här, troligen medvetet, helt felaktigt. Hon jämförde inte muslimsk invandring med den tyska ockupationen, utan de gatuböner, då hela gator och torg just ockuperas av människomassor. Om Birgitta Ohlsson glatt ljuger om någonting som är så lätt att känna till och kontrollera, kan man tänka sig hur mycket annat som förvrids och förtigs.19 kommentarer:

 1. I Sverige behövs verkligen en "demokratiminister" som återinför verklig demokrati och utplånar demokraturen med alla dess lögner, mörkningar, myter, ryggradslöhet ock korruption men att sätta en opportunistist som Birgitta Olsson på en sådan post är sämre än de sämsta aprilskämt jag någonsin hört.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Edward Ulfertz18 juli 2014 12:33

  En demokratiminister borde väl ivra för kommunalt självstyre, där kommunens innevånare kunde rösta om egna angelägenheter.
  Såsom SVO (skola-vård-omsorg), flyktingmottagning m.m.
  Och fler riksomfattande omröstningar rörande SVO, försvaret, köns/raskvotering, invandring, koldioxidskatt, vindkraft, vinster i välfärden m.m.
  Kan man i Schweiz, så borde man väl kunna det i Sverige.
  När det är infört kan vi kalla oss demokrati.

  SvaraRadera
 3. Men "mänskliga rättigheter" är ju bara en social konstruktion!

  SvaraRadera
 4. Vad är det för demokratisyn som demokrati ministern har då man blir kallad rasist så fort man inte håller med etablissemanget i invandrings frågan
  Jag tycker att utvecklingen ang just demokratin är oroväckande och det ska bli mig ett stort nöje att lägga min röst på SD i september så att vi så småningom kan vakna ur denna mardrömmen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag finner ofta att Svenskvänliga röstar på SD på grund av okunnighet, denna okunnighet är delvis grundad i de svenskvänliga desperation efter en ledare som skall rädda dem, samt i faktumet att avpixlat - SD språkrör på internet, censurerar hårdare än Aftonbladet, och för en nybliven SD-are så ter sig SD som 100% perfekt och felfritt omgiven av tusentals andra som tror likdant därför att inga andra åsikter än att SD är förträffligt tillåts på Avpixlat.

   Okunnighet bland SD-are är extrem, många tror att SD är ett etnisk svenskvänligt parti som vill deportera alla muslimer och göra Sverige etniskt homogent igen.. Det är exakt motsatsen till SD politik.. SD förnekar öppet att ett etniskt Svenskt folk finns samt planerar att assimilera över 500 000+ asiatiska muslimer in i det Svenska folket samt alla andra invandrare.

   Radera
  2. SD planerar att assimilera dig och resten av det Svenska folket med 500k+ muslimer.. Utöver det förnekar SD att det ens existerar ett etniskt Svenskt folk... Rösta på SD och kommer du vakna upp en en mardröm värre än den du är i nu..

   Radera
  3. Ditt okunniga SD-hat ger jag inte mycket för. Har själv följt SD i över 15 år och röstade första gången 2006. Vill du rösta på nazistiska partier får du göra det, men vi Sverige- och människovänner röstar på humana SD.

   Radera
 5. Angående Birgitta Ohlsson och den politiska klass hon tillhör finns ett passande citat av Winston Churchill. Tyvärr är det falskt, Churchill sa aldrig det men det är bra ändå:
  “The Fascists of the future will be the anti-fascists.”
  /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur vet du att han aldrig sade detta?

   Radera
  2. Icke-existens går ej att bevisa men ett Churchillsällskap hävdar att han aldrig sagt detta. I vart fall, säger de, finns citatet inte belagt någonstans. /J_B

   Radera
  3. Det räcker för mig. Tack.

   Radera
  4. Churchill uttalade sig däremot helt säkert om islam, och han skräder inte orden:

   http://www.allaboutmuhammad.com/winston-churchillrsquos-comments-on-islam.html

   Radera
  5. Det där är lite intressant. Tidigare erkänt stora statsmän har uttalat sig om just islam och jag har funderat på att lägga upp citaten i ett särskilt inlägg. Churchill har ni ovan, jag har tidigare lagt upp De Gaulles....även det moderna Turkiets grundare Atatürk har ett underbart om "omoraliska beduiner"...

   Radera
  6. Churchill uttala sig även om judisk nationalism bland andra saker.

   "This movement among the Jews is not new. From the days of Spartacus-Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxembourg (Germany), and Emma Goldman (United States)... this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire."
   http://www.theguardian.com/theguardian/2002/nov/28/features11.g21

   "One may dislike Hitler's system and yet admire his patriotic achievement. If our country were defeated, I hope we should find a champion as admirable to restore our courage and lead us back to our place among the nations.""
   http://www.theguardian.com/theguardian/2002/nov/28/features11.g21

   Radera
  7. Jag är verkligen imponerad av Churchill. Han såg det som det tagit några av oss hundra år att inse. Han klädde fullkomligt av dem. Och på den tiden var de ändå inte den solida ekonomiska muskelkoloss som den är idag. De hade visserligen kontroll över centralbankerna i de stora europeiska städerna men ännu var Federal Reserves bara i sin begynnelse. Falskmyntarna (=de som trycker upp papperspengar ur tomma intet) gömde sig inte och försökte inte prångla ut sina falska papperslappar i mörkret. Nej, de var så fräcka att de gick till regeringarna och sade: vi kan köpa era statsobligationer (med nytryckta sedlar utan täckning). På så sätt har de skaffat sig en enorm ekonomisk makt som de använder för att skaffa sig politisk makt genom att härska genom söndring. I lönndom understödde de den ryska revolutionen, skapade krisen 1929, understödde "den arabiska våren", skapade kriget i Syrien, som gör att hela Europa översvämmas av flyktingar som destabiliserar hela västvärlden. I LÖNNDOM !!!
   När hela världen blivit destabiliserad och det är kaos överallt kan de skapa sin "Nya Världsordning". Och det blir en världsordning som liknar den i Sovjetunionen - fast nu i global skala. Jag är glad att jag sent omsider insett detta.

   Radera
 6. Svenska folkpartister är nog det värsta jag vet!

  SvaraRadera
 7. Otroligt att en folkpartist kan ljuga och förvränga sanningen som Birgitta Ohlsson med en förvriden syn på demokrati. Går det inte att åtala politiker som så medvetet ljuger och förvränger. Är det demokrati?

  SvaraRadera
 8. Det finns faktiskt värre knäppgökar än Birgitta Ohlsson i svensk politik - tro det eller ej:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/kd-det-kravs-en-inspektion-for-asylarenden_3755478.svd

  SvaraRadera
 9. Det finns en blog som går in på hela problematiken med senaste generationens politiker. Man viser på ett enkelt sätt vad väljare kan göra för att bli av med "yrkespoliker" och EU-kommissionärer som Cecilia Malmström som föraktar folket och demokratin:

  http://rysslandssvenskar.wordpress.com/hur-blir-man-av-med-en-eu-kommissionar-exempel-cecilia-malmstrom/

  Runtom i Europa håller man på att skicka förfrågningar till Cecilia om sin okloka politik och sedan (när hon som vanligt inte svarar) kontakter man hennes chef Manuel Barroso med officiella klagobrev om "lack of accountability and transparency".

  SvaraRadera