lördag 17 november 2012

Mona hänger på JanSjälvklart hänger Mona på Jan Helins senaste propagandakampanj. Återigen kommer den här halvchilenska dottern upp - Mona Sahlin anser uppenbarligen att en av hennes större bedrifter för tolerans och mångfald var att bli gravid med en chilenare. Så här har hon själv kommenterat det:

"Ja, och så vart det så, jag var 20 år och gravid. Jag hade gjort en abort året före, men det var helt okej att bli gravid igen – och jag kände att jag ville ha det barnet"

Det var även denna dotter som Mona Sahlin lyckades få in på en attraktiv ambassadtjänst framför eventuella andra sökanden.

Kända personer i Sverige måste förstås hänga på den här kampanjen, men på Aftonbladets sida finns till synes helt vanliga människor, som lytt uppmaningen att ladda upp en filmsnutt enligt Jan Helins instruktioner. Det är detta som är lite skrämmande med den svenska får-mentaliteten; säger en auktoritet som en kvällstidning att man ska skicka in en idiotisk film, så gör man det.Finns du på denna bild? Då är du antingen 4 år som Olivia eller svagt begåvad som Helena. Oavsett så finns du nu i Jan Helins speciella bok för nyttiga idioter.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar