fredag 11 december 2015

Twittervänstern
Jag använder Twitter för att dels sprida mina egna inlägg, dels ta del av vad andra säger. Sällan har jag gått in i debatt eller kommenterat, främst för att formatet med 140 tecken omöjliggör en verklig debatt, vilket också är skälet till att vänstern älskar samma forum. Utrymmet är fullt tillräckligt för att säga något om sin fina människosyn, dela Fredrik Virtanens senaste alster, eller rada upp ett par svordomar om sverigedemokrater.

Att jag någon gång har kommenterat vänsterinlägg har gjort att jag direkt har blivit blockerad av personerna ifråga, vilket i sin tur har gjort att mitt flöde nästan uteslutande består av oppositionella, sverigedemokrater och patrioter. Det är förvisso en behaglig värld, men jag vill kunna följa olika åsiktsinriktningar. För att överhuvudtaget kunna ta del av vad personer som Henrik Arnstad, Malena Ernman eller Rashid Musa säger, har jag naturligtvis skapat ett alternativt konto, där flödet istället helt utgörs av nämnda twittervänster. Det är en deprimerande värld, där ingenting är för dumt för att sägas, delas eller hyllas. Eftersom jag vill undvika att behöva skapa ännu ett konto, kommenterar jag där inte ett enda inlägg, vilket är precis som dessa människor vill ha det.

I vänsterflödet är idag Danmarks linje att asylsökande ska betala sina egna kostnader från de medel de har med sig den stora nyheten, och de vanliga misstänkta träder fram, följda av den vanliga kören:


Twitters blockeringsmöjlighet har alltså gjort att människor har kunnat leva i sin helt egen åsiktsbubbla, något som vänstern glatt bejakar. Jag tror att detta beteende främst är skadligt för dem själva, då de aldrig får några mothugg eller alternativa synpunkter. I mediekåren konstateras ibland förfärat att många människor väljer bort etablerad media för att istället få sina nyheter från fria medier som Avpixlat, men för den som följer alternativ media är det närmast omöjligt att inte också få ta del av exempelvis SVT:s eller kvällstidningarnas vinklingar. Det gör att vår sida är van vid motståndarnas argument och därför har utvecklat våra egna motargument. Hos vänstern däremot, som aldrig skulle få för sig att läsa Avpixlat eller ens ha oppositionella följare på Twitter, utvecklas en inbilskhet, arrogans och ren idioti.

Att twittervänsterns självvalda isolering leder till arrogans och idioti fick jag senast bevisat igår, då jag från mitt ordinarie konto bemötte ett inlägg från LO. Som bekant kampanjar organisationen nu mot Sverigedemokraterna, där man har valt den sannolikt värdelösa taktiken att rikta in sig på "partiets historia" och fäster en enorm vikt vid en man som varit död i 20 år:Jag påpekade i ett svar att de tydligen inte har särskilt mycket politisk kritik att komma med, samtidigt som det är uppenbart att de enbart bedriver kampanjen för att allt fler medlemmar går över till just SD. Jag blev då indragen i en märklig "diskussion" med två individer som på oklara grunder direkt förklarade att de var intellektuellt överlägsna. En av dessa var vänsterpartist:Det är till att börja med roligt att han, samtidigt som han vill framhålla sin egen intellektualitet, skriver "ett". Han tycker också att det är mycket viktigt att en av SD:s grundare 1988 sägs ha varit "nazist", som om Vänsterpartiets historia skulle vara något att skryta med. Det partiet grundades enbart av kommunister, dessutom vid den tid då Lenins härjningar pågick som mest i Ryssland. En lite ilsknare vänstermänniska rycker också ut, som även han inleder sin argumentation med funderingar kring intelligens:Jag släpper sedan denne twitterkämpe, som dock fortsätter sin intellektuella debatt på egen hand:
Liknande individer finns det gott om i vänsterträsket och det finns naturligtvis ingen anledning att fästa särskilt mycket vikt vid detta anonyma konto. Det finns dock en intressant aspekt: Kontot följs av bland andra GT:s Frida Boisen, Expressens Karin Olsson, DN:s Niklas Orrenius och Somar Al Naher. Vad känner de att de kan lära sig av denne individ? Vilka insikter får de? Nu följer i och för sig dessa personer av någon anledning tusentals konton, men vid något tillfälle måste de ha känt att ovanstående kvittrare hade något viktigt att säga.

Låt mig avslutningsvis upprepa att jag tror att vänstermänniskornas svaghet för inbördes beundran och skräck inför varje avvikande åsikt främst skadar dem själva. Det är också en förklaring till varför de ständigt framstår som uppriktigt förvånade inför det nationalistiska uppvaknandet.11 kommentarer:

 1. Har själv suttit och försökt diskutera migrationspolitik och bostadspolitik i sak med sossen @rolfcronberg på twitter. Men i över 30 tweets kommer han bara med invändningen att jag inte kan/vill förstå marknadsteori (utan att utveckla på vilka grunder han anser det, trots upprepade förfrågningar).

  Han kallar mig "för okunnig att debattera med", utan förklaringar på vilket sätt jag skulle vara okunnig, trots att han gärna skriver upprepade tweets i försök att misskreditera mig med diverse tillmälen och påstående om min "bristande kunskap". Detta då han totalt saknar förmågan att debattera sakfrågorna fortsätter han naturligtvis att upprepa mantrat om att jag "inte kan/vill förstå", i desperata försök att rädda ansiktet och dra upp brallorna som jag upprepade gånger ryckt av honom.

