torsdag 25 februari 2016

Dagens citat: Viktor Orbán


"Här i Budapest skulle de hänga mig i närmaste lyktstolpe om jag gick med på något sådant."
BildI den tyska tidningen Bild avvisar Ungerns premiärminister alla tankar på att ta emot en kvot av de migranter som anländer till EU. Det scenario som Orbán målar upp har aldrig svenska politiker som Fredrik Reinfeldt beaktat, eller behövt beakta. Vi är ett lugnt och undergivet folk och får väl de ledare vi förtjänar.
9 kommentarer:

 1. Orbán är en riktig ledare. Han arbetar för sitt folk och för sitt land. Merkel, Löfvén (Reinfeldt) och Hollande med flera har sålt sin själ till djävulen.

  SvaraRadera
 2. Ja, den dag de politiska ledarna fruktar det egna folket mer än de fruktar asylsökanden blir det stopp på massinvandring från främmande kulturer.

  Tyvärr kan man inte utesluta att ledande svenska politiker räknar med att de inte har något att frukta från det beskedliga folket.

  Av allt att döma skulle inte ungrarna tolerera det svenskarna gör.

  SvaraRadera
 3. Ledare för ett hårdfört folk. Inte för domesticerade svenska, blöta svenskar.

  SvaraRadera
 4. Ja, vi är ett lugnt och undergivet folk som röstar på politiska skurkar som visar ett gränslöst förakt mot både levande och döda svenskar, mot både människor och kultur och hela vår historia sedan Sverige bildades för 1 000 år sedan. 87 % har röstat på folkmord på sig själva och ett folk med ett så suicidalt beteende blir givetvis djupt föraktat av den politiska adeln som består av personligheter av rakt motsatt natur dvs sociopater och politiska strebrar helt utan skrupler, samvete eller ansvarskänsla för det land och folk de egentligen representerar.

  Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välformulerat och sorgligt sant.

   Radera
 5. Det blir förmodligen vi som har framtiden bakom oss som får visa vägen. Hur detta skall gå till kommer att visa sig troligtvis efter sommaren 2016. Hans Nilsson

  SvaraRadera
 6. Morgan och Stefan tycks fortfarande tro att EU kan köra över alla medlemsländer och få dem att inrätta sig i fållan precis som Sverige gör. De säger att EU kommer att straffa de som inte tar emot hårt. Jag tror inte att de får ner Viktor Orbán på knä med hot.

  SvaraRadera