fredag 25 juli 2014

Ny islamistmanifestation i Haag


Jihadflaggor i Haag igår.

Haag är sedan ett antal år islamisternas särskilda högborg i Nederländerna, och kallas av dem själva triumferande för "Jihad City". För ett par veckor sedan hölls en demonstration i staden till stöd för ISIS och igår var det alltså dags för ännu en manifestation, denna gång formellt till stöd för Palestina. Jihadistflaggor vajade och bland slagorden hördes bland annat "Döda alla judar". En talare skrek:

"Det heliga landet har givits åt smutsiga judar. Det kommer en dag då någon säger 'det sitter en jude gömd bakom dig; mörda honom."

Uppskattningsvis deltog ungefär 150 personer i demonstrationen. Små barn fick också jihadistflaggor och skrek "Allahu akbar". Reportern Annabel Nanninga från GeenStijl berättar om hur hon blev ansatt av demonstranterna, som förklarade "inte fotografera, hora", samt fick någon dricka hälld över sig. Hon fick räddas av polisen, som i övrigt inte ingrep mot demonstrationen.

Stadens borgmästare Jozias van Aartsen, som också tillåtit tidigare demonstrationer, hävdar att gårdagens demonstranter inte "gick över några gränser".

Elsevier är en ansedd tidskrift som utkommer en gång i veckan. I samband med denna demonstration bjuder journalisten och författaren Gerry van der List på ett klarspråk, som idag är vanligt i Nederländerna, men som naturligtvis helt saknas i etablerad svensk media. Under rubriken "Att titta bort är meningslöst - antisemitism är en del av islam" skriver van der List bland annat:


"Plakat med hakkors på en demonstration mot Israel chockar det kultiverade Nederländerna. Men denna öppna uppvisning i antisemitism är en förutsägbar följd av den massiva invandringen av muslimer."

"Den som känner till Mellanöstern lite grann, eller som någon gång har fördjupat sig i det islamitiska tankegodset, kan omöjligen vara överraskad. Det är tråkigt, men sant: striden mot judarna är en del av islam."

"Genom den massiva invandringen har Nederländerna kastats tillbaka i tiden. Det måste, också vad gäller rättigheter för kvinnor och homosexuella, föra en strid som verkade ha avklarats för länge sedan."

"Vad som definitivt inte hjälper, är att förtiga antisemitiska yttringar av rädsla för att underblåsa 'fördomar'. Dessa fördomar visar sig nämligen, när det gäller islam, för det mesta vara realistiska analyser baserade på obehagliga fakta."


Jag vill understryka att jag här inte skriver om situationen i Mellanöstern, vilket jag heller aldrig gör. För mig står striden om Europa och dessa demonstrationer är ytterligare en liten del av allt som är fel med massinvandring och det mångkulturella projektet. Som jag ofta påpekar: Om man fyller på ett land med Mellanöstern, får man naturligtvis också Mellanöstern, med dess kultur, beteenden och konflikter. Under striderna i Gaza, har vi sett upplopp i Frankrike och dessa demonstrationer i Nederländerna. Att det inte blivit mer våld i det senare fallet, beror troligen på att myndigheterna överhuvudtaget inte ingriper, utan tillåter yttranden och handlingar som skulle ha varit absolut otillåtna om de kommit från purholländare. Staten lägger sig helt enkelt platt, därför att man inte vill provocera ännu större delar av de muslimska bosättarna.

Vid en jämförelse med kontinenten, framstår de pro-palestinska demonstrationerna i Sverige alltjämt som relativt beskedliga. Detta lär dock enbart handla om en viss eftersläpning, där de senaste årens hämningslösa invandring oundvikligen kommer att leda till mer enklavisering, sekterism, hat och våld.

31 kommentarer:

 1. Det skall hållas en Pro-Palestina-sammankomst i Borlänge ikväll (läs fredag). Kanske nåt att hålla koll på.

  SvaraRadera
 2. Jag måste säga att muslimernas sammanhållning och förmåga till uppoffring verkligen är imponerande, islam är verkligen är extremt livsduglig kultur.

