måndag 7 november 2016

Dagens citat: Morgan Johansson (S)Vår 46-årige justitie- och migrationsminister analyserar alternativ och utmaningar i det amerikanska presidentvalet och ser paralleller i svensk politik.

Även om vi sannerligen inte förväntar oss mycket av företrädare för denna regering, eller av socialdemokrater i allmänhet, bör vi fundera kring att Sverige styrs av personer som tänker och skriver på denna nivå. Att reducera politiska motståndare till "hatare" är i sig patetiskt, men också för att uttrycket uppenbarligen är hämtat direkt från systemmedia. Jag har träffat Mikael Jansson och det är mycket svårt att uppfatta honom som en hatisk person, men även betydelsen av ordet "hat" har förvanskats av vårt etablissemang och betyder som så mycket annat oftast helt enkelt kritisk till asylinvandring, till skillnad från exempelvis "värdegrund", som betyder positiv till densamma.

Om vi ska sjunka till samma nivå, vad säger det om Morgan Johansson att han stöder den enormt korrumperade kandidaten? För övrigt var det mest hatiska i sammanhanget ministerns egen tweet.


De inkompetenta håller ihop13 kommentarer:

 1. Håller med dig helt, Tobias!

  SvaraRadera
 2. Briljant kommenterat, Tobbe!

  I går meddelade Fridolin att han köper politisk propaganda för skattepengar (65 miljoner till "antirasistisk forskning"). I dag mediautredningen...
  Det är fantastiska tider vi lever i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skillnad! Dessa "antirasister" hatar vita människor. Man undrar bara om Fridolin och andra politiker och "tyckare" har sett sig själv i spegeln...?

   Radera
 3. Clint Eastwood stöder också Trump. Är han också en hatare?
  Nattmannen

  SvaraRadera
 4. Hillary har ju i sin roll som politiker, varit en av de ledande när det gäller att bomba ex Libyen och har haft massor av sk. affärer (mutor) från Saudiarabien och Qatar. Det spelar alltså ingen roll för svenska politiker...?

  SvaraRadera
 5. Som man känner sig själv, känner man andra.

  A. Nonym.

  SvaraRadera
 6. He he, rolig text till bilden:"De inkompetenta håller ihop". Dan Eliasson ser dessutom komisk ut i polisuniform för man förväntar sig att uniformerade personer har lite ryggrad och inte är sådana utflippade gummiryggar som Eliasson.

  Varför hoppar Morgan Johansson på en så lugn och uppenbart snäll person som Mikael Jansson? Kunde han inte valt ut t.ex. Kent Ekeroth istället. Även om han inte vet vilken presidentkandidat Ekeroth håller på kan han väl bara attackera honom för Morgan Johansson är väl inte så noga med fakta.
  "Hatarna" hit och "hatarna" dit är så uttjatat vid det här laget att man undrar om fantasin = noll.
  Jag tycker också att det ligger en bra bit under anständighetsnivån att en minister twittrar ö.h.t.
  Twitter är fr.a. till för folk med ett torftigt ordförråd som t.ex. trasvänstern och för de som bara vill skicka korta, informella meddelanden men som seriöst debattforum är det odugligt.
  Men som sagt var vad kan vi förvänta oss av företrädare för denna regering? En liiiiten gnutta anständighet och personlig mognad kanske men inte ens det kan de visa upp.

  SvaraRadera
 7. I USA finns det idag minst 100 miljoner "hatare" som kommer att rösta på Trump och om han blir USA:s första "hatpresident" blir USA en "hatrepublik" och då kan inte Morgan Johansson sätta sin fot där de närmaste fyra åren - minst!
  Hur ska han hantera det om han å yrkets vägnar blir tvungen att åka dit??! Och hur ska han kunna skaka hand med Trump eller någon inom hans haaatiska administration?? En svensk "demokrat" kan väl inte skaka hand med en hatisk "fascist"??!
  Och hur ska hela den hat-fixerade svenska regeringen som öst ur sig så mycket haaaat mot Trump bete sig i sina diplomatiska kontakter med hatpresidenten Trump och hela hans hat-stab som styr "hatrepubliken"...??! I första mötet (om det öht blir något) får de göra en kollektiv pudel inför Trump innan de ens kan skåla med honom... (ska bli enormt kul att se)
  Men om S+MP-regeringen ska vara lite konsekventa måste de bryta alla diplomatiska kontakter med USA och ta hem ambassadören om Trump blir president.  Då har den blågula bananrepubliken skämt ut sig internationellt ÄNNU EN GÅNG! Att ha både USA"s och Rysslands presibenter som anragonister verkar inte särskilt mysigt...
  Och nästa år kan Frankrike mycket väl få sin första kvinnliga "hat-president" - Marine Le Pen! Som svenska medier och politiker säkert komner att trakassera under hela den presidentkampanjen.
  Den svenska PK-maffian håller på att måla in sig i ett hörn de aldrig kan ta sig ur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket är precis där vi vill ha dem... :)

   Radera
  2. Onsdag morgon och 244-215 fördel Trump.
   Som sagt, ska bli intressant att se hur de hanterar den troligtvis kommande valsegern!

   Radera
 8. Den bilden säger allt.

  SvaraRadera
 9. Barack Obamas bror stöder Trump. Ännu en hatare.

  SvaraRadera
 10. Att kleta på andra människor en hat etikett tyder både på en mycket låg intelligens, och en mycket naiv inställning till
  politiska frågor. Hur sådana personer kan bli ministrar eller ledarskribenter är en gåta för mig.

  SvaraRadera