  Sådan är twitter-vänstern.

  SvaraRadera
 2. Jidder - vänstern!/V

  SvaraRadera
 3. Keep it up Tobbe!!

  SvaraRadera
 4. Det är beundransvärt modigt av dig att ge dig ner i detta i detta dike fyllt av fekalier och annat obehagligt.

  SvaraRadera
 5. Symptomatiskt för vänstertyper att vid minsta mothugg genast hemfalla till patetisk härskarteknik.

  SvaraRadera
 6. En f.d. svåger till mig, (en vpk:are) sa alltid till mig när vi diskuterade något att "en kommunist kan aldrig ha fel". Och den tror har vänsternissarna även i dag. Det spelar ingen roll vad du säger, dom behöver inte möta argumenten för du har de facto alltid fel.

  SvaraRadera
 7. Malena Ernman är ju så korkad att det är enerverande och hennes följare är på samma pinsamt intelligensbefriade nivå. Påståendet att Danmark rånar flyktingar är ju ren idioti eftersom Danska staten inte behåller invandrarnas värdesaker utan tanken är att de ska göra rätt för sig och inte snylta på Danska staten om de har så pass med tillgångar att de kan försörja sig själva.
  Troligtvis har primadonnan Ernman själv ett så kriminellt tankemönster att hon tycker att den som kan försörja sig själv har rätt att suga ut staten på pengar under den falska förevändningen att de är "fattiga flyktingar"
  Per Brolleus på halvkommunistiska SR ska naturligtvis inte vara sämre utan klämmer i med "Ryser! Ser tandläkare plocka plomber..."
  "Antirasister" klarar inte av att "debattera" många minuter förrän de kommer in på Hitler och nazism och de står i stor tacksamhetsskuld mot Adolf för utan honom hade de inte haft mycket att säga.
  En snögubbe vid namn Börje Lind försöker bräcka av Ernman och Brolleus med sitt "precis som nazisterna beslagtog judarnas värdesaker".
  Om ytterligare en sådan där fin "antirasistisk" primat med bländande blank helgongloria hade kommit in i twitterflödet så hade Dr. Mengele, koncentrationslägren och gaskammrarna kommit med också.
   Vad de sysslar med är inget annat än en sorts pervers verbal onani som blir mer och mer exalterad för varje "tänkare" som kommer in i den s.k. konversationen.

  Det känns lite trist att SD har haft nazisten Gustaf Ekström i sitt parti ända fram till 1995 men vad säger det om Jimmie Åkesson, Björn Söder m.fl. inom SD: s partiledning idag? Svar: INGENTING. Socialisterna och liberalerna tror uppenbarligen att om någon riktigt rutten person funnits inom en partiledning så har där spridits något sorts gift som även nyblivna medlemmar tio eller tjugo år senare drabbas av. "SD:s bruna förflutna" är en sorts arvssynd som på något mystiskt sätt inte går att tvätta bort. Detta synsätt slår mot pk-partierna själva eftersom alla av dem, utom Vänsterpartiet och Miljötalibanerna, har haft nazister på höga poster på 30- och 40-talet, Centerpartiet var värst. Eftersom de aldrig tagit avstånd från dessa gamla nazzar så finns givetvis den där mystiska nazist & rasistgasen kvar inom fr.a. partiledningarna och har smittat ner alla nytillkomna medlemmar sedan 40-talet.
  Sossen Alva Myrdals rashygieniska övertygelse har de heller inte tagit avstånd från och borde enligt deras egen logik fortfarande infektera alla av dagens sossar som en epidemi inom partiet. Kanske därför som de aldrig på ett tydligt sätt kan tala om vad deras "värdegrund" består av rent konkret.

  Stig

  SvaraRadera
 8. Jag trodde att Omar Mustafa, Helle Klein och Henrik Arnstad var debattörer men uppenbarligen är de bara "debattörer" som vill sitta i morgonsofforna i TV och föra pseudodebatter med likasinnade kulturmarxister. Att de blockerat dig Tobbe får du ta som en komplimang för de klarar inte av att bemöta dina skarpa och väldigt logiska argument. Du har säkert inte använt något ovårdat språk på twitter för det har du inte en enda gång gjort på din egen blogg.
  Jag anser att det inte ska gå att blockera folk hur som helst på Facebook om de inte har kränkt, hotat eller använt ett mycket ovårdat språk. Vitsen med hela Facebook är ju att det ska vara ett diskussionsforum  och detta syfte kväver de genom sin censur. De missbrukar Facebook helt enkelt.
  Själv vräker de ju ur sig en massa grova lögner (förtal) fr.a. Ernman och mytomanen Arnstad vilket är lika illa som att kränka och hetsa.

  Stig

  SvaraRadera
 9. Här en som ser allt från sitt eget perspektiv, oförmögen att ta in era helhet, en verklighet eller en sanning: I metro Debatt skriver Ibrahim Alkhaffaji utan att vilja ha debatt.

  http://www.metro.se/metro-debatt/det-finns-ingen-rasism-mot-vita/EVHolk!bRRsnN3XjAHiQ/

  SvaraRadera
 10. LO kan inte ens stava rätt - vilka klåpare!
  "Grundades av Nazister", där nazister INTE ska stå med stor bokstav!

  SvaraRadera