torsdag 27 november 2014

Dagens citat: Linus Bylund (sd)


"Som pressekreterare gör man det hela tiden, jag har tipsat riktigt tvivelaktiga sajter, till exempel Expressen."
Expressen
Nyblivne riksdagsledamoten Linus Bylund ger ett bra svar till Expressen, när de försöker skapa en skandal av att SD har skickat pressmeddelanden till blandat annat Politiskt Inkorrekt, föregångaren till Avpixlat. Självklart kan och vill ett politiskt parti informera så många publikationer som möjligt och själv förstår jag fortfarande inte det skandalösa i eventuella förbindelser med Avpixlat. Hela Expressens artikel, som de troligen ser som ett "avslöjande", visar på medieetablissemangets självbild och egen verklighet. Låt oss bara titta på en av frågorna man ställer i sammanhanget:

"Är det lämpligt att skicka ut till den typen av sajter? Experter menar att de skulle kunna dömas för hets mot folkgrupp för saker som de skrivit."

Som Bylunds svar antyder: Är det lämpligt att tala med Expressen, en tidning som hänger ut vanliga människor med namn och bild, därför att ett samarbete med en kriminell aktivistgrupp visat att de kommenterat artiklar, men noga döljer identiteten på grova brottslingar? Politiskt Inkorrekt kallas för "rasistsajt" och "hatsajt", men går det verkligen inte att finna några hatiska krönikor i Expressen eller Aftonbladet?


1 kommentar:

  1. Apropå den ökända löpsedeln som lovprisar radikalfeministisk kamp genom homosexualitet och åkallar djävulen gentemot Jimmie och deras väljare.

    Det är ju så häpnadsväckande provokativ så jag undrar inte om löpsedelskonstruktören är en hemlig SD-sympatisör då den troligen har gett en stor drös SD-sympatisörer.
    Pelle

    SvaraRadera