söndag 6 november 2016

Grand Hôtel viker sig för vrålvänstern
Efter en kampanj från medier och den vanliga antidemokratiska vänstern viker sig nu Grand Hôtel och ser för säkerhets skull till att kräla ordentligt i stoftet. I ett pressmeddelande med rubriken "Ett arrangemang vi borde avböjt" får vi bland annat veta:

"I efterhand kan vi konstatera att vi aldrig borde tagit bokningen. Vi kan också konstatera att vi borde ha brutit kontraktet så fort vi förstod att detta arrangemang kommer att skapa starka reaktioner både hos våra gäster och våra medarbetare. Det viktigaste vi har är vårt förtroendekapital och vårt renommé, båda dessa har tagit skada. Vi har alltid velat vara en neutral mötesplats som inte bedömer våra gäster, eller deras åsikter, och utifrån det bestämmer om de är välkomna eller inte. Samtidigt finns det en gräns."

Gränsen ligger som vanligt alltså vid kritik mot invandringen. Ovanstående rader är förstås ett försök att framställa feghet inför vänsterdrev på ett så välformulerat sätt som möjligt. Exakt samma beteende såg vi inför Bokmässan, som faktiskt avbokade Nya Tider efter ett liknande mediedrev, men sedan tillät montern eftersom ett kontraktsbrott skulle ha blivit för dyrt. Att stå upp för principer är inte riktigt någon dygd i Sverige. Även i detta fall tror jag att det skulle ha varit mer taktiskt, förutom på alla andra sätt vettigare, att helt enkelt stå fast vid att man inte sorterar sina gäster efter politiska åsikter och låta vänsterpöbeln gå vidare till nya mål. De vanliga misstänkta jublade direkt:


Egentligen var hotellets meddelande framför allt fegt, då det inte bara skedde efter trakasserier, utan dessutom efter evenemanget ifråga. Det skulle ha varit mer rakryggat att på hemsidan tydligt meddela att personer kritiska till EU och asylinvandring inte är välkomna, och ta de ekonomiska konsekvenserna av det. Det kan ju tilläggas att hotellet, efter vänsterns barnsliga aktion med låga betyg på Facebook, fick ett stöd av patrioter som var större än det ursprungliga sabotaget. När dessa efter beskedet började ta bort sitt stöd, såg hotellet plötsligt till att funktionen helt försvann.Vi kan skratta åt var och en av twittrarna ovan, men vi ska ha klart för oss att de som kollektiv har en hel del inflytande. En stor del av det svenska etablissemanget tycker alltså att det är riktigt att med vilka medel som helst begränsa vissa partiers, i detta fall med stöd av var femte svensk, möjligheter att fungera. Jag undrar ibland om dessa människor någonsin funderar på vad polariseringen kan leda till i förlängningen. Visserligen har vår sida hittills inte visat sådana tendenser, men tänk om vi en dag börjar hålla koll på vilka aktörer som har affärer med vänstermänniskor eller vilket hotell som besöks av Schyffert och Ernman? Ska vi börja hålla motdemonstrationer vid varje vänster- eller asylmanifestation? Ska politik hädanefter aldrig handla om argument, utan enbart om trakasserier och hot? Det finns på vår sida sannolikt kompetens nog att sänka Grand Hôtels hemsida så att inga bokningar kan göras, och energi som räcker för att blockera deras telefonlinjer, men ska vi ha det så?


14 kommentarer:

 1. Det är ju för fan inte klokt så många syltryggar det finns i Sverige. Tänk att det bara var ca 1 000 år sedan vi var tappra, modiga vikingar och inte 100 000 år sedan. Inte en droppe vikingablod rinner i de flesta svenskars ådror längre. Darriga, krälande kärringar som det räcker att bara ropa "bööö!!" i örat så viker de sig som kuvade byrackor. Och de försöker maskera sin ynklighet bakom välformulerade pressmeddelanden som om de inte alls begriper att ynkligheten lyser igenom.
  Samtidigt som jag värderar svenskheten högt finns det vissa drag i den som jag vill se bli helt utplånade. Men det är inte blandkulturen som kan radera ut dessa ynkliga och självdestruktiva drag, den gör dem bara värre.

  SvaraRadera
 2. Grand Hôtel har med detta lyckats med bedriften att vara hatad i båda lägren.

  Snyggt jobbat, Djupmark.

  SvaraRadera
 3. "Det kan ju tilläggas att hotellet, efter vänsterns barnsliga aktion med låga betyg på Facebook, fick ett stöd av patrioter som var större än det ursprungliga sabotaget."

  Det är ju glädjande även om jag nu efter deras fega pudlande inte tycker de var värda något stöd.
  Jag gav själv Hotel Grand fem stjärnor men tycker nu efteråt att det blir lite löjligt att efterapa vänsterdårarna. Det blir ett sorts internetkrig som ligger mer på vänsterns pubertetsnivå och det är ju när allt kommer omkring Hotel Grands och inte den sverigevänliga rörelsens problem om de får lågt omdöme totalt sett.

