onsdag 22 oktober 2014

17-årig australiensisk jihadist hotar hemlandet


För en månad sedan tittade vi på hur en jihadist från Nederländerna uppmanade muslimer på hemmaplan att genomföra aktioner mot den nederländska staten. Nu har IS släppt en video där den 17-årige australiensiske medborgaren Abdullah Elmir används för att föra fram ett budskap mot Västvärlden:
Enligt The Sydney Morning Herald ska Elmir ha lämnat sitt föräldrahem i juni, efter att ha sagt till sina föräldrar att han skulle fiska. Han åkte tillsammans med en annan australiensisk medborgare, med förnamnet Feiz, via Perth, Malaysia, Thailand och Turkiet, för att slutligen hamna i Syrien.

Denna nya video är den fjärde i en serie kallad "Meddelande från mujaheddin", där tidigare även en fransk och en brittisk medborgare figurerat.

Le Figaro
5 kommentarer:

 1. Det finns bara en sak att göra: Deportera ALLA muslimer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Social konstruktion22 oktober 2014 17:02

   Tråkigt nog har du rätt.

   Radera
 2. Det går inte att se videoklippet står att det är privat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Evert för att du uppmärksammade mig på det! Klippet har uppenbarligen bytt status alldeles nyligen. Nu har jag lagt upp en annan kopia av det, så nu ska det fungera.

   Radera
 3. Ett besked kom från Ottawa, Kanada, idag. Flera terrordåd, med dödlig utgång, att jihadistkräk ligger bakom torde inte vara särskilt svårt att räkna ut.

  Dags för västländerna att VAKNA! Ser man inte vad ohämmad invandring från Mena innebär, dom gör ju ingen hemlighet av sin långsiktiga ambition.

  SvaraRadera