onsdag 2 mars 2016

Somal Al Naher gnäller vidare
På den fåniga sidan Politism skriver idag ökända Somar Al Naher om "sveket mot syrierna". Det blir fel tämligen omgående:

"Barn, kvinnor och män som flytt kriget i Syrien och extremismen i Irak möttes plötsligt av batonger och tårgas i Europa. Hur kunde det bli såhär?"

Nej, de möttes inte plötsligt av tårgas. Polisen såg sig nödgad att använda tårgas när den aggressiva hopen med tillhyggen försökte forcera gränsbarriären vid Makedonien. Många kom från Afghanistan, eftersom syrier och irakier med giltiga ID-handlingar släpptes igenom. Afghanerna saknar helt enkelt asylskäl och sannolikt strävar många av dem efter att komma till Sverige och här registreras som minderåriga. Allt är förstås Europas fel i vanlig ordning:

"Den som trodde att migrationsminister Morgan Johansson (S) skulle leverera ett begripligt svar fick nog tänka om. När Aktuellt ställde en fråga till Johansson​ om vad han anser bör göras svarade han att 'det första är att man kontrollerar gränsen mellan Turkiet och Grekland så att det inte kan fortsätta den här utvecklingen där fler och fler kommer till Grekland'."

Det var väl begripligt? Att man vill skydda just Grekland, och inte Turkiet, i detta sammanhang beror naturligtvis på att Grekland befinner sig i EU. Somar al Nahers syfte är det vanliga:

"Om man ska titta på läget utifrån humanitär hänsyn kombinerat med säkerhetsaspekten så måste människor få ta sig vidare – till det trygga rika Europa."

Ju fler migranter från Mellanöstern som kommer till Europa, desto mindre trygg och rik blir kontinenten, och skulle personer som Al Naher få som de vill, vilket vi kan gissa är fri inströmning, skulle all civilisation raderas på ett par år.


Kvinnorna och barnen som plötsligt möttes av tårgas.


Det avslutande stycket är mystiskt:

"Om EU fortsätter att pressa Turkiet att inte släppa igenom flyktingar till Europa är risken stor att vi bäddar för framtida problem som kommer att få dagens kris att framstå som lätthanterlig."

Jag har frågat Somar Al Naher vilka dessa framtida problem skulle vara, men inte fått något svar. Samtidigt vet vi att massinvandringen till Europa och Sverige definitivt bäddar för, och redan nu skapar, enorma problem. När hon nu klagar på att alltför få syrier kommer till Europa, ska vi komma ihåg hennes budskap till svenskarna inför nationaldagen 2015, där hon deklarerade att hon ville ha en ursäkt från Sverige, för att asylansökan tog för lång tid för hennes familj, och definitivt inte någon medborgarskapsceremoni:

"Året var 1989 och vi hade just anlänt till Sverige som politiska flyktingar för att söka asyl. Vi var i mål. Trodde vi. Men nej, i det nya landet var vi inte alls välkomna. Ett utvisningsbeslut satte i gång ett nytt helvete. 18 månader av våra liv gick åt väntan på en flyktingförläggning och långa förhör."

Då skulle hennes familj förstås också ha utvisats, men i Sverige går det som bekant att överklaga och bita sig fast iallafall. Inbjudan till en välkomstceremoni föll inte i god jord:

"Vilket hån, ärligt talat. Grattis du fick ett svenskt medborgarskap. Du klarade eldprovet och helvetesprocessen och förnedringen som asylprocessen många gånger innebär, som den gången när du tvingades röntga tänderna för att bli åldersbedömd." 

Somar Al Naher är själv född i just Syrien, skriver i sin Twitter-profil att hon har hjärtat där och använder följande bild:Hon är naturligtvis en av de första som ska repatrieras.9 kommentarer:

 1. Din slutkommentar är mitt i prick!
  Analysen som sådan också, delar den.

  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Lysande som vanligt Tobbe.

  Att få igång återvändandeprogrammen är steg 1.