  SvaraRadera
 4. Det var tydligen ´högerpopulistiska´ partier närvarande. Är det någon sorts informell överenskommelse om att kalla allt till höger om svensk mitten för populism?
  Förr fanns det högerpartier i Europa men nu har de åtminstone i svenska ögon blivit extremister hela högen. Märkligt det där.

  SvaraRadera
 5. "Jag undrar ibland om dessa människor någonsin funderar på vad polariseringen kan leda till i förlängningen."

  De flesta tänker inte öht utan låter reptilhjärnan och betingade reflexer styra deras beteende men de få som tänker strategiskt vill att SD och den sverigevänliga rörelsen ska radikaliseras och ägna sig åt riktiga hot, mordhot på nätet, gå ut på gatorna och slåss mot AFA som har mer erfarenhet av slagsmål och våld. De kallar SD-politiker och oss SD-sympatisörer för rasister, nazister och fascister för att de ÖNSKAR ATT VI VERKLIGEN VORE DET för då skulle de få en jämbördig motståndare med lika ointelligenta och svaga argument som de själva och svagare knytnävar.
  En stark polarisering med trakasserier och våld skulle få en ganska stor del av den sverigevänliga rörelsen att hoppa av tåget och en annan mindre men tillräckligt skrämmande talrik del att fortsätta kampen på ett mer blodigt och radikalt sätt.
  SD skulle givetvis förlora sympatisörer/röster och det är därför som Löfven, Sahlin, Palm, Ohlsson (L) m.fl. gör allt vad de kan för att öka polariseringen genom sina provokationer medelst kränkningar och förtal som ligger på en olaglig nivå. För dem var ju allting lättare på 80-talet när de nationellt sinnade kritikerna bara var fulla skinnskallar som slogs med "blattar" i förorterna (långt bort från riksdagshuset) och den tiden vill de ha tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Jag delar analysen ovan om att vänstern med sina aktioner vill provocera fram våldsamma motreaktioner. Inget får dem att bli så till sig som vådlsamheter. Hela syftet med deras strategi i denna del hela del är att i första hand få företag som Grand Hotell att vika sig för pöbelmakten. I andra hand hoppas de kunna provocera fram våld och hot som de kan gråta ut om i medierna. Att hota eller ta till våld mot dessa provokatörer ska ingen således göra. Däremot bör SD naturligtvis se till att uppmana sina medlemmar och väljare att sluta köpa Aftonbladet, DN och Expressen. Köpbojkotter riktade mot svenska medier ska pågå 365 dagar om året. Alltid. Alltid. Alltid.

  Det är inte heller fel att imitera vänstern och med samma medel som de använder störa och obstruera för deras politiker. Prominenta medlemmar av V brukar aktivt delta i motdemonstrationer mot SD. SD bör därför absolut se till att alltid ha folk som demonstrerar då Jonas Sjöstedt framträder. Ta med visselpipor och vuvuzuelor och för ett jävla oväsen var han än är. Jonas Sjöstedt har aldrig tagit avstånd från sina marktrupper som beter sig på det viset mot SD. Han ska därför bemötas med samma metoder och medel som riktas mot SD.

  När vänstern sen börjar lipa om detta kommer debatten om dessa aktioner att bli lätt att vinna. Det är busenkelt för SD att visa att detta bara är ett svar på tal och att vi nu använder samma metoder som ni alltid använt er av mot oss. Vänstern kommer att böla och förneka det. Tro mig, det kommer de göra. Men dessa gråterskor kommer genomskådas av alla som vet hur det sett ut i det här landet i decennier. Alla som röstat på ett borgerligt parti vet hur vänstern beter sig. Även de gråsossar som kan tänka sig att rösta på SD vet att dessa metoder alltid använts av brölvänstern.

  Så det är ingen svår debatt att vinna om det är schysst att använda dessa metoder. Förhoppningsvis kan det tvinga fram klarare regler och en ändring av hur mötesstörningar ska hanteras av ordningsmakten. Så länge som detta är ett problem som nästan exklusivt drabbar Jimmie Åkesson kommer inget att hända. När det drabbar Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven kommer det bli ett annat ljud i skällan och förslag på lagändringar kommer då att komma.

  I dagsläget vill jag därför uppmana alla sympatisörer till SD att börja använda och kopiera alla metoder som vänstern använder sig av mot SD mot dem. Se dock till att hålla er inom lagens råmärken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl talat och mycket bra argumenterat! Motdemonstrationer med visselpipor och vuvuzuelor på Sjöstedts och Löfvens möten är den bästa moteld vi kan ge. Men SD ska inte stå som arrangör utan bara Sverigevänner precis som vid Folkets demonstration och helt utan SD-märken, skyltar och banderoller associerat till SD.
   Det vanliga snacket om att "inte sjunka ner på deras nivå" håller inte längre men verbalt måste man hålla en högre nivå och det är sannerligen inte svårt. Ibland måste man spela enligt spelets regler hur smutsiga de än är annars blir man en looser. Det är vänstern som en gång satt dessa regler så låt dem få äta upp det tills dom spyr.