  Det är inte alls osannolikt att Europa blir dominerat av islam, vem ska stoppa dem? I Sverige så förnekar SD, parti som många tror ska stå upp för Svenskar att vårt folk ens finns.. Samtidigt i Irak så hoppar muslimska självmordsbombare från fönster och spränger sig själva över sina fiender.

  Då kanske någon påpekar att anti-PK krafter reser sig i Europa.. Men även om dessa nya partier som börjar få makt i Europa skulle gå 51% så är de flesta inkapabel till att lösa det demografiska problemet.. Vårt egna SD är det värst, inte bara förnekar de att vårt folk finns.. Men de avser att assimilera 500k+ muslimer med det Svenska folket...

  Av alla anti-PK partier i Europa så tror jag bara två faktiskt skulle kunna rädda sina länder om de fick 51% av rösterna, det är Geert Wilders PVVs och Golden Dawn i Grekland. Marine Le Pens Front National är ett kanske.. Har lite svårt att avgöra vart de står.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Angående dina tirader om SD - läs Machiavelli och fundera en vända till...

   Radera
  2. Jag rekommenderar länken längst ner, läs och ta en funderar.

   Jimme har ingen hemlig plan, Jimme tänker inte plötsligt ändrade sig och bli "extrem" när han får makten.. Det verkar vara en vanlig konspirationsteori som SD-are och vänsterextrema delar.. Jimme har ingen hemlig plan. Jimme säger vad han menar.. Och menar vad han säger. Svårare än så är det inte. Detta är inte religion, det handlar inte om att tro och hitta på fantasier och konspirationsteorier för att kunna behålla sin tro.

   Förövrigt kommer SD aldrig få 51% av rösterna, med 100% av media emot sig så är det inte möjligt, det är knappt möjligt med 100% av media med sig.

   "Psykos psykologisk term som används för ett allvarligt mentalt tillstånd som ofta beskrivs som att involvera "förlust av kontakt med verkligheten".
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Psykos

   Radera
  3. Du baserar ditt inlägg på att du "vet" (anser) både det ena och det andra - "Jimmie har ingen".. "Förövrigt kommer SD aldrig"...

   Hemlig plan var inte det jag pratade om, ju mer SD växer ju mindre kan andra illvilliga aktörer påverka hur de uttrycker sig och lägger upp sin politik. Ett SD på över 20% tror jag inte är lika bajsnödiga längre för att hålla media på glatt humör.

   Vad är alternativet? SvP? De har 100% av media med sig?

   Tillåt mig brista ut i gapskratt och snacka om psykos... det partiet är ju så oseriöst och ofärdigt att FI framstår som ett välorganiserat och etablerat parti.

   SD är inte perfekt, men det enda realistiska alternativet vi har just nu om vi vill bromsa, och på sikt strypa inflödet av MENAiter till Sverige. Allt annat splittrar bara den Sverigevänliga rörelsen.

   Vore bra om fler kunde få in detta bakom sina tjocka skallben istället för att nära sina folköls-drömmar om en nationalistisk revolution inom en snar framtid. Först måste folklagren väckas ur sin törnrosasömn och det gör SD med bravur.

   Igen, läs Machiavelli. Du verkar inte ha särskilt stora kunskaper om politisk strategi.

   Radera
  4. "Ett SD på över 20% tror jag inte är lika bajsnödiga längre för att hålla media på glatt humör."

   -SD är helt öppna med sin politik, om du fantiserar om att de ska radikaliseras så är det bara att titta på deras historia, bara den senaste mandat period räcker för att se det exakt motsatta.