  Steg 2 är återkrav av mångmiljardbelopp av ansvariga politiker samt Migrationsverket för allt vad de senaste årens massinvandring kostat (inklusive rubbet), samt åtal för GROV trolöshet mot huvudman - dvs svenska skattebetalare.
  Utmätning nästa av såväl partikassor som personliga förmögenheter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En uppgift för svenska hackare vore underlag från Migrationsverket, för att säkra bevis på felaktiga och bristfälliga beslut som missgynnat svenskarna.

   Radera
 3. Fler än jag som noterat att Di tycks ha skippat kommentarerna sedan nån vecka tillbaka?
  Själva kommentarsfälten finns fortfarande till vissa artiklar, men överallt som jag kunnat se står "0 kommentarer".
  Har svårt att tro att folk slutat läsa tidningen eller kommentera brännande ämnen.

  Ett exempel är gårdagens artikel: "KI: Högre skatt behövs för bibehållen välfärd", där Konjunkturinstitutet skriver "Dagens skattesatser kommer inte räcka till för att finansiera ett bibehållet välfärdsåtagande under de kommande 25 åren beroende på ökade utgifter för ”migration och integration”

  http://www.di.se/artiklar/2016/3/1/ki-hogre-skatt-behovs-for-bibehallen-valfard/

  SvaraRadera
 4. Somar Al Naher ska naturligtvis bege sig till Saudiarabiens ambassad (utan huckle) och där framföra sitt gnäll: "Varför får inte era syriska mussebröder och mussesystrar permanent uppehållstillstånd och arbetsfri livstidsförsörjning i Saudiarabien? Ni är ju faktiskt ett grannland till Syrien och ni talar samma språk. Varför ska Sverige åta sig detta? Tror ni Allah är nöjd med ert beteende? Duger det att sända pengar till moskébyggen i Sverige men inte välkomna era trosfränder i era hem?" Sedan skall Al Naher skriva en ledare i Aftonbladet om det svar hon fick. Då ska till och med jag köpa blaskan.

  SvaraRadera
 5. I och med dagens dom i migrationsdomstolen, att asylsökande ej kan avvisas till Ungern, måste väl betyda att i praktiken inga avvisningar kan ske till något utomeuropeiskt land alls. Vad som händer med de 80 000 som Ygeman talat om kan vara föremål för avvisning blir en gåta som nu tarvar ett svar.

  Det första att göra är att ta bort all rättshjälp till de som överklagar Migrationsverkets beslut och därefter skyndsamt avveckla migrationsdomstolarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungern har återigen gjort revolt mot kommunismen, som idag dock är mer känt som kulturmarxismen.
   -56 tog Sverige emot flyktingar därifrån, idag vill de inte sända tillbaka "flyktingar" dit av hänsyn tagen till globalisternas legoknektars hälsa.

   Radera
 6. Tack för artikeln! Det är hög tid att sluta behandla utlänningar, som kvoterats in i gammalmedia, med respekt och hövlighet. Det rör sig om människor som inte vill oss svenskar och/eller Sverige väl. Det rör sig om människor som är aggressiva och som är totalt ointresserade av att i något avseende komma överens med oss. Kanske rör det sig om gener eller kulturellt arv? Det måste trots allt finnas orsaker till de eviga krigen i mellanöstern. Allt kan inte skyllas på galna diktatorer och islamska fundamentalister.
  Det finns fortfarande de som tror på att en dialog, baserad på fakta och respekt, med vänstermaffian. Glöm det.
  Glöm också att S och M och deras "tuffare politik" är något annat än läpparnas bekännelse.

  SvaraRadera
 7. Man kan undra varför hon ljuger så ohämmat? Jag har sett videoklipp från gränsen och det var inga utmattade kvinnor med barn som gråtande vädjade om att få passera och pga det möttes av batonger och tårgas. Det var våldsamt aggressiva män i vapenför ålder som gick till angrepp mot polis med stenar och tillhyggen. Först när angreppet pågått en bra stund och dessutom eskalerade, använde polisen tårgas! EJ mot kvinnor med småbarn, utan mot vuxna, arga, vältränade män. Mot en armé av fientligt inställda.

  Bevare oss.

  SvaraRadera