tisdag 28 juli 2015

Patetiskt inlägg av avhoppad sverigedemokrat
Det må ha gått de flesta av oss förbi, men tydligen har en person som tidigare var aktiv i Sverigedemokraterna i Västmanland för en tid sedan lämnat partiet. Det händer förstås med jämna mellanrum, men Jesper Nilsson kände sig också nödgad att skriva ett långt inlägg om detta, ett alster som nu delas flitigt av de sedvanliga vänstermänniskorna som ett mycket viktigt bidrag. Texten andas så mycket identitetsvänster att man undrar varför denne person någonsin engagerade sig i partiet. För att mata vänstermänniskorna ordentligt med nidbilden av en sverigedemokrat får vi som inledning veta:

"Under hela min uppväxt har jag präglats av dåligt självförtroende och haft påtagliga problem att bygga upp långvariga relationer, såväl vänskapliga som något annat. Till följd av detta stängde jag in mig hemma, där jag spelade tv-spel och lyssnade på nationalromantisk vikingarock med Ultima Thule i spetsen."

Denna personlighetstyp gjorde förstås att han sökte sig till det där partiet som endast attraherar misslyckade människor, men:

"Jag var dock tveksam till Sverigedemokraterna; jag hade ju hört talas om partiets bakgrund och har aldrig någonsin kunnat identifiera mig som främlingsfientlig."

Ovanstående rader gör mig i min tur tveksam till Jesper Nilssons engagemang. Det går alldeles utmärkt att läsa på om "partiets bakgrund", men för ytterst få av oss har det någon som helst relevans för samhällsfrågorna på 2010-talet. Vi är också få som identifierar oss som "främlingsfientliga", eller ens använder ordet, då det är ett av de där orwellska nyckelorden som används för att demonisera all kritik mot den förda invandringspolitiken. Att ifrågasätta rimligheten i massinvandringen är inte samma sak som att vara fientlig mot främlingar. Jesper fortsätter:

"Efter järnrörsskandalen var jag för första gången allvarligt beredd på att lämna förbundet, men Jimmie Åkessons lugna och trovärdiga stämma gav mig en känsla av att de inblandade kanske inte var representativa för partiet trots allt."

Ingen förnuftig sverigedemokrat benämner Expressens filmsnutt "järnrörsskandalen". Om en sådan "händelse" är det enda som krävs för att man ska överge alla sina åsikter är dessa kanske inte särskilt befästa till att börja med, något som Jesper i och för sig ska bekräfta genom hela texten. Det blir sedan dags att ta del av ett antal "sexistiska" uttalanden, som tydligen var så känsliga för honom att det upptar en stor del av all förfäran:

"En medlem från en närliggande kommun hade en konversation med mig, och den var måttligt rolig då han på ett ytterst vulgärt sätt frågade om jag kände någon tjej som ville komma hem till honom och 'bli lite dominerad'." 

Han har fått uppleva många chockerande händelser av samma slag:

"Vid ett annat tillfälle satt jag och åt lunch med en kollega efter ett skolbesök. Han berättade då om hur han hade fått ”komma till” en kväll på krogen. Han hade sett en tjej som han på omvägar fått höra attraherades av brandmän, varpå han gick fram och ljög henne rätt upp i ansiktet med att säga att han utbildade sig till brandman. Senare förstod hon att han inte var brandman, hon frågade då varför han sade att han var det. Han flinade och svarade: ”Annars hade jag inte fått ligga.” Jag vet inte när det här var, men att han sitter och skryter om det som om han stulit en fin trofé vittnar definitivt om vad han har för kvinnosyn."

Känsligheten gjorde många gånger att han mådde dåligt:

"Det var påfallande ofta det förekom sexistiska uttryck och en kvinnoförnedrande jargong. Vartenda möte förekom minst ett fall då någon objektifierade kvinnors kroppar och jag kan tro att de tyckte att jag var en riktig fjolla som inte ville vara med i jargongen. Jag kände att det vore en komplimang att vara en fjolla i det sammanhanget. Uttryck som ”jävlar vilken kropp hon har” och ”hennes arsle, helt sjukt!” tycker jag är fruktansvärt pinsamma, och fick mig att må väldigt dåligt."

