söndag 8 mars 2015

Marine Le Pen gör studiebesök


Marine Le Pen besöker med jämna mellanrum olika marknader och mässor, nu senast en jordbruksmässa. Det är framför allt trevligt att se hur väl hon tas emot och hur ledigt hon interagerar med alla sorters människor.
Nedan följer utdrag av några mässor Marine Le Pen besökte under förra året. Jag har inte översatt dessa, men bilderna ger ändå ett intryck av mottagandet.


2 kommentarer:

 1. Vilken enorm skillnad mot ynkryggarnas ankdamm Sverige! Marine tas emot med leenden, artighet och måttlig respekt medan Åkesson tas emot med i bästa fall ansträngda grin och i värsta fall brandmän som ger sig av från brandstationen på fejkad utryckning.
  Det av PK-eliten radarstyrda svenska folket har jag mycket låga förhoppningar om och de får skylla sig själva när Sverige inom en snar framtid har blivit ett av världens fattigaste och farligaste länder.
  Samma typ av konfliktsrädda och politiskt korrekta svenskar tycker att det är väldigt positivt att vara osvensk men de är ljusår från fransmännens öppenhet inför kontroversiella personer som Marine Le Pen.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Superb översättning! BRAVO och MERCI

  SvaraRadera