tisdag 10 februari 2015

Jean-Marie Le Pen i ny TV-intervju
I torsdags var Jean-Marie Le Pen gäst i France Infos morgonsändning, för att bland annat tala om de senaste islamistiska attackerna i Frankrike och yttrandefrihet.

UMP är det stora högerpartiet. Då det blev utslaget i första omgången i fyllnadsvalet i Doubs, som gällde ett mandat i Nationalförsamlingen, stod de inför ett dilemma vid den andra omgången, då de endast kunde välja mellan Front National och Socialistpartiet. En del UMP-politiker förespråkade att man inte skulle rösta alls, medan andra att man skulle rösta på Socialistpartiets kandidat.

Charles Martel var fursten som stoppade den muslimska erövringen vid Poitiers 732.4 kommentarer:

 1. Hoppsan - tänk den kollektiva hjärnblödning som skulle drabba twitterdrevet om intervjun skulle sändas i någon svensk kanal. Blotta tanken värmer gott. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, JMLP brukar inte skräda orden. Tyvärr är det nog få vänstertwittrare som är inne på denna sida, den enda där det läggs upp...

   Radera
  2. Nej tyvärr, men som dröm var den vacker att få, om man säger så. ;D Oavsett om man instämmer i JMLP:s åsikter eller ej, är det högst uppfriskande att ta del av en ganska unik icke-PK-filtrerad röst.

   Tack för dina insatser, de behövs!


   /Långsam men okränkt läsare

   Radera
 2. Tack för den textningen. Vi har mycket att tacka Le Pen för. Tragiskt att SD är så rädda att samarbeta med hederliga människor som har gott uppsåt bara för att de är öppenhjärtiga och inte helt politisk korrekta. Vi behöver fler som Jean M Le Pen som står upp mot mediemakten, inte fler som viker sig för den.

  Han säger det bra kallar överheten för "Big Brother" ;-) Fyndigt.

  SvaraRadera