I verkligheten talar många människor, både män och kvinnor, så här. Att "objektifiera kvinnors kroppar", en formulering jag aldrig trodde jag skulle höra utanför det identitetspolitiska träsket, är en alldeles naturlig del av de mänskliga drifterna. Låt oss hoppas att de båda könen fortsätter att titta på varandra, så att människosläktet kan fortleva. Ännu en traumatisk incident av samma slag inträffade:

"Under valrörelsen till riksdagen 2014 var vi tre killar och en tjej från SDU som skulle ha ett möte då min telefon ringde och jag var tvungen att gå iväg ett tag. De två männen som stod kvar skrattade på sitt ”manliga” sätt och uppmuntrade kvinnan att ”gå fram och nypa mig i arslet” och dylika saker för att få mig att sluta prata. Detta är ett beteende som jag finner fruktansvärt vulgärt och förkastligt. Vem kan med gott samvete rekommendera en ung kvinna att engagera sig i en rörelse med den här typen av språkbruk? Kan bara tänka mig hur det kändes för kvinnan i fråga, men hon var väl tuffare än jag…"

Ja, det är nog de flesta. Faktum är att även ganska få kvinnor skulle bli särskilt upprörda över ovan nämnda lilla skämt. Personligen har jag svårare för Jespers bristande svenska i skrift än för lite uppsluppenhet i tal. Ytterligare en passage gör återigen att man undrar varför han överhuvudtaget sökte sig till SD:

"Jag förespråkade i vanlig ordning homosexuellas rätt till adoption, varav genast kommentarer som ”Hur tänker du!?” och ”Är du feminist?” dök upp. Jag suckade och tog ett ganska banalt exempel: ”Om ett svältande barn i Uganda kan få det bättre hos ett homosexuellt par i Sverige så är väl det enbart positivt?” Men, nej, då var jag tydligen för ”massinvandring”. "

Nu är inte Uganda ett särskilt bra exempel på svält, men att dessutom se ovanstående scenario som "enbart positivt" är något bisarrt. Jesper har naturligtvis också en fin syn på romsk tiggeriturism:

"Vid ett annat samåkande nämnde en tämligen arg kvinna hur hemskt det var med alla tiggare utanför ICA, och det var knappast av medlidande för de människorna. Hon nämnde nämligen hur hon, utan att kunna tro sina ögon, sett en granne (som hon känt hela livet) skänka pengar till en tiggare. Är det höjden av svek att försöka hjälpa en socialt utsatt genom att skänka?"

Efter några tirader om nazism, får vi ta del av ännu ett skämt som blev för vågat:

"Vid ett annat bokbord på en skola under valrörelsen fick vi en kanna kaffe vilket var välkommet, varav den manlige kollegan säger till den kvinnliga: ”Som socialkonservativ tycker jag att det är din uppgift som kvinna att hälla upp kaffe åt mig.” Detta var nog ett försök till ett skämt; ett oerhört tråkigt och olämpligt sådant."

Till och med alternativa medier är något förfärligt:

"Dessutom har vi ju alla ständiga referenser till så kallade ”alternativa medier”. Avpixlat, Fria Tider, Exponerat och Flashback m.fl. Dessa sidor innehåller ofta direkt lögnaktiga artiklar som helt saknar vetenskaplig förankring." 

Vet Jesper själv vad han menar med "vetenskaplig förankring"?. Hur många artiklar i någon form av media knyter an till just vetenskap? Skildringen av alla traumatiska upplevelser är enormt lång, så låt oss nöja oss med en del av själva finalen:

"Jag vill även rikta ett stort tack till er som varit storsinta nog att vara vänliga mot mig trots mitt partival. Med de orden lämnar jag SD för alltid, och de tycker nog att jag är en illojal förrädare. Om jag nu ”förråder” Sverigedemokraterna så gör jag majoritetssamhället en stor tjänst."

