lördag 13 september 2014

Glada bilder från Front Nationals ungdomsförbund
Jag är medveten om att vi i detta land har ett val imorgon, men vill denna kväll ändå bjuda på ett litet klipp som Front Nationals ungdomsförbund, Front National de la Jeunesse (FNJ), idag lagt upp från deras sommaruniversitet som hölls den 6e och 7e september. De korta budskapen om att stå upp för sin övertygelse gäller ju i högsta grad även här imorgon.

Detta möte hölls i Fréjus, en av de städer som erövrades av Front National i kommunalvalen i mars i år. Som framgår av bilderna, besöktes ungdomarna av ett antal prominenta profiler ur moderpartiet. Jean-Marie Le Pen och Marine Le Pen känner mina läsare förstås igen. Ett par av de övriga har figurerat på bloggen tidigare, men de som uttalar sig är:


Florian Philippot, en av partiets vice-presidenter
David Rachline, borgmästare Fréjus

Julien Rochedy, ordförande FNJ

Låt oss då titta på själva klippet, som jag hoppas kan ge ytterligare lite inspiration inför morgondagen:3 kommentarer:

  1. Tack för det Tobbe! imorgon blir det att rösta Svenskt,hörde nyss Harry Brandelius på video sjunga Barndomshemmet,ja jag är till åren..

    SvaraRadera
  2. Vad glad man blir! Lika glad som man blev igår när man såg SDU utanför TV-huset igår. <3

    SvaraRadera
  3. En mycket bra film. Nu blir man glad för fransmännens skull. Helt klart verkar ju Frankrikes uppvaknande ligga bra långt före oss. Men med tiden kan regeringens diskrimenering av oss svenskar förhoppningsvis leda till att vi med vaknar. Nationalismen är på frammarsch över delar av Europa. Den ända vägen att vi ska ta oss ur globalismens bojor.

    SvaraRadera