söndag 5 oktober 2014

Katarina von Bredow gnäller vidare
Det verkar finns ett antal rena idioter som sysslar med att skriva barnböcker. Vi minns alla Katarina Mazetti, som fick uppleva lite berömmelse efter en mycket märklig och debil krönika i Ica-kuriren. Efter att bland annat ha skrivit det sedvanliga tramset om hur det egentligen inte finns någonting svenskt och antydningar om hur brist på massinvandring skulle kunna leda till "gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70", gjorde hon sig avskydd av en mängd svenskar, vilket i sin tur gjorde att hon lyftes fram av etablissemanget som en stor kämpe i den politiskt korrekta kampen. Efter ett par förvirrade, vulgära och idiotiska 1a-maj-tal, följt av en pinsam insats i en debatt anordnad av Publicistklubben, förpassade den övriga eliten henne snabbt tillbaka till glömskan.

I förrgår var det dags för en annan barnboksförfattande Katarina att få lite uppmärksamhet, genom ett minst lika svagsint alster på Facebook, följt av en artikel i Värnamo Nyheter. Där poserade Katarina von Bredow kring hur ett stort SD-stöd i byn gjorde att hon ville flytta, och idag är det dags för det obligatoriska steg två; att gråta ut över att man har gjort sig hatad. Många har säkert tagit del av texten i Värnamo Nyheter, men låt oss börja med FB-inlägget:

"Större bekännelse: jag trodde att jag hade hittat hem i lilla fina Hjortsberga. Men efter valet vet jag nu att jag är omgiven av SD-anhängare. Har redan talat med mäklare om försäljning av huset. Platsen är inte den jag trodde."

Att flytta på grund av ett valresultat är naturligtvis hysteriskt, men ovanstående rader är talande även på andra sätt. Hon trodde alltså först att platsen och människorna var trevliga, men fick en chock när det visade sig att var fjärde invånare var en sådan där individ med obehaglig människosyn, som hon visserligen hade läst om, men ändå inte kunde tro fanns i verkligheten. Denna inställning är inte unik. Efter valet kunde vi läsa om hur krönikörer satt och räknade var åttonde människa på tunnelbanan och hur någon inte vågade klicka på en länk med rubriken "Så röstade dina grannar", för att hon inte ville veta om det fanns sverigedemokrater så nära inpå.

I Katarina von Bredows fall känns hela historien något krystad, då hon nu planerar att flytta fem kilometer bort, till mannen hon är gift med i Södra Torp utanför Rydaholm, där SD bara samlar 19,7% av rösterna. Hon hade även tidigare postat imbecilla statusuppdateringar på Facebook, som inte ledde till utrymme i media, bland annat nedanstående, direkt innan flyttkungörelsen:

"Jag talade om böcker för en grupp nyanlända igår. De var från Somalia, Syrien, Afganistan och andra ställen. Vi kommunicerade på diverse språk, och det gick bra. På slutet bad jag om ursäkt för att 13 procent av mitt folk röstat på SD. Det är första gången någonsin som jag offentligt ber om ursäkt för att vara svensk. Jag tror inte längre på att tiga och stänga ute. Låt dem ta plats, låt dem få de poster de ska ha - och låt oss se om det är den världen vi vill ha!"

Det är intressant att dessa människor direkt känner att de måste prata SD med de första icke-svenskar de möter, och dessutom be om ursäkt. Beteendet påminner om det bisarra tal som Stefan Löfven höll inför ointresserade somalier i Rinkeby om nazister, rasister och Sofie Scholl.

För Värnamo Nyheter berättade Katarina:

"Det är fasansfullt, jag vill inte bo här. Jag kan inte sova tryggt här längre."

Därför att det är på nätterna som SDarna vaknar till, ylar mot månen, och hemsöker stackars barnboksförfattare? Som många redan har föreslagit, kanske det är dags att hon bosätter sig lite närmare sina ideal, där det enda som behöver oroa henne är skottlossningar, bilbränder och personrån. I Hjortsberga är det lite värre:

"Jag har trivts jättebra i Hjortsberga, jag har känt mig hemma och hade tänkt stanna här. Jag har blivit så väl mottagen, alla har varit snälla och välkomnande mot mig."