   "Hemlig plan var inte det jag pratade om, j"

   -En vanlig konspirationsteori bland SD-fanatiker är att SD egentligen är mycket extremare men de låtsas bara för att få så mycket makt som möjligen innan de avslöjar sin "sanna" politik.. Underhållande följer vänster samma konspirationsteori. SD-fanatiker brukar säga saker som : "Jimmie har en plan." , "Läs mellan raderna.", "Vänta till SD får makten då ska du se." osv. följt av diverse personangrepp.

   "Vad är alternativet? SvP? De har 100% av media med sig? "

   -Tror inte SvP kan få något vidare inflytande, mest på grund av deras föråldrade terminologi.. De säger t.ex. saker som "Livsrum" istället för "hemland" och "motverka rasblandning" istället för "motverka assimilering" och "ras" istället för "Folk"/"etnicitet" och "Genetiska Svenskar" istället för "etniska Svenskar" känner nästan som de anstränger sig för att låta så avskräckande som möjligt. SvP är dock iaf ett alternativ för en svenskvänlig att rösta på, SD är bara ett rent svenskfientligt vars politik om det någonsin fick 51% vore mycket värre än integrering .

   "Tillåt mig brista ut i gapskratt och snacka om psykos... det partiet är ju så oseriöst och ofärdigt att FI framstår som ett välorganiserat och etablerat parti."

   -Din kommentar här verkar vittna om psykos - har du här förlorat grepp om verkligheten och fått för dig att jag sagt att jag är SvP-are? Dock är förstås SvP ett bättre alternativ än ett öppet Svenskfientligt parti som SD.

   "SD är inte perfekt, men det enda realistiska alternativet vi har just nu om vi vill bromsa, och på sikt strypa inflödet av MENAiter till Sverige. Allt annat splittrar bara den Sverigevänliga rörelsen."

   -Om du förnekar att ett etniskt Svensk folk finns, om du vill bo tillsammans med muslimer(assimilering) och om du anser att miljoner med araber/afrikaner kan "bli Svenskar". Så ja, rösta på SD annars har du fel parti.

   "Vore bra om fler kunde få in detta bakom sina tjocka skallben istället för att nära sina folköls-drömmar"

   -A, och här kommer personangreppen, typiskt beteende för SD-fanatiker att förneka verkligheten och SD kasta ur sig några personangrepp.

   "Först måste folklagren väckas ur sin törnrosasömn och det gör SD med bravur."

   -Snarare tvärtom, det kommer ta årtionden innan folk fattar att SD förespårkar en värre politik än integering och inte bryr sig de minsta om etniska Svenskar. Folk röstar SD för att media får dem att framstå som ett radikalt parti som förespråkar förändring. När den genomsnittliga SD-are plötsligt finner sig i ett SD assimilering helvete och inte att "Jimpan inte har en plan utan säger vad han menar och menar vad han säger" då kan det mycket väl vara försent, hur mycket tid kommer inte Svenskar ha förlorat på att anti-PK rörelsen blev kapat av ett svenskfientligt assimilering parti besatt av Israel.

   "Igen, läs Machiavelli. Du verkar inte ha särskilt stora kunskaper om politisk strategi."

   -Jag har läst Machiavelli, på vilken sida förnekar han att ett etniskt Svenskt folk finns? Världen är inte så svårt : "Jimpan har ingen plan." Släpp din psykos och stig in i verkligheten istället där du kan göra lite nytta innan det är försent. Alternativ flytta till rosengård och försök göra de arabiska muslimerna till Svenskar SD-style.

   Radera
  5. Om jag i korthet ska lägga mig i här, så tror jag att samhällsutvecklingen i sig kommer att mota bort liberalisering av "den nationella rörelsen". Jag tror inte heller att Jimmie har någon hemlig plan, men med utvecklingen så kommer antingen ett parti som SvP att ta allt mer plats, eller så får SD skärpa sin politik.

   http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/03/sekterism-ar-inte-vagen-framat.html

   Radera
  6. Tack för länken, jag håller delvis med. Dock tror jag inte folk är missnöjda med att SD inte är "renlärligt" problem är värre än så, SD är idag rent svenskfientlig, när SD tog bort delen ur sitt princip program där det stod "Ett harmonisk Svenskt samhälle kräver en etniskt Svensk majoritet." Så var det illa.. När SD började prata om "Öppen Svenskhet" så blev det värre därför att SD inte längre kunde skilja på medborgarskap och etnicitet, och när Jimmie själv kom ut och förnekade att det Svenska folket existerade så blev det så illa det kan bli, kombinerat med SD omöjliga assimilering politik så är SD enligt min mening bara ett fån parti idag.

