torsdag 15 september 2016

Samma mångkultur, samma problem III


"Videobloggaren" Ismail Ilgun i en av sina filmer.


Vi har i tidigare inlägg tittat på hur Nederländerna har bland annat samma problem med badhus som Sverige, vilket jag visar för att poängtera att samma problematik uppstår i alla områden med en viss befolkningssammansättning i hela Västeuropa och följaktligen inte har någonting med eventuella brister i svensk integrationspolitik att göra. Just Nederländerna kan vara ett bra land att jämföra med, då man befinner sig i ungefär samma situation som Sverige, men där debatt och rapportering naturligtvis är oändligt mycket öppnare.

Stadsdelen Poelenburg i Zaandam är ett av Nederländernas 140 "utanförskapsområden", även om dessa lite mer korrekt kort och gott kallas för "problemområden". De senaste dagarna har det varit särskilt stökigt där och på Ismail Ilguns Youtube-kanal kan man följa hans äventyr och få en bild av hur det ser ut i stadsdelen. Vi kan ju inleda med ett litet avsnitt, där någon textning knappast behövs:


Tidningen Telegraaf gjorde i förrgår ett reportage om oroligheterna och vi får också kommentarer från bland andra Geert Wilders:
5 kommentarer:

 1. Alla så kallade ledare reagerar för sent och är för tafatta. Det är likadant i Frankrike, Sverige och Tyskland. Politiker värnar inte längre om sin ursprungsbefolkning. De är marionetter åt ... ja just det ... vilka är det som drar i tåtarna?

  SvaraRadera
 2. Det kan ju tyckas som att dessa politiker talar klarspråk och förespråkar hårdare och adekvata tag med "ungdomarna". Men frågan kvarstår: Varför skall vi överhuvudtaget ha några av dem i våra länder? Vilka har lärt oss att det måste vara så?

  SvaraRadera
 3. Det är så otroligt tröttsamt med alla dessa inkräktare. I vilket europeiskt land de än befinner sig i så blir resultatet i stort sett detsamma: våld, sexuella trakasserier och övergrepp, skadegörelse, gängkriminalitet, islamisering etc. De tillför praktiskt taget inget positivt till våra länder. De är helt enkelt parasiter. De skadar och förstör våra länder och när det inte längre finns något att parasitera på så kommer de att dra vidare till andra länder/områden. Att försöka "integrera" dessa avskum vore som att plantera in cancer i en frisk kropp. Detta måste genast upphöra och ett massivt repatrieringsprogram måste upprättas om Sverige och Europas nationer ska ha någon framtid.

  SvaraRadera
 4. Inget samhälle någonstans på vårt klot är betjänt av muslimer. Inget.

  Där det finns muslimer, där skaver det. Alltid och överallt.

  SvaraRadera
 5. Det är den bistra sanningen, de har inte kommit längre på utvecklingsstegen.
  Det kanske låter enkelt och billigt i mångas öron men det är likafullt sant.
  Jag kan inte upphöras att förvånas över att de inte vill eller kan utvecklas(eller bådadera)

  SvaraRadera