söndag 31 december 2017

Gott nytt år!
Härmed vill jag önska alla läsare ett gott nytt år.

Bakom oss lämnar vi ett år av ytterligare förfall, med Sveriges förste lastbilsterrorist, rekordmånga gruppvåldtäkter i Malmö och den svaga regeringens förslag att skapa ett mycket märkligt undantag för att ytterligare några tusen afghanska män ska kunna stanna i landet. Bland glädjeämnena kan vi notera att Österrike har fått en ny regering, där FPÖ ingår.

Nästa år kommer vi bland annat ha ett riksdagsval i Sverige, och även om opinionsläget för närvarande inte är särskilt spännande, kan en hel del hända innan dess.

För att ni ska komma i stämning redan nu kan vi titta på hur det såg ut i Malmö förra året:

2018 blir det nya tag. Som vår vän Jean-Marie Le Pen brukar säga:

"Livet börjar alltid i morgon."


1 kommentar:

  1. Gott nytt år, Tobbe och tack för alla artiklar.
    Tyvärr kan inte folk från Mellanöstern se en fyrverkeripjäs utan att tänka på krig och använda raketer som vapen istället för ett vackert fyrverkeri som lyser upp himlen. Det lågintensiva inbördeskriget i Malmö pågår året runt men eskalerar på nyårsafton och vi får väl se om det blir i år som denna galenskap skördar det första dödsoffret. Någonting riktigt tragiskt kommer med största sannolikhet att hända denna "glädjens dag" som en sista hälsning detta år från kulturberikarna.

    SvaraRadera