söndag 14 september 2014

Även idag fortsätter Expressens maniska kampanj...


Vallokalerna har öppnat, men Thomas Mattsson och Expressen har föga förvånande bestämt sig för att fortsätta sin alldeles egen bisarra kampanj fram till det bittra slutet. Följaktligen tronade överst, stort uppslaget, på tidningens nätsida:


Man har alltså projicerat sin löpsedel på bland annat riksdagshuset och Rosenbad. Jag ställer mig frågan om det ens borde vara lagligt. Det är offentliga byggnader och de yttersta symbolerna för den svenska demokratin, som tillhör hela det svenska folket, även de som röstar på och representerar Sverigedemokraterna. Nu är ju egentligen inte valet idag en folkomröstning om "ja eller nej till rasism", utan ett val till riksdag, landsting och kommuner, där vi väljer bland ett antal partier.

Expressen har också låtit sin egen diamant, herr Salihu, göra en liten film om det fantastiska tilltaget. Man intervjuar personer som rör sig i trakterna och alla är oerhört positiva till aktionen. Nu har inte SD starkast stöd bland personer som cyklar i Stockholms innerstad, men vi förstår förstås att ett urval sedan ändå gjorts. Det mest beklämmande med dessa intervjuer är egentligen att samtliga individer verkar direkt svagbegåvade och ingen har heller förstått någonting av SDs politik eller vad Expressen egentligen håller på med.

En teaterregissör bjuder på den idiotiska klassikern:

"Det är ett väldigt bra budskap. Alla måste gå och rösta imorgon."

Denna 39-åriga kulturarbetare säger så, därför att hon föreställer sig att SD hamnat i riksdagen av en slump, kanske en naturkatastrof, och inte som representanter för hundratusentals väljare. Eftersom ingen i hennes bekantskapskrets stödjer partiet, eller skulle tala om det för henne, så tänker hon att om alla röstar, så försvinner just SD. Som sagt, stoppar man cyklister och flanörer i Stockholms innerstad, fångar man naturligtvis individer som nedanstående:
Känner alla fina människor, som är så oroliga över "rasister" i riksdagen, att det känns mycket tryggare att personer som Thomas Karlsson styr Sverige? Sedan följer bland annat två stereotypa bimbos ("man ska blanda allihopa"), en icke-medborgare ("alla är lika värda") och en ung kvinna, som visserligen går med på att SD ska få uttrycka sig, men att de kränker sådana som hon själv.

Thomas Mattsson vill förstås omnämna sin fina kampanj på sin egen blogg:

"Budskapet från Expressen är bekant: ”NEJ TILL RASISM”. Ställningstagandet provocerar säkert en och annan, men en tidning som grundades för att motverka nazism och som tidigt kampanjade mot apartheid har förstås ett särskilt uppdrag i dessa dagar."

Och SDs politik har exakt vad med nazism och apartheid att göra? Jo, jag vet att svaret skulle röra sig kring "partiets historia" och "rasism". Referensen till apartheid är dock lite intressant, eftersom det är just det samhälle massinvandringsförespråkarna bygger upp. Man skapar allt fler "utanförskapsområden", där invandrarna alltså ska bo, medan personer som Jan Helin och Thomas Mattsson redan förskansat sig i vita isolat. En skillnad är att de allra flesta svarta i Sydafrika bodde, och bor, i kåkstäder, medan de svenska "förorterna" består av riktiga bostäder. Det visar att det är människorna som Helin, Mattsson och övriga hycklare väljer bort. Med en fortsatt massinvandring kommer naturligtvis denna enklavisering att fortsätta. Det går inte att sprida ut tiotusentals nya asyl- och anhöriginvandrare jämnt över vita villområden, och det vill inte heller de fina människorna göra. De kommer heller aldrig att bosätta sig i någon av de utländska bosättningarna. Följden blir alltså åtskillnad, apartheid.