Nej, du gör varken till eller från. Du har med detta inlägg endast gjort den vanliga vänstermobben på Twitter glad, men de skriver sådant här dag ut och dag in. Man får absolut lämna en rörelse när man inte längre, om man nu någonsin gjort det, känner att den motsvarar ens åsikter, men jag förstår inte varför man omedelbart ansluter sig till de absoluta motståndarna, eller har ett behov av att spotta forna vänner i ansiktet. Möjligen hoppas Jesper, som ju har svårt att knyta vänskapsband, att finna nya vänner i identitetsvänstern och det finns lovande tecken:


Alina är miljöpartist. Texten är språkligt bristfällig, men Jesper fick tydligen en hjälp som kan förklara en hel del av innehållet:


"Förbättringen" av texten har alltså gjorts av medlemmen i Feministiskt Initiativ Aku Linda Berglind. Vänstermänniskan Johan Löfström, som är medgrundare av den pinsamma anti-SD-sidan "Motargument", blev direkt intresserad av att samarbeta med Jesper för att skildra bland annat tomma stolar i kommunerna:


Media är givetvis också mycket intresserade:

'
Vad gör man inte för att få vänner? Låt oss hoppas att Jesper kommer att spotta även på dessa en dag.
44 kommentarer:

 1. Sicken misslyckad typ - Ingen förlust för SD !

  SvaraRadera
  Svar
  1. En vilsen snorunge som vill slå sig fram genom att smutskasta andra.

   Radera
  2. Nä, ni har ju inga misslyckade typer inom SD...

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. "Jesper Nilsson"är en konstruktion.

   Radera
 2. Verkar som om det var en infiltratör från första början?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är onekligen en känsla man får...

   Radera
 3. Jag ogillar sexism i alla former och tycker att han har rätt i sak, att sexism är förkastligt. Men de värsta sexuella påhoppen jag drabbats av begicks av vänsterpartister. För att inte tala om smörjan som finns inom F!, det gjorde mig häpen och bedrövad. /V

  SvaraRadera
 4. Jag som SDmedlem och förmodligen många med mig skall enbart vara glada att denna pajas självmant lämnade partiet. SD är inget parti som har behov av stolpskott på medlemslistan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HMmmmm Verkar vara ett stolpskott kvar.

   Radera
 5. Jag tror också att han varit en infiltratör från första början och när han blir vald till olika positioner är det tid att hoppa av och "avslöja". Patetiskt !
  Detta ändrar ingenting för SD eftersom det bygger på lögner. Det har ju PK-pressen använt sig av hela tiden utan att det har kunnat stoppa SDs framgångar.
  /Gunnar B.

  SvaraRadera
 6. Finns det några bevis på att han varit SDare? Hela pekoralet verkar ju författat av ett vänstertroll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gå in på hans Facebook, där bilder från denna svåra tid ligger kvar.

   Radera
  2. "var, distriktsordförande i SDU Västmanland, nominerad till den sammas förbundsstyrelse, invald i såväl kommunfullmäktige som i landstingsfullmäktige, dessutom vice ordförande i kommunföreningen och invald i partiets distriktsstyrelse,"

   Detta är väldigt lätta uppgifter att kolla.

   Radera
 7. De allra flesta måttligt välinformerade människor vet väl om att SD:s viktigaste frågor är invandring och skärpta straff och lagar men de frågor som denne vilsne Jesper Nilsson brinner för är tydligen feminism, genus- och HBTQ-frågor. Hur kan man med ömmandet för sådana frågor gå med i SD, Fi eller MP hade legat mycket närmre till hands. Blev han så isolerad med sitt TV-spelande att han helt miste orienteringen i samhället. I sitt "brottsregister" drar han upp Ultima Thule som om det skulle vara ett symptom på hans dåliga självförtroende...Patetiskt!
  Felet hos den här unge mannen har säkert aldrig varit dåligt självförtroende utan att han helt saknar moralisk kompass. Han är en billig sköka på den politiska marknaden och hoppas nu på att hans "avslöjanden" om SD i någon sorts töntigt regisserad Wallraff-anda ska leda till publicitet i de stora medierna. Qtt en sådan personlighet som Jesper Nilssons har haft svårt att bygga upp långvariga relationer är inte alls konstigt. De flesta gillar inte att umgås med amöbor.
  Hela historien han drar känns väldigt konstruerad och han resonerar som en Prinsessan på ärten, äl medveten om vad som gör paranoida vänstermänniskor upprörda och intresserade av hans snömos. Och de vill givetvis höra och läsa MER, MER och MER om alla "sexistiska svetigedemokrater", det fungerar som en sorts socialporr för dessa rödingar.

  Stig

  SvaraRadera
 8. Svårt veta om han varit infiltratör. Det som är säkert är att infiltratörer saboterar demokratin.

  SvaraRadera
 9. Han var ju psykiskt störd med bla.dåligt självförtroende! Ingen jag vill ha som politiker....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så dåligt självförtroende är en psykisk störning?
   Då vet jag ett helt parti fyllt av psykiskt störda personer...