Om hon ändå inte hade surfat in på Val.se och fått se ondskan som doldes under ytan. Uppenbarligen är hon också en flitig konsument av gammelmedia:

"Hjortsberga har ingen ursäkt för att rösta på SD. De som röstar på SD är oftast lågutbildade och åsidosatta och har hamnat i utanförskap. Då har jag förståelse. Men i Hjortsberga är ju folk bildade och välmående, det går ingen nöd på någon här."

Ja, för någon som enbart läser Expressen och Aftonbladet måste det vara helt obegripligt att bildade människor ifrågasätter massinvandringen och kanske rentav tänker längre än den egna plånboken. När hon väl får upp ångan, kommer flosklerna i en strid ström, även de hämtade direkt från sanningsministeriet:

"Väljarna är inte rasister, men politiken och politikerna i SD är det och partiet grundades ju av nazister. En del av dem är ju öppet rasistiska när det pratar om islam. De gör skillnad på folk, och de har en snål politik. Vi har råd att hjälpa människor som behöver hjälp, vi skulle kunna göra avkall på mycket för att hjälpa andra."

Man skulle kunna ställa ett antal motfrågor till Katarina, men hon skulle inte kunna besvara någon av dem. Vilken ras är islam? Exakt vilka nazister är det du tänker på? Vad gör du själv avkall på i mångfaldens tjänst?
Det ska bli än mer fantastiskt:

"Det är ingen som har sagt till mig att de röstar på SD. När det var höstmarknad på skolan var alla jättetrevliga, men nu undrar jag om det bara var en polityr. Det är otäckt. Vad döljer sig bakom ytan, vilka är de egentligen?"

Ja, Katarina, de är förstås monster, som när de träffar dig tar på sig en mask av trevlighet, ungefär som ödlorna i den gamla tv-serien "V". Det är nog bäst att du flyttar, så att du inte lär känna dessa människor närmare, utan kan sitta på en annan lantlig idyll och insupa Thomas Mattssons visdomar.

I dagens Expressen bjuds vi då på dramaturgins fortsättning, där hon kan berätta att hon får hatmejl:

"Helt otroligt, jag var helt oförberedd på det här."

Återigen, befinner man sig i ett intellektuellt och politiskt korrekt isolat, förväntar man sig naturligtvis enbart ryggdunkar efter att ha spottat på sina egna grannar och hundratusentals andra svenskar. Hennes förvåning är troligen helt uppriktig. Hon fortsätter också med att leverera analyser som om de vore hennes egna, men som mycket tydligt kommer direkt från hennes enda informationskälla Expressen:

"Se på vilka uttalanden som kommit från SD-toppen och på alla saker som hänt, till exempel järnrörsskandalen. De har kommit undan med saker som inget annat parti överlevt överhuvudtaget."

Katarina har också haft bråda dagar på sin Facebook-sida den senaste tiden, där hon badar i all uppmärksamhet och äntligen får de ryggdunkar hon förväntade sig från början. Dessa är naturligtvis patetiska, som exempelvis Sofia Nordins:
"Förra året skojade jag och en kompis om att vi skulle gå förbi SD:s monter på bokmässan och fråga "När är bokbålet?" Vi hade mycket roligt åt detta, men det slutade med att vi lät bli, eftersom det kändes onödigt att trakassera några enskilda individer med ett så långsökt skämt, även om det inte var extremt elakt. Nu visar det sig alltså att det dels inte alls var långsökt, dels inte elakt nog. (Det slutade med att jag och en annan kompis gick förbi montern och spelade muslimska böneutrop från mobilen, men det gick inte att få tillräcklig volym för att det skulle höras, eftersom vi råkade pricka stunden då Åkesson hade monterprat ...)"

