fredag 31 juli 2015

Dagens citat: Jesper Nilsson


"Man förstår att man på något sätt står på den goda sidan nu."
Metro

Jesper Nilsson berättar om SD:s politik i radio, några månader
innan han plötsligt är helt fokuserad på könsmaktsordning,
homosexualitet och romsk tiggeriturism.


Medias och identitetsvänsterns nyaste maskot funderar kring vänsterns förtjusning över att en av SD:s 17 000 medlemmar lämnat partiet för att kunna accepteras av nya vänner. Även denna syn på världen är typisk för identitetsvänstern, som helst håller sig utanför rationalitet och konsekvensanalyser. Själv skulle jag säga att alla som reducerar samhällsdebatt till en kamp mellan "goda" och "onda" bör avstå från politiska diskussioner. Om patriotiska partier skördar framgångar beror det inte på "kalla vindar", lika lite som någon människa blir god för att denne förespråkar fri invandring eller på fullt allvar skriver "hen" och "en". Att Jesper använder "man" två gånger i uttalandet får vi väl se som nybörjarmisstag.

Intressant nog handlar ovanstående uttalande om skillnaden i bemötande Jesper fick som SD-företrädare, jämfört med vad han nu får av vänstern. Det beror förstås på att han nu anslutit sig till SD-hatarna och följaktligen inte behöver hatas av dessa längre. De ser liksom han själv den officiella avbönen som ett tecken på att han nu "står på den goda sidan". Metro frågar honom naturligtvis omgående om han fått några hot sedan han lämnat SD, men till tidningens besvikelse svarar han nekande. Det är bra. Den där nya gemenskapen han sökte har omfamnat honom:

- Övervägande är det jättepositivt, jag har fått så mycket bra reaktioner. Jag har hört att det är bra jobbat, starkt gjort, viktigt att jag vågar vittna."

Låt oss titta på några av de där reaktionerna han fått på sitt enda blogginlägg. De ser ungefär likadana ut:

"Så himmla bra och viktigt skrivet!!!"

"Modigt!!! heja dig som vågar och vill beskriva dina erfarenheter."

"Tack för bra text! Och tack för att du står upp för att du valde fel och nu gjort rätt."

"Braaaa!! Blir glad av att du vågar stå upp för dig själv såhär!"

Det blir mycket känslor:

"Jag blev så rörd av den här texten. Den var så stark och äkta. En berättelse inifrån. Den gick rakt in i hjärtat och är något som alla bör läsa!"

Han får också en del kritiska kommentarer, varav de flesta är något mer genomtänkta:

"Måste säga att texten känns tillrättalagd, och inte särskilt trovärdig. Kanske har jag fel, men så mycket fejk som det finns på nätet idag kan man knappt lita på något i god tro längre. Så som den här texten är komponerad, ger den intryck av att vara som ett pärlband av fabricerade anekdoter med syftet att göra 'det stora avslöjandet'."

"Ja så kom det då en "utlämnande" berättelse från det innersta hemliga rummet i SD där djävulsdyrkan och ritualmord pågår medan man skrattar elakt åt att Svenskarna luras.. följt av planterade rasistiska kommentarer, också naturligtvis från "SD". 

Två saker: 
1: det är bara ni redan frälsta vänstermänniskor som går på det här med false flag numera, vanligt folk har fattat för länge sedan och bryr sig inte - titta på opinionssiffrorna för fasen! 

2: Jag hoppas verkligen att det du skriver är sant och att du inte bara gick med för att kunna göra det här. Tiden lär visa.. 

Det är sorgligt att du inte har fått uppleva en normal uppväxt. Att uppskattande och "sexistiskt" kommentera och uppskatta det kvinnliga könet är inget SD fenomen som du verkar tro - det är en helt normal dag på gymnasiet. Förstår att du inte ljuger om att du inte hade några kompisar.. 

Lycka till med livet och hoppas att du någon gång lär dig att man hugger inte sina kamrater i ryggen, även om man hoppas få "respekt" från sina nya kamrater. Du får bara falska kamrater på det viset, riktiga kamrater gör inte så men det hade du visst inte fått lära dig heller, det är bara att läsa kommentarsfältet så fattar du själv vad du uppskattas för. De uppskattar inte DIG, de uppskattar ditt svek och att du är en nyttig idiot för dem." 