   Radera
 10. Mycket bitterhet du har Tobbe. Tur att du har en blogg så du får skriva av dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, inte så mycket bitterhet, men visst är det bra att ha ett forum där man kan bemöta mediernas nonsens.

   Radera
  2. Bitterhet? Snarare kritiskt tänkande. Det fejkas som bara den på nätet nu för tiden och som vi sett så är alla medel tillåtna i Den Heliga Kampen mot SD.
   Tobbe är lite som en svensk lightversion av Aleksandr Solzjenitsyn. Sådana typer behövs i ett konformistiskt konsensussamhälle såsom dagens Sverige.

   Radera
  3. Gaijin du behöver nog en lektion i vad kritiskt tänkande är.

   Om man ska vara kritisik så ska man vara det saklig och neutral. Inte starta sitt bloginlägg med

   "Patetiskt inlägg av avhoppad sverigedemokrat". Då är man inte kritisk, då hånar man för man lägger in egna värderingar redan från start.

   Många sverigedemokrater, gillar att just använda hånande retorik med uttryck som ska vara självklara. Precis som ditt ordval "konformistiskt konsensussamhälle".

   Ska vi vara kritiskt tänkande så går det uttrycket att ifrågasätta. Då det ordvalet är baserat på ditt tycke och smak och din egna observering med dina egna specifikt utvalda artiklar.

   När man pratar med en SD så behöver man inte ens veta vad de röstar på utan man hör i språket, och textern a hur de resonerar.

   Du samt många andra bör lära er kritiskt neutralitet innan du skriver något.

   Radera
  4. Nu är jag ju dock inte neutral på något sätt. Och ja, jag tyckte inlägget var just patetiskt.

   Radera
  5. Anonym- misstag nummer ett du begår: kritiskt tänkande är inte något som någon lär dig utan något som du själv kommer fram till. Förhoppningsvis använder du det konsekvent.

   Nu har jag följt Tobbes medieblogg i ett par år och han behandlar politik både utomlands och i Sverige på ett skarpsinnigt sätt. Kanske bägaren runnit över i detta fall, men för mig så är det rätt så uppenbar entrism.

   Åsiktsklimatet i Sverige ÄR konformistiskt. Det är oerhört mycket av metadiskussion där man diskuterar formen för att slippa diskutera sakfrågan. När en programledare i SVT råkade använda ordet "volymer" i relation till invandringen så blev det oerhört stor uppståndelse. En diskussion kring ett begrepp istället för att se på faktisk statistik.

   Jag skulle vilja påstå att vänstern (både materialistisk och kulturell) kämpar med språket som vapen. De vill äga och definiera språket.
   Då är det ett brott om personer som inte bekänner sig till "de godas sida" använder sig av språket som vapen.

   Det pågår ett flerfrontskrig mot SD, och jag ser händelsen ovan som ny ammunition i detta krig. Kanske det inte var Jesper Nilssons avsikt, men det är klart att vissa personer utnyttjar detta. Det påminner om Daniel Assais angrepp, som ständigt misslyckats då vissa av de bevis han framfört tycks varit fabricerade av honom själv.

   Om du tar ett steg bakåt och ser hur Nilsson text är formulerad, vilka som använder den (politiskt aktiva samt media) så ser du att det är en väl utarbetad taktik som man länge använt sig av mot SD.

   Samtidigt misslyckas detta och alltfler uppger sig vilja rösta på SD.
   Kanske det är så att ökningen till stor del är att alltfler genomskådar propagandakriget mot SD? I kombination med en i allt högre grad destruktiv samhällsutveckling på grund av den nuvarande samhällsutvecklingen.

   Vad väljer du? DN:s Sandvikenrapport eller Tino Sanandajis sågning av denna?

   Radera
  6. Sista meningen i näst sista stycket ska förstås vara:
   "I kombination med en i allt högre grad destruktiv samhällsutveckling på grund av den nuvarande invandringspolitiken."

