söndag 20 juli 2014

Tillsammansskapet
Det är svårt att hålla reda på alla organisationer och pseudo-myndigheter som ska uppfostra svensken och bana väg för det mångkulturella samhället, men av en slump upptäckte jag idag ytterligare ett sådant projekt, kallat "Tillsammansskapet", genom deras komiska presentationsklipp:

När dessa tre individer talar om att skapa ett sammanhållet Sverige, blir det ju närmast parodiskt. Alex Bengtsson från Expo känner vi igen, som ju ser ut som en karikatyr av en vänsterextremist. Bilan Osman är muslimsk aktivist och krönikör på Expressen, som troligen såg henne som en ung färgklick från förorten på sin annars helsvenska tidning. Den tredje personen är bosniern Haris Grabovac, som sitter i styrelsen för APU Network, en förening med syfte att främja "bosnisk-svenska" intressen, där förkortningen står för Akademici (akademiker), Poduzetnici (entreprenörer) och Umjetnici (konstnärer).

En åsiktsförföljande vänsterextremist, tillsammans med en somalisk och en bosnisk aktivist, ska alltså skapa sammanhållning i Sverige. Det officiella syftet med projektet är det egentligen inget större fel på:

"Tillsammansskapet är en plattform för initiativ, nätverk och föreningar som arbetar för att stärka sammanhållningen i lokalsamhället. Vi tror nämligen att det är förutsättningen för att få bukt med rasismen. Att tillsammans, där vi bor, skapa mötesplatser, förenas och erbjuda medmänniskor hopp och gemenskap är vårt sätt att arbeta. Vår utgångspunkt är lika villkor."

Man ska dock vara medveten om att detta projekt har skapats av Expo och följaktligen inte har någonting att göra med sammanhållning, utan som vanligt handlar om att förfölja meningsmotståndare. På Expos hemsida kan man läsa mer och även få se några bisarra bilder:

"Då står det klart Sverigedemokraterna kom in i Europaparlamentet. Det är givetvis en skam både för Sverige och Europa. Samtidigt jublades det ikväll på Sverigedemokraternas valvaka när rasisterna fick reda på att franska högerextrema Front National gör ett succéval. I många europeiska länder har partier vars hela existens bygger på hat, splitring och rasism gått starkt framåt.

Att Sverigedemokraterna kom in i Europaparlamentet är oerhört tråkigt och obehagligt. Detta parti, med rötterna i fascismen, som dag in och dag ut splittrar och sprider hat hade en massiv kampanj med enorma ekonomiska resurser." 

Så mycket var det med det "tillsammansskapet i lokalsamhället". Man kan även lägga upp en bild, som de goda förebilderna, där man håller upp ett plakat med texten "inte i mitt namn", vad nu den ramsan har med saken att göra.


Hur kunde "antirasism" komma att bli helt synonymt med "för islam" och "mot Sverigedemokraterna"? Redan de tre senaste inläggen på Tillsammansskapets Facebook-sida bekräftar bilden att det hela framför allt är en kampanj mot SD:Visst, jag känner igen tanken att SD på något sätt splittrar Sverige, men i verkligheten är det ju just den massiva invandringen som gör det, och SD som endast varnar och försöker motverka utvecklingen.

Det finns också ett antal artiklar om Bosnien och Srebrenica, sannolikt på inrådan av Haris Grabovac, vars koppling till sammanhållningen i det svenska lokalsamhället inte heller känns helt klockren.
8 kommentarer:

 1. Ett enkelt filosoferande över länkade kulturkarta tydliggör varför mångkultur ät fullständigt dödfött.

  http://www.iffs.se/world-values-survey/

  SvaraRadera
 2. Tobbe, du behöver enkom nämna organisationen Expo, så förstår gemene man vad som väntar. Jag har ingen sympati över för denna organisation; och hoppas att de sakteliga förlorar sympatisörer.

  / Magne

  SvaraRadera
 3. "I våra och i många andras lokalsamhällen runt om i landet har människor gått ihop för något dom tror på.

  - Sammanhållning!

  Vi är övertygade om att vårt enda alternativ är ett land som håller ihop.

  Ett samhälle där vi kan leva tillsammans på lika villkor

  Det är vi och ingen annan som har rätten att definera oss själva, hur vi vill leva våra liv

  För oss handlar det om mänskliga rättigheter och något så självklart som demokrati."

