tisdag 1 juli 2014

Idag är det julafton på redaktionernaIdag är det Sverigedemokraternas dag i Almedalen och de svenska medierna känner att detta måste, inte analyseras kanske, men åtminstone tas upp på det enda sätt de känner till. Nedanstående är Aftonbladets innehåll idag:

Även sänkta skatter för pensionärer är någonting negativt om det kommer från SD:


Det så kallade "kuppandet" består i att olika posörer gör idiotiska små aktiviteter samma dag:

Miljöpartiet har tryckt upp 100 t-shirts
speciellt för denna dag. Maria Ferm poserar
gärna bokstavligen.
Få lär innerst inne tycka att Özz Nûjen egentligen är särskilt
rolig, men eftersom han, liksom Soran Ismail, hånar SD,
lyfts han till skyarna av etablissemanget. Att någon sverigedemokrat
hellre skulle lyssna på hans "kupp", än Jimmie Åkessons tal känns inte
alldeles rimligt.

Åsa Linderborg, på tidningens politiska sida "Aftonbladet Kultur", vill
förstås hävda att SD är ett högerparti, eftersom, som hon skriver,
"SD vägrar erkänna klassamhället eller klasskampen som metod".Kampsportaren "Musse" Hasselvall pratar politik i Alby.
Han har röstat på MP, V och Fi...

Efter Jimmie Åkessons tal kommer det troligen att kommenteras. Vågar vi gissa att Lena Mellin inte kommer att ge det fem stjärnor?

Expressen vill inte vara sämre, utan bjuder också på lite saklig rapportering, givetvis i samarbete med Expo:


Det ska påpekas att tidigare medlemskap i Nationaldemokraterna, prenumeration på Nationell Idag, beställning av fel böcker eller lyssnande på fel musik, här räknas in som "nazism".

3 kommentarer:

 1. Sverige vandrar ensamma på vägen mot vår egen undergång....när alla andra länder nu börjar bromsa och svänga av, gasar 7-klövern och Sverige är som en magnet som drar till sig hela världens asylanter.

  Gud, vad jag saknar ett vettigt alternativ i Sveriges riksdag. SD's förslag med bankskatt där man stjäl pengar från de som sparar i akter, ofta pensionärer, för att sedan ge tillbaka till pensionärerna känns mindre genomtänkt.

  Jag vill ha ett nytt äkta högerparti som har som löfte att ALDRIG höja några skatter mer. Antagligen får jag vänta för gäves. Verkar inte finnas någon efterfrågan på låga skatter i Sverige.

  SvaraRadera
 2. Almedalen med opartiska Svt:
  Efter "grillningen" av Richard Jomshof bjöds ovan nämnde Özz upp på scen av Karin Hubinette där det flamsades kring hans show.
  Vid ett tillfälle sa Hubinette till och med själv; "Det är tur att din föreställning är gratis, annars hade vi dömts för att göra reklam."

  SvaraRadera
 3. Vad i h*lvete ska man säga? Jag finner inga ord... Ett ypperligt genomtänkt drag från samtliga kändisar som vill få fler jobb. Grattis!

  Och så Åsa Linderborg... den damen har testat mig länge nog. Hon är en stark anhängare till kommunismen och bör således förstå att hennes "klasskamp" är vidunderligt avskyvärd. Låt henne brinna i h*lvetet.

  // Magne

  SvaraRadera