   Radera
  7. Jag vet inte om "bägaren har runnit över", men jag skriver aldrig i vredesmod, utan möjligen en viss irritation ibland. Egentligen är inte Jespers inlägg i sig särskilt uppseendeväckande, då det kunde ha skrivits av vilken vänstermänniska som helst, utan det totala upplägget, där han gick in i ett parti vars åsikter han plötsligt inte delar överhuvudtaget. Intressant är också hur han är vän med en mängd FI-aktivister (varav en hjälpt till med texten) och miljöpartister som direkt sprider alstret så mycket de orkar. Det behöver inte handla om entrism, utan kan lika gärna vara ett desperat försök att ställa sig in hos en ny vänkrets.

   Radera
  8. Det är klart att du ska kunna bli irriterad över högst avancerad idioti vilket jag tycker denna historia är.
   Visst kan det vara så banalt som att Nilsson vill komma in i den nya vänkretsen genom denna avbön.

   Nilssons historia i SD är en sak. Som du påpekar så kan man få intrycket att blogginlägget och dess exponering i media är rätt så planlagt.

   Radera
 11. Jäklar vad snabbt han blev uppoljad av media och dess vita riddare.

  SvaraRadera
 12. Antar väl att mobiltelefoner är nytt hos SDUare...

  SvaraRadera
 13. Jag får verkliga Daniel Assai-vibbar av detta. Men då SD växer så det knakar och bristen på kompetenta företrädare är skriande så är nog inte kollen så noggrann.
  Och SD av idag verkar premiera personer som framställer sig själva som välkammade framför personer med verkligt engagemang, som kanske sticker ut lite eller är lite för egensinniga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag verkligen med om. SD ersätter lojala passionerade, riktiga personer som har äkta övertygelse med karriärpolitiker, broilers, vilket är defensivt, fegt ja dumt.
   De förra må vara opolerade men oförställdhet visar på ärlighet.
   Misstag tyder på mänsklighet. Det gillar bra väljare .
   De korkade som blir förtrollade av välkammad falskhet är värdelösa i längden.
   De kan byta sida närsomhelst, vilket just jeppen utan heder bevisat.

   Radera
 14. Läste Jespers brev på FB-sidan "inte rasist, men", men orkade mig bara genom hälften av allt patetiskt trams innan jag därefter skrev nedan kommentar på sidan som de sen tog bort och därefter blockerade mig från att kommentera och "gilla" mer på sidan!! Vilka jäkla Lille Skutt-fasoner.

  "Vilket oerhört vekt virke det var i Jesper.... skulle man blåsa honom lite i ansiktet skulle han tolka det som en orkan.. Bra att du lämnade SD, för ditt extremt naiva, klena och felkalibrerade psyke funkar inte när du konfronteras med verkligheten utanför din lilla bomullsbubbla. Du hör bättre hemma bland likasinnade och de hittar du i Fi, MP eller hos kommunisterna.

  /Anders Wassberg

  SvaraRadera
 15. Tobbe, tack för din text. Den och kommentarna till den genomsyras av det hat och den okunskap som Jesper beskriver, och styrker hans ord och åsikter. Det är bra att detta kommer till ytan. Utan internet hade vi aldrig kunnat förstå att det var så illa. Här kommer några av mina tankar...

  Sexism hör inte hemma någonstans, och allra minst i politiska kretsar där skapandet av en bättre värld ska ske. Attraktion och fortplanting är essentiella för människan, utan tvekan, men de bör ske i en anda av respekt och jämnställdhet, håller du inte med? Jag förstår faktiskt inte hur du menar att kvinnofientliga och sexistiska kommentarer i de politiska rummen är synonymt med attraktion och fortplantning. För mig personligen representerar de enbart en bristande självkontroll och sandlådementalitet.

  Angående främlingsfientlighet. Du är rädd. Och kanske också arg. För att det är och ska bli ännu mer annorlunda i vårat land. För att det Sverige som du känner ska bli någonting annat. Men vet du vad, Tobbe? Det enda som aldrig förändras är det faktum att allting ständigt förändras. Och varför jag tror att din ideologi är baserad på rädsla är därför att den som verkligen känner den homosexuelle, den invandrade, transpersonen och feministen, inte hatar den. Dessa är människor som, när allt kommer omkring, är mycket mer lika dig än olika. Den som känner dessa personer, den vet det. Jag vet det. Vi lever alla i våra egna universum och illusioner, men en del illusioner är skadligare för världen och våra medmänniskor än andra. När vi lär känna varandra, den som påstås vara oss olik, kan vi läsa oss att förkasta våra fördomar och krossa våra skadliga illusioner.

