måndag 8 januari 2018

Dagens citat: Ulf Kristersson (M)


"Däremot ska mina väljare veta att jag kommer att göra allt jag kan för att det jag går till val på ska få så stort genomslag som möjligt efter valet."
OmniModeraternas partiledare ger besked om framtida regeringskonstellationer, efter att ha deklarerat att han varken vill samarbeta med Socialdemokraterna eller Sverigedemokraterna.

I verkligheten är uttalandet förstås närmast obegripligt, och vittnar om en hel del väljarförakt. Den där "Alliansen" kommer naturligtvis inte få någon egen majoritet, och vi kan misstänka att Moderaterna helt enkelt hoppas på ett så passivt stöd som möjligt från SD. Själv skulle jag, vilket jag har sagt förut, gärna se en koalition mellan Socialdemokraterna och Moderaterna efter valet, dels för att de då skulle vara oberoende av extrema partier som Miljöpartiet eller Centerpartiet, dels för att ett sådant öppet samarbete mellan de stora maktpartierna skulle driva än fler till en riktig opposition.9 kommentarer:

 1. Man kan inte förvänta sig en entreprenör i Trumps klass som levererar på tid och budget men denna "sossealiserade" figur som inte ens kan Förhandlingens ABC är bara pinsam. Inte underligt att han blev petad av Reinfeldt som MUF-ordförande. Reinfeldt är och var en stor [ja, ni vet] men dessa nybörjarmisstag skulle han inte göra.

  Gör om, byt ut!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Tobbe: Ta bort denna kommentar den passar inte in på din välskrivna blogg

   Radera
  2. Här ett fint klipp på det löskokta ägget Ulf Kristersson:
   https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4
   Hen visar att hen är en person ej drar sig för att leva luxus på hemlösa och utsatta. Det gamla vanliga när det gäller de "Nya Moderaterna". Är man svin så är man! Och "Uffe" do it the best.

   Radera
 3. Liten kaxar upp sig liksom de små doggarna.

  SvaraRadera
 4. M försöker bli "det respektabla" alternativet till SD. Det är därför Ann Heberlein vill bli M-politiker. Men för mig, som gammal fd moderat, numera SD-väljare (sen 2006), kan M aldrig komma i fråga. Jag ser M som sossifierat och landsförrädiskt. Obehagligt att Åkesson kan tänka sig stödja en M-regering. Läste en artikel idag i Samtiden som väl sammanfattar allvaret i läget: https://samtiden.nu/2018/01/man-sprangs-till-dods-av-handgranat-universitet-stangt-efter-hot-kommer-sverige-att-behova-om-hjalp/

  SvaraRadera
 5. Usch! Hatar dåliga nyheter på tisdagsmorgon.
  https://dailystormer.red/austria-first-baby-born-in-2018-was-a-moslem-subhuman/

  SvaraRadera
 6. Kristerson har härmed visat sin totala okunskap inom området Förhandlingens ABC, nivå lågstadiet.
  Han vill tydligt binda sig till övriga Allianspartiers verklighetsfrämma migrationspolitik. Alltifrån rödtoppens 30 miljoner nya till KD:s något mer avvaktande hållning.
  Dags för en DÖ Rev 2:0 i slutet av året?
  Risken finns...
  //ER

  SvaraRadera
 7. "Däremot ska mina väljare veta att jag kommer att göra allt jag kan för att det jag går till val på ska få så stort genomslag som möjligt efter valet."

  Njaaa... Kristersson är väl inte riktigt ärlig här. Det korrekta uttalandet bör lyda :
  "Däremot ska mina väljare veta att jag kommer att göra allt jag kan förutom att prata med sveriges tredje största parti för att det jag går till val på ska få så stort genomslag som möjligt efter valet. Istället tänker jag bilda en allians med två partier vars invandringspolitik är den diametrala motsatsen till den invandringspolitik som jag påstår att jag vill driva. Jag är nämligen en person som först kopierar SDs förslag om tiggeriförbud och sedan tar avstånd från SD eftersom jag ogillar deras värdegrund , men de partierna som inte vill ha ett tiggeriförbud har däremot en värdegrund som jag gillar".

  Slutsats : De människor som ens för ett ögonblick litar på Ulf Kristersson och moderaterna måste vara efterblivna.
  /
  W

  SvaraRadera