   Radikalisering är visserligen möjlig, speciellt med tanken på att SD assimilering politik är 100% ogenomförbar och o-önskvärd ens om den gick att genomföra.

   Jag tror dock inte på en framtida radikalisering av SD, av anledningen att SDs partiledning aktiv bekämpar radikalisering och utesluter alla som kan inta ledarroller i framtiden och radikalisera partiet.

   I ett friskt organiskt parti finner det olika falanger : Liberala falanger, moderata falanger, extrema falanger osv. Beroende på opinionen och det politiska klimatet så har den för tillfället bäst anpassade falangen störst inflytande inom partiet, om det politiska klimatet förändras så tar en bättre anpassad falang över ledningen av partiet.

   FN tror jag t.ex. är ett bra exempel av ett parti som lätt kan radikaliseras, eftersom det aldrig funnits någon uteslutnings kampanj inom partiet, den "extremare" "bunkerfalangen" är fortfarande kvar i full kraft, "förintelse förnekade" Jean-Marie är t.ex. fortfarande "Honorary Chairman". SD och UKIP gnäller över detta men Marine står på sig och utesluter ingen(Förutom om de heiler och liknat förstås). Ett sådant parti skulle lätt kunna radikaliseras om situationen var konduktiv.

   T.ex .om Marine avgick. I FN fall kan man säga att Marine Le Pens "liberalism" är ett fordon för att få in en extremare ideologi i riksdagen, eftersom när hon avgår så kan lätt en extremare falang ta över. SD har dock stympat sig själv så mycket att de inte är förmögna att radikaliseras.

   Samma sak kan man inte säga om SD därför att SD har gravt stympat sin "extremare"/bunkerfalang, vilket inte gör lika möjligt för SD att anpassa sig efter nya situationer och radikaliseras i framtiden.

   Framtiden för SD tror jag snarare är att lokalavdelningar lämnar eftersom ledningen är så ideologisk främmande och oresonlig. och om ett alternativt ideologiskt närbesläktat parti finns, typ som ND eller kanske ett Nationalkonservativ lett av Gustav Kasselstrand så tror jag SD kommer slitas i bitar och de flesta gå över till det andra partiet.

   Jag tror inte SvP är kapabel att absorbera missnöjda SD-are, den ideologiska/retoriska skillnaden är för stor... Vilket är tragiskt.. Om SvP ändrat lite på sin politik och mycket på sitt språkbruk så tror jag de hade varit attraktiva för många SD-are.

   Om SvP t.ex. tog bort delen om att deportera alla icke-vita men ändå behållit den etniskt Svenska nationalismen, så hade de haft mycket mycket större väljar-potential.. Alla icke-Européer måste ändå inte deporteras för att rädda det Svenska folket.. i Israel så är bara 70% judar och det finns verkligen ingen risk att judarna gifter sig med icke-judarna och "blandas bort" .. Snarare tvärtom icke-judarna skapar etnocentrism hos judarna, precis som invandrare skapar etnocentrism hos Svenskar som bor i majoritet invandrare områden.

   Och om SvP hade slutat använda sådan avskräckande terminologi. T.ex sagt etniska Svenskar istället för genetiska Svenskar och hemland istället för livsrum och motverka assimilering istället för motverka rasblandning osv.

   Radera
  7. *fånigt parti idag*

   Radera
 3. "Men denna öppna uppvisning i antisemitism är en förutsägbar följd av den massiva invandringen av muslimer."