   Radera
 7. Exempel. Om Jonas SJöstedt ska hyra en lokal ska en kampanj dras igång. Sedn är det bara att ösa på med snack om Stalin och Lenin. Motdemonstranter med överstrukna flaggor med hammare och skära ska stå och bua ut honom och mötesdeltagarna. "Glöm inte Gulag - krossa kommunismen!" Så ska det alltid se ut när Jonas Sjöstedt försöker sig på att framträda offentligt och tala om vinster i välfärden eller vad han nu har på hjärta. "Din jävla stalinist" så ska det skanderas. Inget pjuk utan så ska det låta hela jävla tiden och överallt där den mannen finns på plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig till 100 %. Man kan tycka att vänsterns trakasserier är barnsliga men jag anser att vi nu nått en gräns när det är dags att köra samma fula spel som gapvänstern. Jag tror inte alls på det där med att "vända andra kinden till" eller "inte sjunka ner på deras nivå" (i argumentationen får vi inte sjunka ner på deras nivå och det är för svårt, det kräver att man åker på en hjärnblödning). Deras barnsliga trakasserier har trots allt effekt och skadar SD och dess sympatisörer och då måste man spela efter spelets fula regler och ge igen med samma mynt.
   Hotel Grand rättar sig bara efter gaphalsarna och då måste man bli en gaphals själv om man inte vill bli helt överkörd. Det var vänstern som för många år sedan började och därför bär de även ansvaret för den sverigevänluga rörelsens motteaktion efter många år.
   Vi är nu många på Facebook som har gått in och röstat ner Henrik Schyfferts uppträdande på biograf Draken på deras Facebooksida i Göteborg.
   De satans röda slemråttorna ska inte tro att de kan djävlas hur mycket som helst med oss Sverigevänner. Vi är större, starkare och generellt sett mer verbalt begåvade än dem, Låt oss utnyttja det maximalt!!!

   Radera
  2. Och skandera "inga bolsjeviker på våra gator" eller "inga stalinister på våra gator". Att det blir en lite fånig travesti på deras "inga rasister på våra gator" kan vara en fördel, en sorts parodi på deras billiga slagord.

   Radera
 8. Medierna då? Varför drar jag in dem. Jo, de är för att medierna spelar med i vänsterns spel. De skulle aldrig skriva artiklar om sociala media-kampanjer mot Jonas SJöstedsts framträdanden. Däremot lånar sig medierna till extremvänstern och sprider deras budskap till hela det svenska folket. Chefredaktören för Sveriges största morgontidning talar om att Grand Hotell skadar sitt varumärke när de hyr ut lokal till det här evenemanget (Hint hint: Jag som chefred. för Sveriges största tidning tycker ni ska vägra hyra ut er lokal).

  Journalisterna rapporterar således inte bara opartiskt om en demonstration. När de väljer att använda sin enorma publiceringsmakt för att sprida ut att dessa motdemonstrationer pågår och att den och den artisten eller profilen uttalat sig på sociala medier gör de saken till en rikstäckande nyhet. De tar också ställning genom sin vinkel. De skriver inte om aktionen kritiskt och att det är problematiskt att ett folkvalt parti och politiker inte tillåts hyra lokaler. Istället är vinkeln att det är fel att hyra ut lokalen. Medierna är såedes inte oskyldiga och några rapportörer. De är kampanjens mest betydelsefulla aktör. Det är de rikstäckande medierna som driver upp hatstämningar mot SD och tvingar andra aktörer in i skamvrån för att de upplåtit sin lokal åt partiet. Det är ett ställningstagane och det är högt medvetet. Därför ska även svenska mediehus bojkottas. Man bör också obstruera och jävla med medierna när de försöker hålla i ett event. DeOm möteshatande tidningar som Aftonbladet och DN ska hålla i en konferens finns det således skäl att rikta invändningar mot det. Människor som hatar möten så mycket ska inte ha några jävla möten. Och det skadar faktiskt en uthyrares varumärke att ta in demokratihatare som Wolodarski och hans medarbetare i en lokal.


  Medierna är inte neutrala. De ska bojkottas och det ska göras väldigt tydligt varför de bojkottas. De bojkottas för att de är politiska aktörer med en tydlig agenda att jävlas och obstruera för sina politiska motståndare!

  SvaraRadera
 9. Jag hade faktiskt skrivit ner ett telefonnummer till Grand Hotel för att till någon personalansvarig få framföra mitt tack och respekt för deras rakryggade hållning. Så kom det då, kryperiet flosklerna. Vi har en form av häxförföljelse i dagens Sverige och den är ju i princip fascistisk.

  SvaraRadera
 10. Det är inte ofta man har något gått att säga om Aftonbladet.
  Detta är ett avsteg, att redovisa fakta:
  Inspelning avslöjar Grand Hotels vd.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23863365.ab

  SvaraRadera
 11. Henrik Schyffert lider av något som heter "Rosersbergkomplex".

  Stålhane

  SvaraRadera