tisdag 17 februari 2015

"Fritidsgårdar mot terrorism"
Idag når den socialdemokratiska krönikören Eva Franchell nya höjder av naivitet. På fullt allvar föreslår hon en lösning på islamitisk terror, som tydligen kommer ur terroristerna som unga inte hade någon lokal:

"Terrorismforskaren Magnus Ranstorp anser att Sverige halkat efter när det gäller det förebyggande arbetet. Stefan Löfven och Anders Ygeman borde prata mer om det. De borde prata om fritidsgårdar för ungar som annars riskerar att hamna i fel sällskap. Om trångboddheten som gör att de hänger på stan."

Härmed avslöjar Franchell återigen att hon inte är alldeles intelligent, men också hur okunnig hon är och i vilken skyddad miljö hon själv lever. Sannolikt har många av Europas islamiska terrorister faktiskt spenderat tid på en fritidsgård under uppväxten. Samtidigt är det många andra som inte heller har haft tillgång till någon fritidsgård. De islamiska terroristerna är inga tonåringar. Danmarks Abdel Hamid El-Hussein var 22 år gammal, medan bröderna Kouachi som sköt på Charlie Hebdos redaktion var 34 och 32 år gamla.

Franchell visar tydligt vilken idioti som styr svensk offentlig debatt och varför det är helt nödvändigt att andra, mer pålästa, intelligenta och realistiska personer, höjer rösten. Nivån på hennes inlägg visar också varför vi bedriver en massinvandring, varför all debatt reduceras till "rasism", och varför vi är alldeles värnlösa inför islamiseringen och terrorismen.
11 kommentarer:

 1. Att titta pa hur Danmark arbetar mot terrorismen ar val inte aktuellt? Sverige vet som bekant bast.

  SvaraRadera
 2. Enligt Hbl (Susanna Ginman 15.2,) är islamiseringen i själva verket en myt och hon hänvisar till publikation av en viss Doug Saunders, väl en vänsterjournalist.

  Har nu inte läst publikationen i fråga men har svårt att tro att Saunders forskning skulle hålla för en kritisk, objektiv granskning.

  SvaraRadera
 3. Sååå dj*vla tröttsamt att dessa naiva "godhetsapostlar" i en förkrossande maoritet är fruntimmer. Feminism, jämlikhetsmani, och känslor har tagit över, och vi ser resultatet. Förödande, när s k "genus"-aspekter skall vägas in i allt som sägs och skrivs, då nås outhärdlighetens pajastillstånd i Absurdistan. Vi är snart där, redan känner man sig vanmäktig över allt kärringinflytande som genomsyrar samhället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt.Samt rekommenderar läsning av en artikel på dispatch med titeln :"Varför är Europas kvinnor så sugna på islam " av den modiga och klarsynta Ingrid Carlqvist

   Radera
  2. Du menar förstås "dumhetsapostlar" :-)

   Radera
 4. Jag känner nästan gråten i halsen och när jag läser sådant imbecillt snömos som Eva Franchell rapar ur sig. Att sådant gravt insiktslöst och verklighetsfrånvänt trams fyller tidningarna är så beklämmande och sorgligt att en tioåring kan räkna ut att det till slut leder till en nationell dekadens vi aldrig sett maken til i Sverige. Dessa vilsna och onyktra propagandister har ju dessutom ett visst infytande över politikerna vilket gör det etter värre.
  Att sådana sinnessjuka idéer som att mörda folk för att de ritat eller publicerat Muhammed-karikatyrer skulle slå rot i ungdomar bara för att de inte har tillräckligt med fritidsgårdar är så löjligt att artikeln skulle passa bättre in i en skämttidning som t.ex. Svenska Mad. Lika flummigt är det att tro att trångboddheten skulle ge dem en oemotståndlig drift att åka ner till Syrien och mörda, våldta och korsfästa "de otrogna" bara för att de "hänger på stan" och där skulle råka stöta på islamistiska talangscouter som lurar i dem världshistoriens mest bisarra religionsideologi.
  Bara i Rosengård finns det sju fritidsgårdar och utöver det , Rosengårdsbadet, bibliotek, planer för fotboll, handboll, basket, tennis, volleyboll, badminton och innefotboll. Och Thaiboxningslokal, brottningslokal och boxningslokal.
  Någon stenkastarplan eller bilbrännarlokal med instruktörer finns givetvis inte men de lär dom sig snabbt och i låg ålder ändå.
  I det skjutglada Biskopsgården, Gårdsten och Kortedala intill det beryktade Bergsjön finns det fritidsgårdar och många fotbollsplaner, bibliotek etc. Rinkeby och Tensta har också fritidsgårdar och en massa andra fritidsaktiviteter.
  Men så länge invandrargängen bränner upp fritidsgårdar kommer det kanske att finnas ett behov av att återuppbygga dem igen men det sker ju också, på skattebetalarnas bekostnad.
  Eva Franchell glömde att nämna att Amanda har ämnat landet!! Dvs författarinnan Amanda Svensson som med stor ångest och skuldkänsla flyttade till London en kort tid istället för att kämpa mot SD och all "främlingsfientlighet. Amanda kan säkert ge Eva Franchell många goda råd i hur man genom fler fritidsgårdar kan få in blodtörstiga och mordlystna i 20-30 årsåldern på rätt spår igen...

  Stig

  SvaraRadera
 5. Aftonbladets rubriksättare måste väl ändå varit ironiska när de satte den rubriken.

  SvaraRadera
 6. Hon förespråkar att "radikala ungdomar erbjuds jobb och studier". Att detta skulle gå på tvärs mot vårt rättsmedvetande tycks inte bekymra.

  SvaraRadera
 7. Vi har ju ingen lokal.
  https://www.youtube.com/watch?v=WMZdA-b2Vdw

  SvaraRadera
 8. Vilken familj i farozonen lider av trångboddhet i dagens Sverige ? Det är unga svenskar som i första hand drabbas. I riskområdena vimlar det av ungdomsgårdar o liknande så brist på sysselsättning har de inte heller.
  Men om stämningen hemma är proislamsk hjälper inte ens Måna S terapi.

  SvaraRadera
 9. Fyfan vilken idiot. Veckans pappskalle är utnämnd.

  SvaraRadera