  -Lite ofullständig analys : Muslimernas antisemitism är en förutsägbar följd av Israels barnslakt i Mellanöstern.

  Om Israel hade formats i Finland, och det varit kristna etniska Finnar som etniskt rensat från sitt hemland och placerades i koncentrationsläger(Gaza) och slaktades och stympades tusentals vartannat år.. Så kan jag garantera att Israel hade inte varit så populärt bland kristna vita Européer heller.

  Till kontrajihadisterna/Sionisterna som fanatiskt stödjer Israel, så kan jag också meddela att för sionister så är ni inte mer värda än de Palestinierna .

  I väst så samarbetar sionister med muslimer för att bekämpa Europeisk nationalism.

  "Jewish and Muslim leaders urge European Union heads not to pander to extreme-right"
  http://www.worldjewishcongress.org/en/news/10299/jewish_and_muslim_leaders_urge_european_union_heads_not_to_pander_to_extreme_right


  Här propagerar den yttrandefrihetshatande kontrajihadism sidan Avpixlat för Pamela Geller.
  http://avpixlat.info/2014/07/09/stad-i-kanada-stams-for-att-ha-tystat-kampanj-mot-hedersvald/

  Här säger Pamela Geller att vita människor är onda och borde kärnbombas om Israel föll...För sionister är vi alla smuts.
  http://www.friatider.se/israel-bor-atombomba-europa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill påpeka att jag absolut inte tillhör kontrajihadisterna. Jag lyfter fram detta som ett exempel på hur konflikter importeras till Europa. Vem som har rätt i Mellanöstern lägger jag mig inte i. Pamela Geller är jag inte särskilt förtjust i. Den ende som kan kallas kontrajihadist, som jag tycker har en del poänger, är Geert Wilders, just för att han försvarar sitt land. Dock har även han velat utvidga sin kamp till resten av världen, vilket jag tycker är tveksamt, minst sagt.

   Radera
  2. Svensk lösen25 juli 2014 15:36

   För att kunna urskilja tendenser på en blogg så krävs det att man följer den en tid. Enkelt uttryckt kan man säga att de som ogillar islams strävan efter världsherravälde tenderar att inte kritisera judar och judendom medan de som inte gillar judar(Israel) tenderar att överse med muslimernas agerande.

   Radera
  3. Det är just denna fixering vid Mellanöstern som jag tycker är ledsam. Europeiska nationalister ska inte behöva ha en skiljelinje mellan israelvänliga och palestinavänliga.

   Radera
  4. @Tobbe Svensk

   Japp, håller med, Geert Wilders är den enda kontrajihadister jag respekterar också, han är en av de få ledarna jag tror skulle kunna rädda sitt folk från den demografisk krisen.

   Här pratar Wilders om den potentiella nödvändigheten av att deportera miljoner med muslimer.
   https://www.youtube.com/watch?v=_ZDHgQJQXPM


   @Svensk lösen
   Båda är olyckliga inställningar tycker jag, eftersom det finns extremister som motverkar Svenskar och Européers intressen inom både islamismen och sionismen och det är i både sionismens och islamismens intresse att de Europeiska folken inte reser sig som en självständig kraft som ser efter sina egna intressen.

   Islamister vill utnyttja vänster naivitet och känsla för att "Stå på offrens sida."

   Sionister vill utnyttja högers naivitet och känsla för att "Stå på offrens sida."

   Vi är Européer vi behöver inte alliera oss med någon sida, vi kan stå på våra egna ben, det är inte vi som behöver sionismen eller islamismen, det är de som behöver vårt stöd, och vi borde inte stödja någon av dem.

   Radera
  5. Det finns också ett intressant kontrajihad parti, som kallas LibertyGB som står upp både för etniska Européers intressen och sionismen intressen.

