måndag 18 december 2017

Belysning och givetvis fritidsgårdar


Hanna Höie kan nöjt summera alla
käcka förslag mot gruppvåldtäkter.

På natten mellan fredag och lördag våldtogs en 17-årig flicka brutalt av flera gärningsmän i Malmö. Det var den tredje händelsen av detta slag i samma del av staden. Med anledning av detta organiserades i kväll ett möte för de boende i Sofielund, under en Hanna Höies ledning. Själv kunde hon föreslå...fritidsgårdar:

"Det har varit en angelägen fråga väldigt länge och det handlar om vilka andra alternativ vi har för våra ungdomar i de här stadsdelarna. Femton till sjutton år är en extremt sårbar ålder, och det finns ingenting för dem här."

De stackars ungdomarna hade alltså tråkigt, "ingen lokal", och då är det lätt hänt att man i stället ger sig ut för att våldta någon. Så kan det gå när "våra ungdomar", alltså förövarna, är sårbara. Övriga förslag handlade om demonstrationer, Facebookgrupper, kurser i självförsvar, kvinnostrejk och att invånarna på eget initiativ skulle lysa upp mörka platser. Nu kanske någon undrar hur en sammankomst kan bli så häpnadsväckande verklighetsfrånvänd, men Hanna Höie står för precis allt det som de flesta misstänker redan när de ser hennes bild.
Följaktligen gavs redan vid inbjudan till mötet en instruktion:

"Obs! Du som tror att våldtäkt är något som begås av förövare med en viss hudfärg, som talar ett visst språk eller kommer från en viss kultur är inte välkommen."

Hur kan i detta läge politisk korrekthet vara det absolut viktigaste? Sammankomsten kallades för "öppet möte", men även på Facebook var det viktigt att göra en markering:


En titt på Hanna Höies övriga inlägg visar att hon är bland de absolut minst lämpade att diskutera denna fråga. De ideologiska glasögonen är tjocka, röda och vänsterfeministiska. Hon skriver också artiklar på Fria Tidningar, där vi under rubriken "Feminism är antifascism" bland annat får veta:

"Patriarkatet är lika helyllesvenskt som surströmming och att fira midsommar."

Samtidigt förespråkar hon, vilket är lika paradoxalt som det är väntat, ett inflöde av afghanska män:

"I kväll lyfter ännu ett plan lastad med ungdomar som kom hit som barn för att söka skydd i Sverige. Det lyfter från Landvetter med destination Kabul . Många av flygplanets ofrivilliga passagerare har knappt varit i Afghanistan, utan växt upp i flyktingläger i grannländerna."

Mot meningsmotståndare ska våld användas:

"Att engagera sig i den antifascistiska rörelsen var ett mycket rationellt val. Det handlade helt enkelt om överlevnad. Icke-våldet som de politiska generationerna före oss predikade var en lyx vi inte hade råd med."

Vidare är hon förstås för romska tiggare, för Palestina, för islamisk klädnad på stranden, samt viktigast av allt:Låt oss då avslutningsvis återvända till sakfrågan och mötets förbjudna aspekt. Eftersom inget signalement har angivits, tvingas vi tillämpa den logik livet i demokraturen har lärt oss. Faktum är att redan brottets natur, sexuellt överfall i grupp, talar för att förövarnas bakgrund finns utanför Europa. Frånvaron av signalement är ytterligare en indikation på att det förhåller sig så.

Denna insikt löser i sig inte brotten, men ängsligheten och den ideologiska styrningen gör att man inte ens kan närma sig ett verkligt förebyggande arbete, utan får förslag om fritidsgårdar och undervisning i skolorna. Utan tvekan behövs både ökad polisiär närvaro och hårdare straff, även för yngre förövare vid en brottslighet av detta slag. Dessvärre måste också hela befolkningen, åtminstone temporärt, anpassa sig till det nya Sverige, och inse att man sannolikt inte kan röra sig hur som helst i en stad som Malmö. En förebyggande åtgärd är naturligtvis också en stoppad asylinvandring, vilket inte kommer att förhindra alla framtida våldtäkter, men åtminstone gör att situationen inte spårar ur ytterligare.
3 kommentarer:

  1. Jag kan inte undgå att notera att Hanna Höie är en kollosalt ful och motbjudande "kvinna" och att detta är så typiskt bland gravt vänstergängade och tokfeminister.
    Alla människor vill synas men det blir problem för de som ser ut som fågelskrämmor och därför satsar de på en karriär inom extrema politiska partier och sekter för att det liksom ska legitimera deras poserande.

    SvaraRadera
  2. Klok 22-åring den där Ida Linn.

    SvaraRadera