onsdag 1 oktober 2014

Ett par sanna rader i Expressen!
I Expressen, av alla etablerade medier, bjuder Ledarredaktionen idag på några kommentarer kring Socialdemokraternas och Miljöpartiets kohandel. Något förvånande dyker nedanstående rader upp i inlägget:

"I ett läge där Sverige tar emot överlägset flest asylsökande per capita i hela västvärlden - är det då rimligt att vi samtidigt gör allt för att de migranter som inte har funnits ha några asylskäl också ska få stanna i Sverige? Nu signalerar S och MP att de vill ta ytterligare steg i den riktningen."

Nej, det är sannerligen inte rimligt att ge personer som uppehåller sig här illegalt fri sjukvård och skolgång, samt dessutom bevilja dessa "amnesti". Det innebär i praktiken att den formellt reglerade invandringen sätts ur spel, även om redan den legala asyl- och anhöriginvandringen är bortom alla rimliga och hanterbara proportioner.

Att det skulle bli så här är föga förvånande, och det förutspådde jag redan före valet. Miljöpartiet har fått vika sig i fråga efter fråga, men de skulle aldrig gå med på begränsningar i invandringsflödet. Följaktligen ser Socialdemokraterna till att driva igenom allt från Förbifart Stockholm till investeringar i stridsflygplan, men tycker att man då åtminstone kan släppa den stora ödesfrågan. Ledarartikeln fortsätter:

"Det finns en risk att kompromisserna mellan S och MP får karaktären "det sämsta av två världar". I stället för att plocka fram det bästa ur respektive parti triumferar deras mindre smickrande sidor.
Socialdemokraterna försvarar sitt traditionella betongtänk medan Miljöpartiet får fri lejd för sin bekymmerslösa idealism."

Vi ska nu inte tro att medierna plötsligt har börjat bli kritiska mot massinvandringen. Expressens ledarredaktion är sannolikt skeptiska till legalisering av illegal invandring för att de istället vill se en enorm "fungerande" reglerad invandring. Behovet av alternativa medier och SD i riksdagen är större än någonsin.

Expressen

5 kommentarer:

 1. Eller så arbetar nu mäktiga intressen för att stoppa invandringen. Det är ändå mission accomplished, svenska folket är historia. Även om det politiska systemet börjar agera nu lär det fortfarande komma 1-2 miljoner till.
  /martin

  SvaraRadera
 2. Bland mina bekanta, och även bland mina kolleger finns det en hel del
  S-väljare som ganska så frustrerat menar på att; "all den surdeg som
  fällde Reinfeldt och Alliansen, tas nu som S-politik...och det kommer
  obönhörligen att få många tänkande sossar att lämna S för SD, av den
  enkla anledningen, att importerad arbetslöshet, importerad kriminali-
  tet och importerad bostadsbristbrist skapade bara ännu mer misstro
  mot Reinfeldt...och nu ska alltså Löfven älta samma surdeg!"

  Jag är övertygad om att dessa tänkande sossar har helt rätt, och det
  kommer garanterat att visa sig i nästa val, för den obehagliga frågan
  dyker allt oftare upp bland S-väljarna; "Vem ska betala kalaset?"

  SvaraRadera
 3. Nej det går att vända utvecklingen och försvåra för dom mörka globallistiska Bilderbergskrafterna genom att vi svenskar sätter hårt mot hårt och skaffar 3-4 barn. Och minskar våran konsumtion av onödiga saker till ett minimum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt! Det är vägen framåt! Men vi behöver ingen nationalstat för det, jag tror det vore en fördel att släppa iden om en nationalstat. Det ger bara legitimitet och makt till en skapelse som blivit genomläskig.
   /martin

   Radera
 4. http://taylorhayes.se/demokraturvalet/

  SvaraRadera