   Skillnaden mellan LibertyGB och de andra kontrajihad partierna i Europa är att LibertyGB står upp för etniska Européers rättigheter medan andra kontrajihad partier generellt är kulturnationalister och mer eller mindre förnekar att etniska Européer finns.. Samtidigt som de stödjer en judisk etniskt nationalism.

   LibertyGB Paul Watson.
   https://www.youtube.com/watch?v=Qsjc5CVujrM


   Paul Weston, London, 3rd March 2013
   https://www.youtube.com/watch?v=-IR_y0eDxwg&list=UUlCJ4KEsWkhzvvxftRf0FYw

   Radera
  6. Kan det inte vara så att sionisterna vill fylla Europa och andra delar av världen med muslimer i syfte att vi ska tröttna så hårt på dem att vi blundar när Israel sedan gör en parkeringsplats av hela Mellan Östern?

   Bara en tanke över en kall öl så här i fredagsnatten...

   Radera
  7. Ja, Jag kan förställa mig många effekter av massinvandring till Europa.

   1. Européer blir en minoritet i sina egna länder och förlorar därmed demokratisk kontroll över sitt eget öde.

   2. Den nya befolkningen är inte domesticerad som Européer utan är ofta rasistisk och antisemitiskt.

   3. Judar boende i Europa tvingas fly till Israel från den nya befolkningen för att leva i säkerhet.. Européer kan förstås inte fly någonstans.

   4. Västs media som i 100% är projudisk utnyttjar den nya fientligheten mot judar för att gråta om antisemitism och vinner med sympati för judar och Israel.

   5. Sympatin för judar och Israel ökar.

   6. Nationalism och etnonationalism i västs ökar, inte tack vara etablerad media utan mest tack vare internet och den allt mer utbredda mångkulturen.

   7. Fientlighet för invandring, invandrare och muslimer ökar.

   8. Stöd för krig/globalisering/internationalisering minskar.

   9. Om muslimer faktiskt tar över Europa så kommer de ha tillgång till kärnvapen och den mest avancerad teknologi i världen.

   Radera
 4. Svensk lösen25 juli 2014 15:42

  Glömde påpeka att islamistbegreppet är ett västerländskt påfund, liksom 'moderata' muslimer. Har t o m sett någon skriva om sekulära muslimer!
  Det finns bara muslimer men däremot finns riktningarna sunni och shia så när det inte är upptagna med att gemensamt hata Occidenten tränar de med att slå ihjäl varandra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Muslimer har det lite svårt.. Inte bara är de är inavlad, har lågt IQ, är outbildade... Men Occidenten har en ovana att invadera deras länder och döda miljoner.. Och när muslimerna inte blir direkt invaderade av Occidenten så blir deras familjer spränga av Occidentens drönare, eller torterade av diverse diktaturer som Occidenten installerat eller så blir de slaktade av diverse terrororganisationer vars medlemmar Occidenten tränat, beväpnat och finansierat.

   Kort sagt, muslimerna har lika stora anledning att hata västs korrupta regimer som vi har.

   Radera
 5. "Det är just denna fixering vid Mellanöstern som jag tycker är ledsam. Europeiska nationalister ska inte behöva ha en skiljelinje mellan israelvänliga och palestinavänliga."

  Någon sådan skiljelinje finns ju inte heller. Det är värt att påpeka att SD har både "israelvänliga och palestinavänliga" i den absoluta partitoppen. Nej, som alla vet (?) går skiljelinjen mellan antisemiter, som baserar hela sin världsbild och politiska analys på "judefrågan", och de som avvisar denna farsot som störtat Europa i ruiner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka Palestinavänliga har Israel i den absoluta toppen? Den enda som jag vet som är neutral i fråga är ju SDU och Gustav Kasselstrand, och han blir hård bestraffad för att han inte kryper för Israel.

   Däremot känner jag till många ultra-sionister i parti toppen,. Björn Söder/Kent Ekeroth bland annat.