Jag undrar om Sofia Nordin är lika imponerad av att Katarina von Bredow är dömd för att ha kört rattfull med sina barn, och då dessutom lät sonen blåsa för att upphäva alkolåset. Eller hur Sofia, som troligen är någon form av feminist, ser på att Katarina som 15-åring flyttade in hos den då 51-årige Einar von Bredow.

Det här landet lider uppenbarligen ingen brist på idioter, även om jag vägrar tro att de uppgår till 87%. Låt oss hoppas att många bara är lite svårväckta.

20 kommentarer:

 1. Stort asgarv på kärringen som flyttar till sin gubbe i Rydaholm. Hur många dödsknarkrasizzternaziszterpedofilos bor där?

  SvaraRadera
 2. Hej Tobbe! Hittade din blogg för ett par veckor sen och gillar verkligen dina alster. Så otroligt skönt att läsa lite om politiska klimatet som fullkomligt havererat angående SD. Orkar inte läsa gammelmedia där alla sitter med skygglapparna och pk-vänster-fållan styr. Klickar hit dagligen och ser fram emot det varje gång.

  SvaraRadera
 3. Så löjligt. Rydaholm södra. SD 19,64% och näst största parti. Rydaholm Norra. SD 13,43% och fjärde största. Jag håller tummarna för att damens man bor i Norra.

  SvaraRadera
 4. Makalöst korkat. Men vad som bekymrar mig är att hon skriver barnböcker.

  SvaraRadera
 5. "Det här landet lider uppenbarligen ingen brist på idioter, även om jag vägrar tro att de uppgår till 87%. Låt oss hoppas att många bara är lite svårväckta."

  Enligt ett par undersökningar gjorda de senaste fem åren så anser ca 50 % att invandringen bör minskas eller stoppas helt och även om man inte ska ta undersökningar på 100 % allvar så borde i realiteten minst 30 % ha vaknat (helt eller delvis) och av dessa röstar bara 13 % på det enda parti som vill rädda Sverige från kulturell, ekonomisk och social katastrof och folkutbyte. Omkring 15-20 % har alltså vaknat men röstar antingen med plånboken eller vaneröstar på något Sjuklöverparti, hur som helt så utnämner jag 70 % av svenska folket till rena idioter och politiska analfabeter som egentligen inte borde vara i närheten av någon valurna.
  Det är tråkigt att behöva betrakta 7 av 10 svenskar man ser och man möter som knäppgökar och det har vuxit fram en enorm klyfta mellan svenskar pga av den extrema migrationspolitiken som ena hälften hyllar och den andra avskyr som pesten. Det låter dessutom som om man vore någon sorts besserwisser när man idiotförklarar större delen av befolkningen men man kan alltid söka stöd i Abbas gamle manager Stickan Anderssons bevingade ord: "Folk är inte så dumma som man tror - de är fan så mycket dummare".

  Stig

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt korkad och svenskfientlig människa. Riktigt otäck i sin okunnighet och omedvetenhet. .

  SvaraRadera
 7. "-Omdömet var totalt borta."
  Ja något måste ju ha "klickat" .....eller?

  SvaraRadera
 8. Knorren på slutet om Katarina är helt suveränt

  SvaraRadera
 9. "Åsiktsisolat". Ja, det där känner man igen. Jag hade valvaka här hemma i den "rödgröna" och gentrifierade stadsdelen. Eftersom jag inte är trångsynt, utan snarare besitter en kritiskt tänkande förmåga, så finner jag det intressant med en blandad kompott individer och åsikter i mitt umgänge.

  När den första riktigt säkra riktningen på utgången av valet presenterades, bröt några gäster ur den välmående och humanistiskt orienterade medelklassen som de tillhör, helt sonika ut i gråt.

  En sa med gråtfärdig röst: "Fan! Vart är vi på väg! Och jag som äntligen trodde det fick vara nog nu?"
  (Underförstått att den sista stunden för SD skulle vara kommen och att patriarkatet var besegrat i och F!:s förmodade stormseger.)