  Med det sagt om rädsla så vill jag också göra ett erkännande. Jag är faktiskt rädd för dig och dina partivänners åsikter. Jag är rädd att de verkligen ska slå rot och för vad som skulle kunna hända då. Med mig, feministen. Med min kärlek, invandraren. Med mina vänner, transpersonerna och de homosexuella. Jag är rädd för att att jag, mina barn och barnbarn och framtida generationer inte ska få växa upp i ett samhälle där man kan vara sig själv. "Problemen" kommer inte aldrig att utrotas, men de kommer att att gå under jord, det har historien bevisat.

  Sist men inte minst. Jag hatar inte dig. Faktum är att jag verkligen, verkligen tror på dig och din förmåga att göra det rätta. Liksom Jesper kan du också en dag komma till insikt om att hatets, förbudens och krigens väg inte är den rätta. Vad har denna ideologi gett oss hittills? Om du verkligen strävar efter ett sätt att leva i frid, bör du förstå att vi inte lever avskilda i detta land, utan på en rund planet där den enes handling på andra sidan jorden också påverkar brodern och systern på motsatta sidan. Vi är alla sammanlänkande och det kommer du aldrig, aldrig ifrån. Därför tänker jag inte hata dig, utan fortsätta att älska också dig tills den dag du förstår att endast kärleken kan vinna över onskan. Hat föder hat och ljuset bekämpar mörkret.

  Tack för att du tog dig tid att läsa och lycka till med tankeverksamheten. /H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt inlägg. Som vanligt är det lite tröttsamt att kritik mot invandringspolitiken måste handla om "hat", medan en vurm för omfattande invandring är "kärlek". Skulle vi inte kunna diskutera denna fråga på ett rationellt sätt?

   Var kommer "okunskap" in i bilden? Jag tycker att Jespers inlägg främst är patetiskt därför att det flikar in varje vänsterfloskel och FI-ståndpunkt som finns, även om jag saknar en referens till "islamofobi". För att öka din egen kunskap kan jag påpeka att det heter "jämställdhet".

   Det är något fördomsfullt av dig att utgå från att jag inte känner någon med invandrarbakgrund, för att inte tala om att jag skulle "hata" dessa. Jag träffar givetvis människor av olika etnicitet varje dag, vilket inte känns det minsta dramatiskt.

   Jag tycker inte att Jesper verkar ha några egna åsikter överhuvudtaget. Hans inlägg verkar bekräfta hur han beskrivits av forna partikamrater - som en person som byter åsikt efter den senaste personen han talat med.

   Motstånd mot invandring måste inte handla om fördomar, utan kan också vara en genomtänkt och rationell ståndpunkt. Att säga att den ena sidan står för hat och den andra för kärlek och ljus känns ärligt talat lite väl infantilt. Visst förändras världen ständigt, men varför måste förändring just vara synonymt med omfattande invandring från Afrika och Mellanöstern?

   Slutligen, sexismen. Låt oss komma ihåg att Jesper alltså talar om ungdomsförbundet som till stor del består av tonåringar. Kommentarer om det motsatta könet handlar då sannolikt inte om en djup ideologi kring sexism, könsmaktsordning och patriarkat, utan om lite vanlig attraktion och ungdom.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. H - Sexuellt maktspel förekommer inom alla politiska förbund. Det finns mycket under lock inom andra förbund. För några år sedan publicerade en vänstertjej berättelser från unga kvinnor inom vänsterrörelser som utsatts för sexuella övergrepp av män. Denna blogg tystades efter endast 2 veckor ned av Researchgruppen som hotade att hänga ut tjejen. Bloggen och dess skapare smutskastades och anklagades för att vara "false flag" av bl.a. Timbro.

   Jag håller med om att Tobbe gör motstånd. Det är ett motstånd mot samma saker som du ignorerar i din gränslösa naivitet. Det är ett motstånd mot det segregerade samhälle som växer fram till följd av dagens invandringspolitik.

   Folk kastar inte handgranater och skjuter i bl.a. Malmö bara för att SD ökar i opinionsmätningar. De beter sig så för att en kriminell subkultur växer fram bland unga som inte ser sig som en del av det svenska samhället. Detta är dock en djupare fråga än att jobb ska lösa detta.
   Det är en växande spricka som SD främst är ett svar på. I brist på etablerade politiker och partier som tar tag i vissa frågor så skapas denna situation och populistpartier som SD.

