lördag 8 december 2012

Full fart mot undergången: Nästan rekord



Svd berättar idag att 2012 kommer att bli året med näst flest asylsökande. 1992 kom till Sverige 84018 personer, medan det 2012 hittills uppgår till 40479. Man skall dock hålla i åtanke att det 1992 främst handlade om personer från före detta Jugoslavien, medan det i år handlar om somalier, syrier, afghaner och romer.

"Fredrik Beijer, Migrationsverket, säger att de största problemen för verket är att hitta kommuner som är villiga att ta emot dem som fått uppehållstillstånd.
- Det har blivit svårare. Men det här ska vi klara och det är bara att jobba på. Vi vägrar att se det här som någon slags krissituation."

Nej, se det för allt i världen inte som en krissituation att vi får 40 000 nya, rejält svårintegrerade, invånare i ett land där det saknas både bostäder och arbeten. Ni får väl helt enkelt tvinga kommunerna; det har ju varit på tapeten tidigare. Börja med Stockholm, Lidingö, Danderyd och Täby.




2 kommentarer:

  1. Det är dags att börja tvinga byggbolagen att bygga hyreshus till dessa människor. Ställer de inte upp frivilligt måste tvingande lagar tvinga dem att bygga till våra nya invånare. Ja, jag raljerar, men i princip skulle jag kunna förvänta mig ett sådant uttalande från Ullenhag, som inte skyr några medel eller utgifter för att genomföra landets harakiri. Alla som säger emot de vansinniga förslagen stämplas som rasister!

    SvaraRadera
  2. Med nuvarande volym, skulle vi i princip behöva ett nytt miljonprogram. Men är verkligen fler etniska förorter vad vi behöver?

    SvaraRadera