onsdag 22 oktober 2014

Dagens bild: Aftenposten


När norska Aftenposten nämner att Expressen säger upp alla fotografer och bildredigerare, gör man ingen värdering av det, men illustrerar artikeln med ovanstående bild. Vill man möjligen skicka en liten pik till de svenska kollegorna, angående hur innehållet kan påverka försäljningen?

Norska medier ser inte ut som svenska.
4 kommentarer:

 1. Nei - men Aftenposten er likevel en avis som ukentlig - om ikke daglig tåkelegger spesielt innvandringens negative sider gjennom bevisst agenda "journalistikk".

  Fra mandag for eksempel: Om økende antisemittisme i Norge.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/--Jode-er-det-vanligste-skjellsordet-i-norske-skolegarder-7750579.html

  12,5 % av Norges befolkning har antisemittiske holdninger - det mest vanlige skjellsordet i norske skolegårder er "jøde". skriver Aftenposten – uten EN ENSTE GANG å nevne at det er et importert problem. Som lærer i Oslo kan jeg med sikkerhet si at ordet "jøde" brukes som et skjellsord utelukkende av muslimske elever.

  I dagens avis slipper de til Antirasistisk senter - som helt ukritisk får komme med absurde løgner og kritikk mot Lars Vilks foredrag i Oslo i dag. Kritikk av Aftenpostens dekning her:

  https://www.document.no/2014/10/spekulantenes-inntogsmarsj/

  Jeg abonnerte mer enn 15 år på Aftenposten - men ikke mer. Kanskje er ikke Aftenposten like ille som Svenske aviser - men Aftenposten er løikevel en riksdekkende avis som lyver og tåkelegger virkeligheten overfor det Norske folk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror dig, men jag jämför ju med svensk media. Jag skummar igenom Aftenposten nästan dagligen och ser många artiklar som inte skulle ha publicerats av svensk etablerad media. Jag har mycket svårt att tro att någon större norsk tidning skulle ha de förstasidor som syns på bilden.

   Radera
 2. Norge är ett helt annat land och dessutom friskt.

  Följande rubrik och artikel är omöjlig i Sverige.

  "Avhør i voldssaker: 7 av 10 barn ikke etnisk norske"

  http://nrk.no/nyheter/1.11996784

  Att "journalister" tror att detta håller i längden är fascinerande. Öka inflödet av muslimer och rapportera inte om konsekvenserna.

  Bra taktik!

  SvaraRadera
 3. Ett tittartips, inledningsvis mest om u-båtar men tjugo minuter in kommer det det intressanta frågor om SD, Skyttedal och "Verklighetens folk":

  http://www.svt.se/nyheter/svtforum/rakt-pa-med-goran-hagglund

  SvaraRadera