Jag förstår som vanligt inte vänsterns enorma fixering vid SD. Det händer att människor lämnar även Miljöpartiet, men jag skulle inte omedelbart hylla denne person eller se allt denne skriver som den högsta formen av sanning. Något som ingen av de lyriska vänstermänniskorna verkar ha noterat är att Jesper i sitt alster inte tar avstånd från islamofobi. Han prickar av allt annat på listan, men att han missar en så viktig bit är något misstänkt. Jag påpekade detta för den främsta miljöpartistiska beundraren, som dessutom är muslim, men hon ville inte berätta hur de skulle gå vidare med denna svaghet. Om MP och FI kan få någon fason på honom, får vi hoppas att bloggens andra inlägg på något sätt omfamnar islam.

Ni som nu är trötta på Jesper, och det blev väl de flesta av oss ganska snabbt, kan i dagens Metro läsa ett annat viktigt inlägg:

"Men att göra en kost som bygger på animaliska produkter till
norm är att göra den vita västerländska mannens kost till norm."

Någon skulle kunna invända att de flesta folkslag, till och med kvinnorna, på jorden äter kött, men det är ytterligare ett exempel på verklighet som inte riktigt passar in i identitetsvänsterns speciella värld. Jesper har det nog inte alltid så roligt i de nya kretsarna.
19 kommentarer:

 1. Det intressanta är hur Metro betecknar sig som "politiskt oberoende". Enligt vem då kan man fråga sig?

  SvaraRadera
 2. Men våjne sicken sötnos.

  Ett perfekt nytillskott till F! !

  SvaraRadera
 3. De flesta folkslag är rasister, så hennes påstående stämmer :P Det är en vänsteristisk lögn att människor inte skulle ha en naturlig tendens att gruppera sig etniskt.

  Alltså, poängen är att människan naturligt grupperar sig etniskt. Men ideologer och präster vill att människor skall gruppera sig på ideologi/religion istället. Så därför kallar de människans naturliga tendens "rasism", eftersom de vill kidnappa denna tendens för att själva skaffa sig makt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan man se det, men nu gäller det att koppla ihop det med köttätande också!

   Radera
  2. Det är en mänsklig tendens att gruppera sig, det är ju exakt vad hon själv har gjort där hon befinner sig i sitt nätverk av antirasistiska veganer.

   Denna gruppering kommer med tiden att skapa en kulturell särart, språket kommer att utvecklas annorlunda, och med en kulturell särart följer även en annorlunda genetiskt urval. Man kan alltså se att gruppen först särskiljs kulturellt, sedan etniskt, därefter genetiskt, rasligt och slutligen artligt.

   Grupperingen är ett helt naturligt beteende och en förutsättning för att evolutionen ska ge upphov till nya arter trots att grupperna delar geografiskt område.

   Men de allra flesta grupperingar kollapsar innan det hinner att ske.

   Radera
 4. Av hälsoskäl var jag vegetarian ett par år i mitten av 80-talet men jag upplecde inte att min iställning till invandring förändrades ett dugg. Åt jag fel sorts morötter (tror ej de var ekologiska) ? Skulle jag ha skippat ägg och mejeriprodukter för att den vegetariska kosten skulle fått riktigt antirasistiskt inflytande på min kropp och själ?
  Hur rasistiskt och manchaivinistiskt är det att äta fisk och skaldjur? Är man kanske bara halvrasist/främlingsfientlig om man älskar havets läckerhete?"
  Vad ska man äta för att bota sin "islamofobi", halalslaktat duger väl inte för det är ju rasistframkallande kött...
  Det måste vara ett litet helvete att vara vänstervriden idag och söka pussla ihop sin trasiga identitet med vad man äter, ha den rätta röda/rosa nyansen på håret, rätt antal näsringar etc. På 70-talet räckte det med att lära sig några marxistiska teser och rabbla dem vid varje lägligt tillfälle, ungefär som att kunna katekesen.

  Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart 19 är som vegetarian av etiska skäl. Är för en invandringspolitik som är striktare än SD:s i vissa avseende. De två frågorna hör inte ihop eftersom de baseras på olika grunder...

   Radera
  2. "19 ÅR som vegetarian" ska det vara...

