onsdag 9 mars 2016

Marine Le Pen attackerar EU:s samarbete med Turkiet


Idag gick Marine Le Pen i Europaparlamentet till angrepp mot det avtal EU har slutit med Turkiet, där landet ska stävja invandringen till Europa i utbyte mot pengar, avskaffande av visumtvånget för turkiska medborgare och en påskyndad process för medlemskap i unionen.


7 kommentarer:

 1. Hon har förstås helt rätt, återigen. EU ska inte förhandla med Turkiet. De är så desperata. Hoppas det går åt pipan för CDU i lokalvalen i Tyskland i helgen! Merkel och Juncker - vilka förrädare.
  Perre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Merkel hatar tyska flaggan och slängde den till soporna med avsmak. Såg det i någon video, kommer inte ihåg vilken just nu.

   Radera
 2. "Efter att ha fått tre miljarder euro i november för att hejda migrantflödet, ett löfte som inte följdes upp, begär han (Erdogan)  idag sex miljarder för att göra det. Att löftena inte hålls märker vi i siffrorna. I januari 2016 kom tolv gånger så många migranter från Turkiet till Grekland jämfört med januari 2015".

  Det är ju helt uppenbart att Erdogan är Europas största politiska skurk sedan Hitlers och Mussolinis dagar. I lönndom stödjer han dessutom IS. Det är minst lika angeläget att störta Erdogan som det var att störta hans tvillingsjälar Hitler, Mussolini, Idi Amin, talibanerna i Afghanistan, Saddam Hussein och Khadaffi men denne turkiske psykopat vill vissa till och med ha med i EU.

  SvaraRadera
 3. Varför ska Turkiet skydda EUs gränser från migranter?! Vilka dumheter!! EU ska gemensamt skydda EUs yttre gränser, såklart! Varför görs inte detta?!?!

  SvaraRadera
 4. En kvinna med stort K.

  SvaraRadera
 5. 0:45 …bedrar er. Kul uttryck: vous roule dans la farine.
  Och utpressar fait chanter.

  Hon fullkomligt smular sönder Turkiet, vad ska vi med detta land till? Särskilt under nuvarande ledning.

  SvaraRadera
 6. Lysande, borde sändas obligatorisk i alla skolor i EU.
  Och sedan; Varför inte betala t.ex. Ungern åtminstone en bråkdel av de pengarna för sitt otacksamma men solidariska arbete med upprätthållandet av de yttre gränserna.
  Istället tvingas Landet betala pengar i form av EU-medlemskapsavgift indirekt till Erdogan, samtidigt som de betalar för uppförandet av stängsel som gynnar och visar vägen för ett till största delen otacksamt, hycklande EU

  SvaraRadera