   Förra sommaren åkte Kent Ekeroth, Josef Fransson och Björn Söder som samtliga representerar Sverigedemokraterna i riksdagen och innehar högt uppsatta positioner till Israel där de bland annat poserade på bild med Effi Eitam, en person som menat att det är moraliskt riktigt att använda palestinier som mänskliga sköldar, att palestinierna måste mördas allesammans och att israeliska araber är en cancer. Han vill också repatriera människor på grund av deras rastillhörighet och har haft en hel del andra festliga utspel för sig.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Effi_Eitam
   Bild: http://crushzion.k0nsl.org/wp-content/uploads/2013/06/bj%C3%B6rn-s%C3%B6der-jude-kent-ekeroth-IDF-terrorist-jew-Effie-Eitam.jpg

   "skiljelinjen mellan antisemiter, som baserar hela sin världsbild och politiska analys på "judefrågan."

   -Enligt SD och Avpixlat så är antisemitism att vara medveten/prata om om judisk rasism, vilken definition använder du?

   Radera
  2. Avpixlat/SD definierar också antisemitism att kritisera Israel, här antyderr ultra-sionisten Kent Ekeroth Gustav Kasselstrand för nazistiskt islamist för att han kritiserar Israel.

   Kent om Gustavs artikel : "sånt man läser på NSF:s hemsida eller för den delen hör i Hamas tal. På den nivån är det och det är det som var det värsta med deras artikel."
   https://www.realisten.se/2012/03/13/vad-hander-i-sverigedemokraterna/

   Radera
 6. "Vilka Palestinavänliga har Israel i den absoluta toppen?"

  Nu blev den svagbegåvade provokatören allt nyfiken. Har man minsta kunskap om SD vet man sådana saker. Men du är uppenbarligen här för att sprida din hjärndöda anti-SD-propaganda.

  SvaraRadera
 7. "Nu blev den svagbegåvade provokatören allt nyfiken"

  -Troll kommentar. Så pratar en person som spenderar sin tid på avpixlat och tror att personangrepp är ett legitimt sätt att argumentera.. Det är resultatet av extrem censur, folk behöver inte tänka eller argumentera bara hata.

  "Har man minsta kunskap om SD vet man sådana saker."

  -Källa??

  "Men du är uppenbarligen här för att sprida din hjärndöda anti-SD-propaganda."

  -Anti-SD propaganda? Vilken anti-SD propaganda? Menar du sanningen? För en fundamentalist är sanningen bara fiende propaganda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svensk lösen25 juli 2014 23:24

   Vibrationer från Fria Tider. Känner igen vändningarna.

   Radera
  2. Ack Friatider. Inte enbart yttrandefrihet och åsiktsfrihet utan också en stor bas av läsare med varierade åsikter som är fria att debatterad och diskutera.. Lite annorlunda från Avpixlat/Aftonbladet där personangrepp och blockering ofta är den högsta debattnivån som går att uppnå.

   Radera
  3. Hehe, den mest ironidrypande kommentaren denna månad.

   Radera
  4. Om ändå det var sant.

   Tyvärr har FT haft sitt kommentarsfält avstängd den senaste tiden så antidemokratiska trollsidor som avpixlat där användare blir bannad för sina åsikter är det enda alternativet, förutsatt att man orkar stå ut med den låga nivån.

   Exponerat är dock ett bättre alternativ till avpixlat isf, samma ideologi(Kontrajihadismen) fast inte lika mycket hat mot yttrandefrihet.

   Radera
  5. Någon som vet varför Fria Tider stängde sina kommentarsfält?

   Radera
  6. Deras nya icke-disqus system var för enkelt att missbruka och de hade för lite personal över sommaren för att hålla ordning.

   Radera
 8. marsipansoppa26 juli 2014 19:34

  Mysko att hon Nanninga inte fick fotografera demonstranterna. Är inte själva syftet med demonstrationer just att få uppmärksamhet, bland annat i media?

  SvaraRadera