   Jag är mer orolig för det Sverige som växer fram där tjallare blir skjutna i källargarage (vittne mot Södertäljemaffian), där religiösa fundamentalister tillåts företräda muslimer och där HBTQ-aktivister ignorerar dessas förtryck av såväl kvinnor som homosexuella.

   Det handlar till sist och syvene om att samhällskontraktet på grund av den stora invandringen och den totala avsaknaden av integration på grund av den naiva "mångkulturalismen" håller på att lösas upp. Mångkultur är totalt motsatt folkhemmet och det Sverige som skapats under de senaste 100 åren.
   Det nya mångkulturella Sverige är välfärdsstaten Sveriges död och födseln av ett segregerat, ojämlikt, konfliktfyllt samhälle som mest påminner om nyliberalers våta dröm.

   Din inställning kanske ger sig några gillaklick och klapp på axeln. Men den är direkt destruktiv i ett verkligt samhälle.

   Du bör fråga dig själv: är dina åsikter verkligen helt igenomtänkta eller är de mest vackra fasader som du poserar med?

   Radera
  4. Väl skrivet H!

   Radera
  5. Gaijin, med all respekt så idealiserar du folkhemmet lite väl mycket. Här är några vykort från Sörgården:

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Raskravallerna_i_J%C3%B6nk%C3%B6ping
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Tv%C3%A5ngssterilisering#Sverige_1934.E2.80.931976
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Lobotomi

   Radera
 16. Det där skämtet om "socialkonservativa" som Jesper blev så upprörd över har jag verkligen svårt att förstå.

  SD:aren som drog skämtet spelade ju på fördomar man har om socialkonservativa (SD:are). Det är ju det som är det roliga, poängen så att säga.

  Ska inte SD:are få driva med karikatyrer och nidbilder om SD:are?

  Kan man inte skratta åt sig själv, så kan man nog inte skratta öht.

  SvaraRadera
 17. Att påpeka miljöpartisters språkliga brister är i det här sammanhanget riktigt komiskt. 95% av SD-trollen kan knappt stava trots att de är helsvenska. Är 95% av trollen dyslektiker? Knappast, men förmodligen är de (i olika omfattning) retarderade! ;)
  Men att skribenten tycker att den avhoppades text är patetisk, det är patetiskt.
  /inhoppad icke-rasist, svensk- och invandrarvänlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl snarare tonen i texten och de rätt så godtyckliga anekdoter som ska stödja den arketypiska vänsterliberala berättelsen om "rasistiska SD" som kritiseras.
   Det är en rätt så formulaiskt och tillrättalagd text.

   Du bör alltså fundera en gång till vad Tobbe menar med "patetisk".

   Det är inte så svårt att se det malliknande narrativet i texten. Sedan så förekommer sexuella trakasserier inom alla politiska ungdomsförbund. Kanske SDU är värre och det är mer öppet. Men det finns åtskilliga vittnesmål om t.ex. vänstertjejer som utsatts för sexuella övergrepp av "goda" vänsterkillar.

   Radera
 18. Misslyckad typ, snorunge, pajas, patetisk, psykisk störd, infiltratör, jaha, det vet plötsligt kommentarsfältet här att berätta om Jesper Nilsson.

  Nu kan man tycka att dylika egenskaper inte uppstår bara över en natt, och att varje människa med någon slags perception nog borde kunna uppfatta dylika egenskaper.

  Så vad kommentarsfältet berättar är att Sverigedemokraterna inte har några problem med att låta sig företrädas av personer som tydligen är fullkomligt från vettet.

  Är det några fler av era övriga förtroendevalda vi ska vara oroliga för, som ni missat?

  MVH /logiker  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, där tyckte jag faktiskt att du var lite fyndig. Nåväl, "psykiskt störd" är ingenting jag står bakom och det tror jag inte heller att han är. "Infiltratör" är ju ingen egenskap, utan en roll som här faktiskt skulle förklara ett märkligt skeende.

   Att Jesper fick diverse poster kan nog vara som han själv berättar - att man hade brist på folk. De flesta företrädare och medlemmar är säkert rekorderliga människor, men det är klart att någon här och där kan ha hittat fel.

   Radera
 19. Sanningshalten i hans text är inte särskilt stor då den har uppdiktats av en medlem i Feministiskt Initiativ.

  SvaraRadera