lördag 9 januari 2016

De svenska feministernas självvalda idioti
I dessa dagar har de svenska "feministerna" visat  särskilt tydligt hur ytlig och ihålig deras ideologi är. Händelserna i Köln, och även i till exempel Kalmar, har uppvisat fler exempel på det som kallas "PK syntax error" än vanligt. Eftersom denna feministsekt också gärna vill kalla sig "antirasister", har de arbetat på högtryck för att försöka skuldbelägga "vita män", den enda grupp de känner sig helt bekväma med att attackera. Den anonyma identitetsvänstertwittraren som kallar sig "Vintervittra" bjuder på några typiska exempel:

Jag tror faktiskt att ytterst få "vita män" ser kvinnor som mindre värda, särskilt om vi jämför med den kvinnosyn som präglar Mellanöstern. Även Gudrun Schyman, som menat att situationen i Sverige kan jämföras med talibanernas Afghanistan, ser ett tillfälle att få lite uppmärksamhet. I Metro skriver hon, tillsammans med Feministiskt Initiativs Linnéa Bruno, på samma tema och presenterar bland annat en fantastisk tes:

"En annan tolkning som vissa forskare föreslår är att trakasserierna och våldet mot kvinnor faktiskt är högre här än i många andra länder. Vissa män provoceras av kvinnor som tar plats."

Eftersom kvinnor i Sverige är mer jämställda än i de flesta länder på jorden, blir de i själva verket alltså mer utsatta. Det skulle vara mycket intressant att få reda på vilka dessa "vissa forskare" är. Henrik Arnstad? Ännu en märklig slutsats läggs fram:

"Övergreppen talar inte på något sätt emot en solidarisk flyktingpolitik – tvärtom. Normer och sedvänjor är föränderliga – det finns ingen ursprunglig och statisk folksjäl som styr våra beteenden."

Tanken är alltså att vi bör ta hit så många män som möjligt från Afghanistan, Mellanöstern och Afrikas horn, eftersom deras synsätt förändras när de når Sverige. Även i denna text utpekas en annan grupp som den stora faran för kvinnor:

"Inte sällan är det just de självutnämnda beskyddarna av Nationen som utgör det största hotet mot kvinnors rättigheter." 

Jag skulle här kunna lägga fram oändligt många fler exempel, men de ovanstående täcker in i stort sett allt som sägs från denna grupp. Samtidigt propagerar samma personer för det vanliga:


På Facebook kan vi också läsa om en demonstration som ska äga rum den 16 januari, där tillägget av ännu en vänsterfixering blir direkt komiskt:
Det är alldeles uppenbart att de kvinnor som i dagens Sverige kallar sig feminister har blivit fullständigt omkörda av utvecklingen och har förlorat sig i frågor som i den mångkulturella verkligheten blir ytterst perifera och närmast irrelevanta. De talar om kvotering till företagsstyrelser, insisterar på att använda ord som "hen" och "en" och propagerar för att barn ska uppfostras könsneutralt, medan Europa fylls på av kulturer där kvinnor inte bara ses som mindre värda, utan också som lovligt byte för sexuella överfall.

Eftersom samma grupp, antagligen för att de anser sig "stå upp mot alla former av förtryck", har blandat in asylmottagning och "antirasism" i sitt engagemang, väljer de att blunda för de grövsta formerna av kvinnoförtryck i världen. I denna världsbild, där "intersektionalitet" blir mycket viktig, kan endast "vita män" kritiseras. Frågor som könsstympning och islamiskt förtryck går helt enkelt inte att få in i denna ram. De vill så gärna tala om att alla män ingår i en "våldtäktskultur", men vägrar inse att Västeuropa vecka efter vecka fylls på med kulturer där släkten väljer make åt kvinnan och där kvinnans eget val, eller rentav en våldtäkt, kan leda till att hon dödas av sina egna familjemedlemmar.

Att vägra se den kulturella aspekten av händelserna i Köln är imbecillt, förljuget och ett hån mot alla män. Jag minns själv hur jag i mycket unga år blev förolämpad av en debattartikel, författad av miljöpartister, som efter en mångkulturell gruppvåldtäkt förklarade att etnicitet naturligtvis var helt irrelevant och att gruppvåldtäkter helt enkelt var en "manlighetsrit". Det är så oerhört fegt av dylika personer att endast ge sig på vita, män, och naturligtvis helst vita män. Som vit man och dessutom nationell, anser jag att kvinnor ska ha samma rättigheter som män, samma lön för samma arbete, och ska kunna röra sig överallt utan att riskera att trakasseras eller våldtas. Kampen mot massinvandringen och islamiseringen handlar faktiskt också om att värna dessa rättigheter, även om dessa intersektionella feminister gärna talar om att nationella utnyttjar kvinnor "som slagträn" för sin förfärliga "främlingsfientlighet".

Det importerade kvinnoförakt vi nu ser är av en helt ny dimension och något som gamla feminister som Gudrun Schyman uppenbarligen var helt oförberedda på. Jag vill rekommendera ett inlägg som moderaten Hanna Bocander skrev för Dagens samhälle, där hon beskriver sina upplevelser som ung flicka i Syrien och Jordanien:

"När jag var 11 år flyttade min familj till Damaskus i Syrien. Det första ord jag fick lära mig på arabiska förutom ”marhaba” – hej - var ”sharmuta” - hora. Det fick jag höra att jag var nästan varje dag."