  Någon annan sa ödesmättat: "Nu bygger de snart fångläger för oliktänkande."

  Jag nystade inte vidare i vilka han avsåg med "de", men drog mina slutsatser.

  Det kunde helt enkelt inte fatta vem som kunde rösta så galet. Vad de heller inte fattade var att en av dessa väljare satt mitt ibland dem och kommit fram till valet av parti genom att väga för och emot, både vad gäller sedvanligt valfläsk men också den samhälleliga utvecklingen och konsekvenserna av den. Så vitt jag vet, uppfattas jag som normal av omgivningen.

  Tilläggas skall, att en av gästerna är en politisk tjänsteman i ett rött parti som inte stod ut längre än några månader i en betongförort och raskt flyttade till en bostadsrätt i de centrala delarna av staden. Den officiella anledningen till flytten var att "det var långt till jobbet." medan den inofficiella var "så fett jävla deprimerande och otryggt."

  Samma person skriker helt förväntat ut sitt hat i olika forum mot SD, men också helt otippat mot liberaler (FP) och Ny-liberalmoderaterna (M). Hon skrek naturligtvis också särskilt högt mot män när F!:s mediehajp pågick som mest innan valet. Men den kampen tycks inte fortsätta med lika stor kraft just nu.

  Ännu tror jag ingen av mina gäster på valvakan benat ut vem i deras bekantskapskretsar som röstar för rim och reson.

  SvaraRadera
 10. Den där stendumma Sofia Nordin kan kanske (hemska tanke) se fram emot den dag när endast muslimska böneutrop är den enda tillåtna musiken i mobilen.
  Vad beträffar K. Bredow finns inga kommentarer. Tragiskt är bara förnamnet, men i Tobbes tappning blir det underhållning på hög nivå.
  Tack Tobbe för en utmärkt blogg och tack för att du orkar att kvickt och med utmärkt udd analysera allt dravel som publiceras.

  SvaraRadera
 11. Det är nog så illa att majoriteten av Sveriges befolkning röstar för en fortsatt förstörelse av landet, men de röstar utefter den information de har tillgänglig och efter hur deras auktoriteter beskriver verkligheten för dem. Vårt problem är att vi misstror dessa auktoriteter och söker annan information än den MSM förser oss med. Det verkligt skrämmande i den tragedi vi bevittnar är att utbildade, intelligenta människor med stort politiskt inflytande och förtroende från majoriteten av svenskar går i spetsen för vårt självmord. Vad som nu sker måste dokumenteras för eftervärlden så att dessa människors förräderi i bästa fall kan bestraffas.
  Historiens dom över vår elit och vår brist på motstånd kommer bli hård, vårt öde kommer bli exempel inom utbildningar världen runt. Måste alla framgångsrika kulturer bryta samman i dumhet och excesser ledda av den förment intelligenta eliten?
  /PL

  SvaraRadera
 12. Jag undrar om dessa dömande människor från etablissemanget i själva verket är krigsförbrytare. Vilka arbetar de för? Arbetar de för ryssarna, kineserna eller något land i Mellanöstern? När väl landet har nedrustat försvaret och har stora oroligheter, attackerar motståndaren och tar över Sverige. Jag finner ingen annan förklaring. För vad är det som driver dem (dömande människor från etablissemanget)? Är det enbart "godheten"? De måste få order från högre instans. Kan Putin ligga bakom sådana som Katarina von Bredow? Är det så att säga Putin som gett henne order om att skriva denna artikel, i syfte att destabilisera Sverige?

  Är de månne utomjordingar som kommit för att kolonisera vår planet? Det vill säga att 13 % är människor och, resterande 87 %, kommer från någon planet långt borta i universum? Är Katarina von Bredow någon sorts alien-ras? Är hon rasist mot oss människor, som röstade på SD?

  Svaren tycks många; men denna Katarina von Bredow är då dubiös.

