onsdag 24 februari 2016

Ännu ett litet pris till Malena Ernman
Idag tilldelades Malena Ernman ännu en utmärkelse, vilket hon som vanligt basunerade ut på Twitter till beundrarnas jubel. Denna gång blev det ett diplom från den suspekta gruppen "Svenska FN-förbundet" som utnämnde henne till "2015 års försvarare av Mänskliga Rättigheter".

Det är förstås lätt att skratta åt detta, liksom åt all annan självgodhet och inbördes beundran inom etablissemanget, men det visar också en annan tragisk aspekt av vår politiskt korrekta samtid. Det måste finnas mängder med människor som verkligen arbetar med mänskliga rättigheter och kanske gör stora insatser i det fördolda i frågor om till exempel tortyr och politiska fångar, men olika organisationer väljer om och om igen att ge sina priser till Malena Ernman, för att hon med jämna mellanrum twittrar någonting om att maximera invandringen eller hur förfärliga Sverigedemokraterna är. Vad har hon gjort för narkotikakrigens offer i Mexiko och Colombia, eller för de uppskattningsvis 200 000 lägerfångarna i Nordkorea? Det säger också en hel del om personen Malena Ernman att hon inte ens generas av dessa oförtjänta utmärkelser, utan glatt poserar vid varje tillfälle och suger åt sig varje patetisk hyllning.Att Ernman frenetiskt blockerar alla kritiska röster i samtliga sociala medier märks, minst sagt.
10 kommentarer:

 1. Här får en av Malena Ernmans hjältar stryk av en liten kinesisk tjej. Detta vore väl ändå något som Malena kunde lägga in en kraftfull protest emot:
  http://everykindapeople.blogspot.se/2016/02/skapelsens-herre-slar-fel-person.html#comment-form
  /Gunnar B.

  SvaraRadera
 2. Ja Tobbe - Norge er på vei i samme retning. Jeg kommer til å huske på den Svenske eldre kvinnen - som i årevis arbeidet frivillig på Røde Kors. Uten takk fra ledelsen eller noen påkjønnelse. Så kommer en innvandrer innom - "stager" en situasjon: hvoretter kvinnen hånes og hates av godhetseliten. Feil værdegrunn.

  Så har vi Malena. En billig posør. Velstående og vellykket.

  Trist. Men få det fram.

  SvaraRadera
 3. Ernman liksom Schyffert och hela okunniga och naiva PK-sekten är nu svartlistade av mig och får inte tillträde till TV-rutan.
  /sunken

  SvaraRadera
 4. "Svenska FN-förbundet" Har noll och intet med FN att göra. Åtminstone inte Förenta Nationerna.
  De kanske samarbetar med Fabrique Nationale (FN)

  SvaraRadera
 5. Det finns fortfarande de som VÄLJER att vara okunniga i informationsåldern vi lever i.
  Och TROR därmed att FN står för något gott, arma satar.
  http://varldenshistoria.se/kultur/film/the-whistleblower-korrekt-och-valdokumenterad

  FN är en Satanistisk rörelse och en maffiaorganisation, så att häxan Ernman blir prisad av dem är helt på sin plats.
  https://www.youtube.com/watch?v=fSNU-jlHkDs

  SvaraRadera
 6. http://www.thesleuthjournal.com/agenda-2030-bankrupting-third-world-one-country-time-video/

  SvaraRadera
 7. Den "stämpeln" får hon gärna behålla.

  SvaraRadera
 8. På diplomet står det "Stockholms FN-förening" och det har Svenska FN-förbundets logga. Vilken soppa!

  SvaraRadera
 9. Som någon påpekade har "Svenska FN-förbundet" ingenting med Förenta Nationerna att göra, utan är en helt fristående ideell förening som på något ska verka i FN:s anda...

  SvaraRadera
 10. Malena Ernman lever verkligen upp till de klassiska bilden av en narcissistisk diva och primadonna och frågan är om hon ens har fattat att Svenska FN-förbundet är en blufforganisation. Nu drömmer hon säkert om att bli FN-ambassadör. Självbespeglingen har gjort henne dum i huvudet och dummare kommer hon att bli ju mer hon prisas av suspekta organisationer.

  Stig

  SvaraRadera