tisdag 23 december 2014

TV-producenten berättar om agendan


"Kan vi få någon att rösta annorlunda i extravalet har vi lyckats."

Orden kommer från TV-producenten Karin af Klintberg och med tanke på att hon levererar till statliga SVT, skulle ett sådant uttalande vara uppseendeväckande i ett normalt land. Vi befinner oss dock i Sverige och Karin berättar för Aftonbladet att hon har ett viktigt uppdrag:

"Det låter kanske pretentiöst, men allt jag gör, det gör jag för att förbättra Sverige och få svenskar att bli bättre människor."

För att vi ska bli bättre människor har hon bland annat försett oss med "Trevligt folk", som handlar om det somaliska bandy-laget i Borlänge. Den har ett syfte, och det har på något sätt med extravalet att göra:

"Jag skulle önska att man lärt sig tre somaliska namn, och tänker ett extra varv inför fördomen att somalierna bara hänger här och kastar småsten och slutligen att man börjar prata med varandra när man sett filmen."

I hennes egen vardag lär dock inte somalier vara ett stort inslag, då hon naturligtvis har sett till att bosätta sig i Vasastan i Stockholm. Hennes folkuppfostran sker dock inte alldeles ideellt, utan ger henne åtminstone 70 000 i månadsinkomst.

Hon ligger även bakom "Historieätarna", vilket kanske förklarar varför man i det senaste avsnittet (13:50) talade om hur Per-Albin Hanssons folkhemsprojekt var till för det svenska folket, någonting ytterst suspekt idag. Inbjuden var statsvetaren Jenny Madestam, som inför valet markerade sin vilja att ingå i värmen genom att, efter att ha gått igenom goda skäl att rösta på vart och ett av de övriga partierna, till slut kom till SD:

"Vad talar för att du ska rösta på SD? Att du inte vill ha invandring till Sverige. Att du tror att svensk välfärd skulle överleva utan invandrad arbetskraft. Att du tror på ett parti som klagar över att Sverige inte klarar integrationen, samtidigt som partiet helt saknar integrationspolitik. Att du tycker att män som springer med järnrör på stan, och kvinnor som klär sig i nazibindlar, är lämpade att ha inflytande över svensk politik."

Ja, det finns ett medialt etablissemang och det har en solklar agenda.
6 kommentarer:

 1. Miljonärssläkten af Klintberg verkar verkar bestå av idel världsförbättrare, t.ex. Clownen Manne (af Klintberg)

  SvaraRadera
 2. Det verkar som att 90 -99 % av de som bor "inom tullarna" i hufvudstaden lider av hybris men så länge adelsdamer som af Klintberg nöjer sig med att bara försöka omvända 8 miljoner svenskar (dvs den onda vita delen) och inte resten av jordens blekansikten löper de kanske inte så stor risk att få samma diagnos som Breivik: Grandios personlighetsstörning.

  Stig

  SvaraRadera
 3. Jag önskar Tobbe God jul och Gott nytt år.

  Varför kallas hon inte för TV-obducenten... Eftersom hon borde hängas ut i media egentligen.


  hälsningar Lasse

  SvaraRadera
 4. Jag såg tre sekunder av bandyserien, och förstod med en gång vad det handlade om. Gud så förutsägbart: ta den grupp som har den allra största svårigheten att integreras, kopplat med den allra högsta kriminaliteten, och gör en "feel-good"-serie med medlemmar ur denna grupp i huvudrollerna. Tröttsam propaganda.

  SvaraRadera
 5. Ätten af Klinberg adlades i början av 1800-talet och tillhör inte bördsadeln.

  SvaraRadera