  / Magne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magne
   Du har helt rätt när du anar att de arbetar efter en viss agenda. Men den agendan är nog ganska okänd för de flesta. De är bara nyttiga idioter.
   Denna agenda spänner över flera hundra år och verkar ha sin begynnelse 1776 med en mycket inflytelserik person vid namn Ruskin. Den involverar också Cecil Rhodes, som skapade de hemliga "Runda Bordsgrupperna". Nu finns det flera sådana hemliga grupper som konspirerar mot världens folk där Bilderberg-gruppen bara är en. Jag tror att Council of Foreign Relations (CFR) är oerhört mycket mera inflytelserik.
   Titta på en artikel, nyligen översatt till svenska:
   http://canuteocean.blogspot.se/2014/10/council-on-foreign-relations-cfr-och.html
   I denna grupp bildar finanseliten kring Federal Reserve och övriga central grupper den mäktigaste gruppen.
   Läs också artiklarna om "Fraktionerade pengar", "Mera fraktionerade pengar", "Federal Reserve", "Så här fungerar Federal Reserve del 1" och "Så här fungerar Federal Reserve del 2." på sajten Everykindapeople.blogspot.com
   Du kommer att bli mycket klokare.

   Radera
  2. korrigering: centralbanker skall det stå, inte central grupper. Sorry !

   Radera
 13. Med tanke på hennes brottshistorik, uppenbara alkoholism och fullständiga omdömeslöshet vad gäller barns säkerhet, ska hon vara tacksam över att invåndarna i Hjortsberga inte redan gjort gemensam sak med att rulla henne i tjära och fjädrar och knuffa henne över kommungränsen.

  Det här är en livsfarlig egoistisk missbrukare som ingen, speciellt barnfamiljer, vill ha nära inpå sig.

  Tack Tobbe för att du gjorde oss uppmärksamma på detta.

  SvaraRadera
 14. Mycket bra inlägg, Tobias!

  Apropos domen mot henne. Enligt min erfarenhet så är det många vänsteranhängare som gör en konstig uppdelning mellan privat moral och offentlig moral. Det är OK att vara taskig mot sina arbetskamrater, att fuska med skatten, att glömma bort sina föräldrar, försumma sina barn etc så länge man är för de "goda" politiska målen. Det motsatta gäller, enligt dem, också: även om man behandlar sina närmaste bra, stöttar arbetskamraterna, gillar invandraren på jobbet, tar hand om både barn och föräldrar, så är man ändå en fruktansvärd person om man är emot stor invandring.

  Antagligen, gissar jag, beror detta på att vänsterideologierna lockar folk med bristande logik. Jag menar, vem kan på allvar tro att kommunism fungerar, med tanke på den överväldigande emperi som bevisar motsatsen? Men saknar man logisk "krets" i hjärnan så går det naturligtvis bra...

  hb

  SvaraRadera
 15. Jag rekommenderar kvinnan med den flyende hakan att bosätta sig i

  Angered
  Tensta/Rinkeby
  Biskopsgården
  Rosengård
  eller något av "våra" andra snar 200 utanförskapsområden.

  Där slipper hon garanterat SD-väljare in på knuten. Men så långt sträcker sig nog inte hennes fina människosyn.


  SvaraRadera
 16. Tobbe. Du är så oerhört bra som skribent! Så oerhört intressanta reflektioner och analyser du gör. Jag är "nyfrälst" sedan några år och tål inte PK-media längre. Du har hittat en nisch som du fyller väl!

  Jag, tjänsteman mitt i livet, i ett välbärgat område i södra Sverige, undrar om folk blivit galna! Hur fan kunde det gå så här i världens mest upplysta land?

  Tack för ordet och fortsätt kampen!

  SvaraRadera
 17. Fin pingback från smp.se :)

  SvaraRadera
 18. Denna korkade kvinna kan ju flytta till Rosengård. Der kan hon känna sig trygg och sova gott, eller?

  SvaraRadera