tisdag 1 juli 2014

Dagens citat: Rainer Höss


”Rudolf Höss hade nog gått med i SD”
Tysken Rainer Höss förklarar att en person, som han aldrig har träffat, 90 år senare skulle ha valt ett svenskt parti som han inte känner till. Rudolf Höss var under några år kommendant för Auschwitz. Sonsonen Rainer Höss har tidigare villigt låtit sig användas av SSU och då förekommit på bloggen, där jag skrev:

"Rainer Höss ska inte säga ett ord om hur jag ska rösta. Han har inte ens träffat sin mer berömde farfar, då denne hängdes 1947, men verkar idag vara helt sysselsatt av sitt efternamn. Jag har sett en intervju med denne Rainer, och det är inget geni som framträder. Framför allt ger hans efternamn honom ingen större legitimitet än, säg, Malena Ernman. Klart är dock att även SSU tycker att hela Europavalet handlar om högerextremism och att det är fullt relevant att använda denne Rainer som politisk analytiker."

Denne Rainer Höss är nu i Almedalen på inbjudan av Aftonbladets ledarsida och för Anders Lindberg ger efternamnet honom stor auktoritet i svensk politik. Kopplingarna är fullständigt bisarra, men naturligtvis helt relevanta för Aftonbladet:

"Ungefär samtidigt som Jimmie ­Åkesson äntrar Almedalens scen i kväll sätter sig Rainer Höss på ett flyg på väg mot Krakow. I morgon ska han närvara vid en minnesceremoni i Auschwitz tillsammans med Eva Mozes Kor som överlevde nazistdoktorn Josef Mengeles medicinska experiment på tvillingar.
Historien kastar långa skuggor längs Visbys gator i dag."


4 kommentarer:

 1. Känner Rainer Höss ens till SD:s partiprogram? Knappast! Han har säkert bara läst svensk fulmedia.

  SvaraRadera
 2. Vidrig vinkling av Aftonbladet som bevisligen var tyskvänligt tills krigslyckan vände.

  SvaraRadera
 3. Är nog snarare Lindberg som lagt rubrikorden i mun på denne Rainer, för att själv slippa stå för sin vulgära propaganda.

  SvaraRadera
 4. Almedalen
  Det som är skrämmande är den totala politiska åsiktslikriktningen. Den liknar verkligen Tredje Rikets. "Alla" står med armen i vinkel (det vankas finkel) och en efter en äntrar talarna scenen och bedyrar massinvandringen, mångkulturen (Islam), antirasismen och feminismen sin trohet. Ett annat obligatoriskt inslag är också jude- förlåt SD-bashing.

  Sverige har 12 rikstäckande morgon- och kvällstidningar och 126 lokala och regionala dagstidningar, webbtidningar är inte inkluderade. (Wiki) Vidare SR med P1, P3 och P4, SVT med TV1 och TV2. Privata TV3 och TV4. Vilka alla försvarar Islam och massinvandringen trots att dessa hotar allt vad media själva står för. Hjärntvätten har pågått i årtionden och har gett till resultat att hela spektrat från AFA, RF, EXPO, Kulturvänstern, Fackföreningsrörelsen, Näringslivet, Kyrkan, V, MP, S, C, FP, KD till M är skrämmande eniga om Mångkulturens och Massinvandringens välsignelse. Resultatet är etnomasochism och ett självskadebeteende på mycket hög nivå!

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera