måndag 27 juli 2015

Dagens citat: Linda Nordlund (FP)Ordföranden för Liberala ungdomsförbundet har precis upptäckt att någonting händer i Sverige, även om hon inte förstår varför. Att hon tror att det bara händer i Stockholm kanske också säger något.

Twitter

I samband med "hijabuppropet" bjöd hon på nedanstående bild av sig själv, kompletterat med texten "För att en kvinnas klädsel är hennes ensak":Konsekvensanalyser är som vanligt inte liberalers starka sida.
4 kommentarer:

 1. Det här påminner om:
  Thirteen Types of Ridiculous Female Armor In MMORPGs

  Och sedan, i likhet med ovan, försök detta IRL, t.ex. i Saudiarabien. Resultatet borde bli i linje:
  I'm starting to question my choice of attire

  SvaraRadera
 2. Och så Zlatan. Ständigt denna Zlatan....

  www.svenskaresebloggen.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Förr i Sverige var vi tvugna att lita på varandra och hjälpa varandra för att det gällde vår överlevnad för vintern. Vi kunde inte kriga mellan varandra för vi visste att båda skulle vara förlorare och lida genom vintern. Vintern här har skapat en kultur bland svenskar där vi litar på varandra och inte bedrar varandra.

  Denna kultur har fungerat riktigt bra i århundranden tills globalisterna satt klorna i Sverige och gjort Sverige väldigt skuldsatt och öser in med främande kulturer. Denna kultur där vi litar på varandra och tror att alla försöker göra sitt bästa krockar idag skarpt med dagens verklighet.

  "Blond och blåögd" är ett utryck som betyder att nordbor är så lättlurade men vi är lättlurade för att våran kultur säger att man bedrar inte varandra för det gäller vår allas överlevnad.

  Om svenskar den dagen inser att det finns andra människor som lurar och bedrar andra människor och börjar försvara sig mot bedragarna så kommer det hända grejor. Jag är skeptisk till detta då Linda Nordlund är ett ypperligt exempel på blond och blåögd blåst PK-tänkande politiskt aktiv svensk.

  SvaraRadera