torsdag 3 december 2015

Lite plakatpolitik


Vi är vana vid att massinvandringsvurmarna sällan förlitar sig på några argument, framför allt inte seriösa sådana. I stället används känslor och nyckelord som "människosyn". Idag verkar emellertid ett par organisationer ha tagit icke-argumenten till en ny nivå. Liberala ungdomsförbundet twittrade glatt ut sin analys av regeringens åtgärder för att behålla någon form av kontroll:
Feministiskt Initiativ nöjde sig med ett mer kortfattat resonemang:

5 kommentarer:

 1. Förstår dom inte att stora delar av vad vi kallar välfärdssverige är på väg att kackelera? Eller på väg och på väg, egentligen är det väl redan över. Politiken har varit så katastrofal de senaste 20 åren att det inte går att rädda längre.

  SvaraRadera
 2. En stor del av svenska politiker har lika mycket framåt tänk som akvariefiskar.

  SvaraRadera
 3. Hur var det nu när bron skulle byggas? Stod inte centerpartiet längst fram på barrikaderna och slogs mot den?

  SvaraRadera
 4. Enligt Schyman kommer nu människor som flyr från kriget och förföljelsen i Danmark att dö i Öresund.

  SvaraRadera
 5. Alla som nu upprörs över att bron eventuellt kan stängas borde tänkt på detta innan de dinglade med sockerbiten framför bidragsnomaderna från Mellanöstern/Nordafrika. Samma personer som mässat för oss om den fria rörlighetens förträfflighet (som egentligen bara var tänkt för medborgare i EU som ville turista/arbeta/studera i andra EU-länder) som försvar för denna massinvasion.

  Den som gapar efter mycket förlorar ofta hela stycket - ett ordspråk jag kommer att tänka på..

  SvaraRadera