  Har Bengtsson gått och blivit patriot? Det är ju detta som vi som inte gått på myten sagt hela tiden.

  Sammanhållning - jepp.
  Ett land som håller ihop - jepp igen
  Lika villkor - jepp (börjar bli tjatigt)
  Mänskliga rättigheter - jepp, yttrandefrihet!!!
  Demokrati - ska vi nu få rösta nu om massinvandringen?

  Åkerspöket är som du kanske vet Anna Waara från Luleå. Hon har två saker gemensamt med Staffan Westerberg, Vilse i pannkakan och ifrån Luleå. ;-)

  SvaraRadera
 4. Är dom inte vänster är dom muslimer som Haris Grabovic, det blir mer och mer ett vi och dom.

  SvaraRadera
 5. I Avesta var det väl främst han den rabiate SD-hataren som driver "Interasistmen.." som störde lugnet tillsammans med 5-6 andra han lyckats uppbåda.

  SvaraRadera
 6. Jag är verkligen ingen anhängare av SD, även om jag tycker många inom SD är bra och svenskvänliga.(Dock ingen anhängare av SvP heller, snarare SD2010)

  För mig så är SD bara ett rent svenskfientligt parti, SD förnekar att ett etniskt Svenskt folk finns, SD tror att det går att lösa det demografiska problemet mångkulturen har skapat via assimilation(uppblandning med Svenskar), alltså 500k+ asiatiska muslimer ska enligt SD "Bli Svenskar" samt 1.5 miljoner andra invandrare.. jag tror de flesta inser att det är fullständigt befängt. Assimilation fungerar på ett par tusen närstående folkslag(Finnar, Tyskar, Britter osv.) inte på miljoner med araber och afrikaner som är så annorlunda de kan bli, både etniskt och kulturellt.

  Många SD-are verkar här hänge sig åt konspirationsteorier om att "Jimmie har en plan, vänta bara till SD får makten, då får du se!" Sådant tycker jag dock bara är tragiskt, ett parti säger vad de menar och menar vad de säger.. Här delar många SD-are perspektiv med vänster, som också är övertygad om att SD plötsligt ska bli extremister när de väl får makten.


  Rosenberg: "Ja, ni har ju tagit bort det ur er definition. Men finns det etniska svenskar?"

  Åkesson: "Asså, det finns ju en grupp människor som har bott här väldigt länge, som man skulle kunna betrakta som etniska svenskar. Alldeles säkert, men det är nog ganska få nu levande svenskar... människor med svensk nationell identitet... som, så att säga, kan betraktas som det. Möjligtvis, men det beror på vad du väger in i begreppet."
  http://www.tv4play.se/program/rosenb...deo_id=2240676


  Egendomligt nog så stödjer också SD Israel fanatiskt, trots att Israel är en etniskt nationalistiskt stat vars huvudsakliga funktion är att motverka assimilering... Detta slår mig som extremt hyckleri, varför förnekar SD vår etnicitet, den etniskt Svenska etniciteten och vill att vi ska assimileras(blandas upp) med icke-Svenskar samtidigt som de stödjer etniskt nationalism och etniskt separatism för judar?

  Här mottar Julia Kronlid direktiv från en sionistiskt organisation om hur Sverige ska förhålla sig.
  http://www.youtube.com/watch?v=aJrLL4kGOUc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det mest virriga jag läst på länge!!

   Radera
  2. Tyvärr har SD-are det inte lätt.... Man måste lyckas intyga sig själv att assimilera 500k asiatiska muslimer med det Svenska folket inte bara går, utan att det vore önskvärt ens om det gick..

   Man måste också intyga sig själv om att det inte existerar något etniskt Svenskt folk och att arabiska muslimer som "känner" sig som Svenskar är Svenskar.

   Man måste göra allt detta samtidigt som man måste vare en etniskt judisk nationalist.. Man måste kunna kalla etniskt Svenska nationalister för nazister samtidigt som man stödjer en stat som förbjuder rasblandning.(Israel).

   Som tur är så finns det inte spåret till yttrandefrihet på avpixlat så, så länge man stannar där slipper man tänka, vilket förstås gör saken lättare.

   sd2014!1! jag kan inte vänta tills jag tvingas att bo granne med afrikanska muslimer! Och gör dem till Svenskar via assimilation.

   Radera