tisdag 16 september 2014

Svenskt Näringsliv med ny annonskampanj
Företagarorganisationen Svenskt Näringsliv har dragit igång en kampanj för "Ett välkomnande Sverige", vilket är ännu en av dessa eufemismer för massinvandring. Att näringsliv, och för den delen liberaler, vill ha ohämmad invandring är inte förvånande, men har ingenting med välkomnande eller öppna hjärtan att göra. Storföretag och liberaler bryr sig inte om samhällets kollaps, utan välkomnar den tvärtom, då den äntligen skulle öppna upp för flexiblare anställningar och lägre löner.

Bilden man har valt är inte lite fördomsfull. Här kan vi verkligen tala om ett "vi-och-dom-tänkande", där den svenska dalahästen möter en arabisk kamel och de dessutom står mot varandra. Möjligen har de sedan inspirerats av de fulaste mediernas kampanjer, då man har en knapp där idioter kan klicka för att skriva under på denna kampanj. Man möts av ett budskap som kunde ha kommit från Erik Ullenhag själv, eller från de oändliga kampanjer som har föregått denna:

"Sverige är ett fantastiskt och nytänkande land. Vi ligger i topp när det gäller
innovationsförmåga, konkurrenskraft och kreativitet. Allt detta har vi uppnått,
inte trots, utan tack vare vår öppenhet mot omvärlden. I dag ser vi krafter
som vill hindra utvecklingen. Försvåra, förminska, stänga in. Nu säger vi ifrån. 

Vi menar att mångfald, oliktänkande och öppenhet är en förutsättning för att
vi ska fortsätta växa. Att få handla fritt och rekrytera människor från andra
länder är en nyckelfråga för Sverige och för de tusentals företagsamma
människor som har byggt vårt land, och för alla de som kommer att hjälpa
till att bygga vår framtid." 

Mycket fint, och mycket förljuget. Sverige har inte alls hamnat i den där toppen på grund av den årliga asyl- och anhöriginvandringen som de berömda "krafterna" nu vill begränsa. De stora exportföretagen grundades på 1800-talet av svenskar. Självklart ska svenska företag kunna rekrytera utomlands, men det kan de göra utan en exempellös massinvandring. Att överhuvudtaget blanda in "att få handla fritt" och "rekrytera människor från andra länder" i sammanhanget är oerhört falskt.

13 kommentarer:

 1. SN är inne på en farlig väg när de uppmuntrar sociala problem, lägre löner och lägre utbildningsnivå.

  SvaraRadera
 2. Om man får vara lite konspiratorisk (vilket ofta är sunt) så kan ju tycka att SN driver en dold agenda här. De har ju ett intresse i tillgång på billig okvalificerad arbetskraft. Lönedumpning är ju en logisk konsekvens av dagens massinvandring så det hela spelar dem ju i händerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att SN är väl medvetet om att lågutbildade/analfabeter är helt oanställningsbara på svensk arbetsmarknad och att de därför i sig inte kan verka direkt lönenedpressande. Vidare är de medvetna om att det finns mer än 20 miljoner arbetslösa européer om de verkligen vill anställa. Alltså är intresset ett annat, att överbelasta välfärdsstaten så att bidragsnivåerna och därmed lönegolvet sänks helt naturligt samtidigt som vänstern förlorar valboskap.

   kung_och_fosterland

   Radera
  2. Kan nog finnas ett samband här mellan Bilderbergergruppen, svenskt näringsliv och de toppolitiker som bjöds in till dessa möten av Wallenbergarna!
   Reinfeldt var ju där innan han tillträdde som statsminister 2006, Löfvén var där förra året. Det kanske inte gick som det var tänkt!

   Radera
 3. Vadå handla fritt?Har i åratal försökt handla teleskop via Space.com´s hemsida.Britter får på särskilt avtal,svenskar m.fl.europeiska nationer uteslutna.Detta är bara ett exempel där privat USA-handel omöjliggörs.
  I England kan man köpa ett MEADE-teleskop på deras motsvarighet till Netto,i Sverige finns de inte.

  SvaraRadera
 4. Man undrar om detta verkligen är så att företag står bakom detta eller om det är det lilla kansliet som har egna aktivister. Troligen är det så, några landsomfattande möten för att behandla denna fråga har inte skett.

  Dessutom kommer ju Sverige att krascha ekonomiskt i en relativt snar närtid, en krasch som kommer att dröja länge innan vi kommer ur. En sådan krasch kommer att skapa horder av arbetslösa billig arbetskraft, men outbildad, inte användbar alltså. Folk kommer att få gå från sina dyra lägenheter på södermalm och villor och den inhemska konsumtionen kommer att stanna av. Företag kommer att gå i konkurs och dessa kommer att köpa mindre från andra företag. De få företag som kommer att en verksamhet kvar kommer inte att vilja nyanställa för säkerhet skull även om de borde.
  Sverige kommer att krascha.

  Denna krasch kommer med den bostadskrasch som utländska banker varnat för (Sverige är tydligen en av de största riskerna i världen) . En orsak till det upptrissade priserna vi har i Sverige är staten pumpar in miljarder i bostäder för att hysa alla nya invandrare. Bostadbrist överallt, svenska ungdomar tvingas betala fantasipriser, föräldrar som går i borgen som får stå där sen med sin svettiga hals.
  Pelle

  SvaraRadera
 5. Svenskt Näringsliv är helt kapade av den globalistiska eliten vars mål är att försvaga nationalismen och homogeniteten i de Europeiska länderna.

  Det är bara att gå till källorna. Här t.ex. en av de mest inflytelserika personerna idag i världen. Peter Sutherland:

  http://www.friatider.se/fn-chef-eu-ska-undergrava-etnisk-homogenitet

  SvaraRadera
 6. När vår så kallade ”elit” helt plötsligt över partigränser tycker precis samma sak inte bara i ett land, så kan man fundera över vem/vilka som vallar fåren.

  ”Det gamla kommer aldrig tillbaka” som Mona Sarin uttryckte saken…
  https://www.youtube.com/watch?v=JaZ7FDr7hD0
  (vd för The Goldman Sachs Groups mäktiga dotterbolag Goldman Sachs International)

  SvaraRadera
 7. Icakortet uppsagt idag. Tack för spridning av denna information.

  SvaraRadera
 8. Gissar att reklambyrån som hittat på det här dumheterna befinner sig på ett kontor med mångmiljonshyra i Sthlms innerstad.

  SvaraRadera
 9. Det råder inget tvivel på vilka som förespråkar massinvandringen! Näringslivet har nu börjat oroa sig för att lönedumpningsprojektet snart ska få ett abrupt slut!

  SvaraRadera
 10. Ganska nedvärderande för nyanlända som kommer hit ska förknippas med kameler!

  SvaraRadera