Mattsson visar också hur han har fått Stefan Löfven att posera med Expressens löpsedel. Att Löfven inte är något geni vet vi sedan länge, men hade han ändå inga betänkligheter inför att posera med en kommersiell tidning? Vi minns också hur Erik Ullenhag använde Expressens kampanjmaterial som en seriös källa i en debatt med Jimmie Åkesson. Enligt Mattsson, vars ord förvisso inte är mycket värda, var även Fredrik Reinfeldt beredd att posera på samma sätt som Löfven, men inte tillsammans med honom. Det tycker jag är synd, då det skulle ha varit underbart att se de två huvudmotståndarna tillsammans mot SD, dessutom i en kampanj orkestrerad av de fulaste medierna. Möjligen insåg Reinfeldt att det skulle ha blivit en lite väl tydlig bild av dagens svenska demokrati.

Nåväl, Alliansens partiledare, liksom Ohly och Sahlin, fotograferades gärna med Expressens motbjudande löpsedel 2010:


Nu undrar ni kanske om inte Expressen i sedvanlig ordning också har något om FI, för balansens skull? Det har man, och dagens granskning av partiets politik och Gudrun Schymans skandaler ser ut som följer:
10 kommentarer:

 1. Expressens hatjakt och hetsjakt på Sverigedemokraterna kommer fortsätta in i absurdum. Nej, det är den redan sedan länge och tror inte att det kommer sluta i och med idag.

  Nu är det röstat och kan säga det var med stolthet jag lämnade vallokalen.

  Och glöm inte: Köp aldrig Expressen! Ju fortare den försvinner ju bättre.

  SvaraRadera
 2. Trist att Jimmie gynnat Bonniers med att spela på casion som dom äger. Han borde veta att just Bonnier är fiende No 1!

  /Vauen

  SvaraRadera
 3. Jag mår fysiskt illa av detta antidemokratiska land Sverige blivit.
  Media skall bevaka makten inte vara dess förlängda arm. Trindskallen Mattsson borde åtalas för sina kriminella handlingar och kopplingar till kriminella element.

  Men inget händer !

  SvaraRadera
 4. Bekæmpelse af "racisme" er blevet de politisk korrektes beskæftigelsesterapi. De bruger begrebet til, at terrorisere politiske modstandere med. De små mennesker i PK-miljøet synes, at få en større selvværdsfølelse ved, at terrorisere dem, der siger sandheden om indvandringen.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. "Nej till rasism" ställer jag upp på såklart. Och jag har röstat på Sverigedemokraterna i dag. Eftersom jag läser andra media än Expressen så vet jag precis som alla andra normalbegåvade att Sverigedemokraterna inte är ett rasistiskt parti. Thomas Mattsons stora hat mot SD är ju lite fascinerande, han borde ha en diagnos eftersom hans agerande är så hatiskt och maniskt. Nu är det bara att invänta valresultatet. Champagnen på kylning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bonniers betalar bra för Mattsons hat. Det är nog därför det blir så överdrivet?
   Rune

   Radera
 7. Mattsson verkar ha samma obalanserade inställning till SD som Reinfeldt har.

  Som rabiessmittade hundar blir de fullständigt galna när folket inte tar rättning och lyder deras tillrättavisningar.

  Hela säkringsskåpet kommer att smälla framåt 22-tiden i kväll, för båda.

  Underbart!

  SvaraRadera
 8. Har jobbat på Expressen. Att just Mattsson ligger bakom detta är inte ett dugg förvånande. Han är inte frisk, det märktes tydligt redan då. Han har inte heller någon bromsfunktion, inga spärrar. Han hade behövt någon som håller honom tillbaka, att sätta honom som chefredaktör var livsfarligt. Nu ser vi resultatet.

  SvaraRadera
 9. Nu har (sd) dragit tillbaka ackrediteringen för Expressen, deras DDR-"journalist", tillika känd (sd)-hatare, är inte välkommen till partiets egna valvaka. Inte undra på, vem vill ha in en giftorm i rummet? Dessutom utrustad med illasinnade skvallerambitioner, ganska säkert dold mikrofon etc. Nu får den bedrövliga tidningen skörda sådden av sin makabra kampanj, mot ett demokratiskt parti, som hängts ut av den sjuke Mattsson. Vi är runt miljonen svenskar, som kan avnjuta (sd):s valframgång inom några timmar, jag kommer att njuta extra av att se nunorna på Reinfeldt och denne Mattsson, losers in extensio.

  SvaraRadera