lördag 5 mars 2016

Dagens citat: Carin Jämtin (S)


"Det här är en regering som är beredd att faktiskt se till att Sverige finns kvar."
EkotKvinnan som sannolikt är Socialdemokraternas verkliga partiledare kommenterar de restriktioner man har infört på migrationsområdet. Uttalandet är intressant, eftersom det för några månader sedan skulle ha stämplats som fascistiskt och alarmistiskt. Att Socialdemokraterna skulle intressera sig för landets fortbestånd i någon relevant mening är i så fall en tämligen ny hållning, men vi ska ta uttalandet med en stor skopa salt.

I verkligheten fortsätter det kulturella och samhälleliga raserandet av Sverige, bara i en något långsammare takt än under hösten. Migrationsverkets prognos för 2016 ligger som bekant kring mellan 70 000 och 140 000, vilket knappast innebär att nationen på något sätt återupprättas. Samtidigt regerar Socialdemokraterna med ett parti som fortfarande tycker att dessa volymer är alldeles för små och avser lägga all sin energi på att mottagningssystemen ska byggas ut för att kunna maximera inflödet. Det är inte en regering som värnar om Sveriges framtid.5 kommentarer:

 1. Nej, det är ingen regering som värnar om Sveriges framtid. Helt rätt, Tobbe!

  SvaraRadera
 2. Partisekreterare? Snarare bevakningshund med partiledarambitioner. Anledningen till att hon inte är partiledare är att det fortfarande finns en strimma av vett inom det forna statsledande partiet som insåg att en bevakningshunds främsta uppgift är att skrämma och skrämda kunde lätt väljarna bli.

  SvaraRadera
 3. Vad spelar det för roll om Sverige finns kvar när folkmördarna inom Sjuklövern och i synnerhet miljötalibanerna bytt ut den svenska befolkningen mot arabiska och afrikanska muslimer. När muslimerna är i majoritet är det bättre att Sverige försvinner från jordens yta. Ett muslimskt land mindre gör jorden till en bättre planet att leva på.

  Stig

  SvaraRadera
 4. SR-journalistens fråga till Jämtin är intressant: "För ni nu en neofascistisk migrationspolitik?"
  Jämtin försvarar sig med en klantig kommentar om att skydda Sveriges existens men det vore mer intressant att få en kommentar från Löfvens kompis Henrik Arnstad...
  De hårdare asylreglerna ska enbart gälla i tre år och sedan ska man bli mer generösa igen. Tror sossarna på fullt allvar att de sitter i regeringsställning om tre år? Det är ett val innan dess och troligtvis och förhoppningsvis kommer det att bli sossarnas sämsta val det senaste seklet. Omkring 15 % vore önskvärt och om miljötalibanerna äntligen åker ur riksdagen har de bara kommunistrerna kvar att alliera sig med och det räcker inte på långa vägar.

  SvaraRadera
 5. Får en obehaglig känsla av att hon har något mer mörkt i bakgrunden, att hon sprider dimridåer.

  Undrar vem som leder regimen, egentligen?
  Och vilket mål har de, egentligen?

  SvaraRadera