lördag 14 november 2015

Dagens citat II: Maria Wetterstrand (MP)Efter att Åsa Romson sagt sitt, hjälper också ett tidigare språkrör till med att bjuda på egna perspektiv efter ett par hundra fransmäns död. Timo Soini är förvisso både vice statsminister och utrikesminister i Finland, men eftersom han tillhör partiet Sannfinländarna skulle det vara obehagligt för Wetterstrand om han släpptes in i studion. Roligt att hon kan se ljuspunkter i situationen.8 kommentarer:

 1. Ännu gladare hade Maria Wettlös säkert blivit om Arnstad hade dykt upp i Yle med sin skarpa analys att det är identitärer som ligger bakom attentaten. Vad han fått det ifrån är en gåta men hela den splittrade mannen är en enda stor gåta.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Maria Wetterstrand och Stubb är med i samma hemliga klubb.

  SvaraRadera
 3. Ja och extra roligt blir det att denna dam som ivrar för massinvandring,utsätter vårt land för den största miljöförstöraren nämligen just massinvandring.
  Med asfaltering av våra åkrar,nedsågning av våra skogar,uppdämning av våra vattendrag just för att bygga bostäder till våra Ny-anländna.
  Det säges tt vi bygger för lite i Sverige,detta är en stor ,djävla lögn.Däremot är här alldeles för mycket människor,planeten i sig är sedan länge överbefolkad!Trevigt att Du är tillbaka Tobbe.Har varit oroad för dig!
  Bodil Schibli

  SvaraRadera
 4. Romson blev med rätta kritiserad för att hon verkade vara mer oroad för att kanske inte få åka till Paris på skattebetalarnas bekostnad än bekymrad över alla offer, men det här (att politisera medan folk fortfarande kämpar för sina liv) som egentligen är ännu värre verkar däremot ha gått okritiserat förbi.

  En tung skugga faller inte bara på Romson, Wetterstrand, MP och regeringen utan kanske ännu mer på svensk media.

  //Andreas
  En tung skugga faller inte bara på Wetter

  SvaraRadera
 5. Det säger en del om vilka skygglappar dessa människor har. Helt oflexibla i sitt sätt att tänka.

  Hursomhelst så är det kul att bloggen är tillbaka. Ser fram emot många kloka analyser.

  SvaraRadera
 6. Och jetflyg i skytteltrafik till mellanöstern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ovanstående skulle varit ett svar till Bodil.

   Radera