tisdag 25 december 2012

Cirkeln sluts: Zlatan om SD!



Ett av massinvandringsförespråkarnas starkaste argument består av ett enda ord, eller snarare ett namn - Zlatan. Man menar att eftersom en person med bosnisk bakgrund spelar bra fotboll, så är det fullt rimligt med tiotusentals immigranter årligen från Afrika och Mellanöstern. Vid det här laget måste Jimmie Åkesson fått frågan om Zlatans eventuella svenskhet minst ett hundratal gånger.

Idag sluts cirkeln när man frågar Zlatan om hans syn på SD. Zlatan är ingen intellektuell figur precis, så han har ingenting alls att säga om detta parti, men Aftonbladet tycker ändå att det är värt en egen artikel.

"Politiken är inget jag blandar mig i och jag har inte följt det på det sättet men vi lever i dag i 2012 och nu kommer 2013. Världen ser ut som den gör. Vi kommer från platser över hela världen."

I brist på klarhet från Zlatan får de hålla sig till godo med några kommentarer från andra stora tänkare i idrottsvärlden:

"Zlatan Ibrahimovic gjorde fyra mål mot England samma dag som skandalen kring Sverigedemokraterna briserade.
- Det här var de nog inte nöjda med, idioterna! Det är jävligt skönt att det blir så här. Det sorgliga är att folk röstar på dem ändå. Jag hoppas han täppte till truten på dem. Det finns inget bättre sätt, sa Pontus Wernbloom till Sportbladet och fick medhåll av Mathias Ranégie:
– De är en massa smygrasister de där allihop."

Där hör ni, dags att täppa till truten, för Zlatan gjorde faktiskt fyra mål mot England! Tyvärr är det på den här nivån våra motståndare vill föra debatten.

Artikel i Expressen
Artikel i Svd
Lite Zlatan i GP





1 kommentar:

  1. Pontus Wernbloom är uttalad kommunist.

    Det kan förtydliga varför Wernbloom säger som han gör, Mathias Ranégie talar ju i egenskap av barn till en Västindier.

    SvaraRadera