   Radera
 5. Jag tror att vi går mot ett riktigt rejält kaos i vår del av världen - man kan se det på den förvirrade ungdomen. Alla grupper kommer att stå emot varandra, men det är ju detta som är planerat av maktmaffian "behind the scenes", kretsarna kring "Federal Reserve" och övriga centralbanker som skapar allt ekonomiskt kaos genom "lån" till korrupta politiker i alla våra länder från tryckning av papperspengar utan täckning. Att härska genom att söndra. Det är samma kretsar som befolkar Council on Foreign Relations, Bilderberg-gruppen m. fl. Slutligen kommer det att bli sådant kaos att till och med dem som varit de främsta tillskyndarna, HBTQ, "Feministerna", de så kallade "antirasisterna" ()rasisterna), vänstermaffian m. fl. inte heller står ut. Då kan vi kanske påbörja återtåget och börja tänka klart igen. Vi får hoppas det.
  /Gunnar B.

  SvaraRadera
 6. Om man ska tro François Guizot, vilket i mitt fall verkar stämma, kan man undra vad dessa ungdomar kommer att tänka om sig själva sedan de passerat trettio, alternativt fyrtio, år?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig som blev förförd av kina vänstern på 70 talet.kan jag säga att jag nu skäms att jag vid den tiden,ordrikt tog heder och ära av mina föräldrar genom att tycka att Kina var ett föredöme,framför ett Sverige som då var ett av världens rikaste mest framgångsrika länder.

   Radera
 7. Du gör det du är bäst på Tobias, skriver smutsigt och rakt så att det ser hårt ut. Lika trevlig som vanligt, så påpekar du hans misstag, eftersom att han är så ung.
  Jesper skriver ju att han gjorde bloggen för att få skriva av sig, med andra ord skriva saker som han behöver bearbeta. Han har nog funderat länge på hur han skulle komma undan med minsta möjliga bestraffning från högermedian Avpixlat, Exponerat och Fria Tider.
  Det han skriver är heller ingen nyhet, för de som är något politiskt intresserade. Allt har ju visat sig vara sant och mycket av sakerna kommer ju säkert att finnas i alla undomsförbund, om man letar lite.
  Vänstermedia ääääääälskar denna typen av avhopp, så tyvärr kommer väl de att gotta sig en denna lilla läckerbiten länge. Hoppas dock att Jesper ser längre än vänster populistiskt smicker.
  Dock så kan det vara en väckarklocka för de som inte tillhör den normalbegåvade skaran av svenska folket, som faktiskt tror att SD har substans. Sverige Demokraterna kommer alltid vara ett luftslott, en illa skapad vision eller illusion.

  SvaraRadera
 8. Jag försöker inte skriva "smutsigt" eller för att det ska se "hårt" ut, utan strävar faktiskt efter att vara någorlunda resonerande. Oavsett om man tycker SD har substans eller ej, så har uppenbarligen någonting hänt i samhälle och opinion. Numera är en stor del av befolkningen beredd att rösta på ett parti som av medialt och politiskt etablissemang ständigt utmålas som "extremt", "odemokratiskt", "fascistiskt" och så vidare. Mediernas makt är delvis bruten.

  SvaraRadera
 9. Du är jättebra, Tobbe!

  SvaraRadera
 10. Pojkvaskern är ett ensamvarande baaaaaaarn, helledudannedå.

  SvaraRadera
 11. Det är intressant att se på uppmärksamheten från i synnerhet vänstern på denna Jespers berättelse. Det finns en komplett oförståelse till hur folk kan rösta på SD eller välja att representera partiet. Det psykologiseras och till och med patologiseras.
  Jespers berättelse och anekdoter ingår i ett narrativ som man vill höra - en person som "vaknar upp" och som inser att denne valt fel parti. Jesper får på så sätt symbolisera SDaren i i detta anti-SD narrativ. Han har vaknat upp och de slutsatser han dragit av SD förväntar man sig att alla SDare kommer att dra.

  SvaraRadera
 12. En klassiker apropå detta med köttändande och rasism:

  "Hitler åt inte kött, det gjorde Jesus."

  SvaraRadera
 13. Rune Brännlund17 augusti 2015 18:57

  Lycka till Jesper Nilsson!
  Kanske hinner du t o m byta kön och gå med i F! innan nästa val.

  SvaraRadera
 14. Stackars Sveriges kvinnor, det finns i princip inga svenska män snart. Och det är kvinnornas fel.

  Jag har själv velat fram och tillbaka i olika frågor. Sd är väl inte så jvla bra, bara det att de andras misskötsel är så allvarlig att partiet behövs... Bla bla.. Å andra sidan, om man ser på Sverige idag och hur det kommer bli framöver nu... Att likt sd tro att en sorts assimilationspolitik från 60-talet är lösningen på våra problem.. Det är helt enkelt inte tillräckligt.

  SvaraRadera