Med anledning av händelserna i Köln får vi fler exempel från hennes barndom:

"Jag läser nyheterna och kommer så väl ihåg känslan av stirrande blickar, män som både själva och i grupp förföljde, gjorde "kssss, ksss” -ljud samtidigt som de tog sig själva mellan benen. Jag läser nyheterna och minns själv hur rädd jag ofta var, alltid redo att ta till flykten. I bilkö hände det vid flera tillfällen att mannen i bilen bredvid började onanera och titta på mig. Och jag var 11 år. Jag fick snabbt lära mig att aldrig titta en man i ögonen, det skulle vara en sexuell invit från min sida och en dyrköpt erfarenhet. Och jag hade blivit 12 år."

"En gång när mamma och jag var på väg hem från butiken sprang en man fram och tog henne hårt på brösten. Min mamma höll matkassar i båda händerna och kunde omöjligen värja sig."

Det är helt ofattbart att Sveriges vänstermänniskor inte vill inse att det finns kulturella skillnader och att situationer som den i Köln är det oundvikliga resultatet av ett den europeiska invandringspolitiken. Dessutom är sammansättningen av asylinvandringen maximalt destruktiv: Tre fjärdedelar är män och nästan alla kommer från muslimska länder.

Jag brukar här inte lägga upp våldsamma videoklipp, men tänker nu göra ett undantag. Eftersom yngre afghanska män för närvarande är den största grupp som kommer till Sverige, kan det vara värt att tänka på från vilket samhälle dessa kommer och vilka värderingar och beteenden som där är fullt acceptabla. I nedanstående klipp ser vi hur en kvinna i Kabul har anklagats för att ha bränt ett exemplar av koranen. Det intressanta är hur självklart det är att en mängd män på kort tid kan samlas för att döda en kvinna så våldsamt som möjligt:

Ja, Gudrun Schyman, är det samma strukturer i Sverige som i Afghanistan? Kära identitetsvänster, när såg ni senast de förhatliga svenska männen agera på det sätt som vi har bevittnat i Kabul och Köln?
5 kommentarer:

 1. De är så identifierade att logik inte längre spelar någon roll.

  Fattar de inte själva att öppna gränser per definition kräver att vinstdrivande företag tar över mottagandet? Det finns ingen chans i världen att kommunala socialförvaltningar kan bosätta tusentals människor i veckan.

  Vad är fel med dem? Är de helt enkelt dumma i huvudet? Ursäkta språket, men jag kan inte se någon annan förklaring.

  Här är förresten en video från Nyårsfirandet i Köln. Mycket starka bilder:

  https://www.youtube.com/watch?v=b02s-e6-zB4

  Upp till kamp som sagt. Gränsen är nådd.

  SvaraRadera
 2. Feminazister i västs gyllene regel är att bara uttala sig om de övergrepp där vita män kan beskyllas.
  Då de grövsta och vanligaste brotten begås av grupper från MENA är det nu nödvändigt att ljuga, för att få en anledning att vältra sig i det goda hatet.
  De vet att de aldrig ifrågasätts av sina egna i Journalistpartiet.
  Kommentarsfälten i deras PK medier sm var en vagel i ögat på asen, tills de till sin glädje kunde använda Breiviks dåd som ursäkt att stänga dem.

  SvaraRadera
 3. "En annan tolkning som vissa forskare föreslår är att trakasserierna och våldet mot kvinnor faktiskt är högre här än i många andra länder. Vissa män provoceras av kvinnor som tar plats."

  När ordet "föreslår" används på detta lite märkliga sätt i svenskan brukar det alltid vara det engelska ordet "suggest" som spökar i bakgrunden. Från skoltidens gloslistor har vi ju lärt oss att suggest i normalfallet betyder just föreslå. När det handlar om forskare som kommer med nya rön använder engelskan "suggest", medan vi i svenskan snarare använder t.ex. "hävdar". Hur som helst verkar det som om de båda feministerna har hämtat dessa "forskarrön" från utländska källor. Det är inte bara i Sverige det finns tokfeminister.

  SvaraRadera
 4. Edward Ulfertz9 januari 2016 16:00

  http://svenska.yle.fi/artikel/2016/01/07/polisen-trakasserifall-anmaldes-efter-nyarsfirande-i-helsingfors
  "Polisen hade strax före nyåret fått tips om att asylsökande
  i huvudstadsregionen möjligen planerade liknande brott som förekom på järnvägsstationen i Köln där ungefär tusen utländska män hade samlats."

  http://svenska.yle.fi/artikel/2016/01/05/sexuella-trakasserier-och-overgrepp-uppror-tyskland
  "Vi måste också se om det här handlar om en ny form av organiserad brottslighet,
  säger Tysklands justitieminister Heiko Maas."

  Att det var planerat och organiserat verkar vara utom allt tvivel, eftersom det hände på ett flertal platser, även i Sverige.
  Men organiserad brottslighet brukar vara av den arten att den genererar pengar.
  Knark, vapen, prostitution, stöld, inbrott och rån ger ju en del pengar medan gruppvåldtäkter knappast är ekonomiskt lönsamma.
  Vilket indikerar att händelserna bör rubriceras som planerad och organiserad terrorism.

  SvaraRadera