lördag 26 januari 2013

Bloggen växer!

Grafen ovan visar bloggens sidvyer per månad. De första artiklarna publicerades i oktober 2010, men då jag sedan fick fullt upp med övrigt arbete, låg bloggen nere. Ett år senare, i oktober 2011, körde jag igång igen, och har sedan dess försökt hålla en kontinuerlig kvantitet och kvalitet, där målsättningen är åtminstone 4-7 relevanta artiklar varje dag. För närvarande ligger antalet sidvyer per dag på mellan 1500 och 2000, vilket fördelas på 400 - 700 individuella läsare. Målsättningen kring kvantitet verkar uppnås, då denna blogg enligt Politometern är den klart mest produktiva sverigedemokratiska bloggen, med 286 inlägg de senaste tre månaderna:Positiv återkoppling från läsare får mig också att tro att kvaliteten är godtagbar. Dock är även konstruktiv kritik alltid välkommen, allt för att ytterligare förbättra denna sida.

Slutligen är det dags att vifta med kollekthåven igen. Jag driver naturligtvis denna blogg av kärlek till vårt land och mina läsare, men jag har även lagt till en donationsknapp för eventuellt ekonomiskt stöd. Då jag för närvarande driver denna sida på heltid, och alltså saknar övrig inkomst, är en sådan uppmuntran alltid välkommen. Se det som ett stöd till en fattig samhällsdebattör, eller som en prenumeration på lite regimkritisk inspiration! En månatlig donation på en 50- eller 100-lapp från dem som läser här dagligen skulle tillåta mig att fortsätta skriva här, och förbättra bloggen, även fortsättningsvis. Detta är självklart helt frivilligt, och jag uppskattar varje läsare!
Tack till alla som läser och kommenterar här - tillsammans är vi starka!


12 kommentarer:

 1. Grattis! Det var ingen dålig första plats, nästan dubbelt så många som andra platsen. Va du är blyg, kvaliteten är inte bara godtagbar, den är på högsta nivå och lämnar mig ibland utan någon mer analys möjlig att göra!

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha, Mikael. Jag kände att det kanske blev lite för mycket eget ryggdunk annars, så jag lämnade det till dig att göra... :-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att du håller inläggen någorlunda korta och "to the point". Mycket bra blogg.

  SvaraRadera
 4. Tack, ja, jag är kanske en otålig människa, och vill inte breda ut texten mer än nödvändigt. Samtidigt skall det ju vara någonting att läsa, och tankar som måste utvecklas, så det blir en balansgång.

  SvaraRadera
 5. Få se här, omkring 700 läsare per dag som vardera ger 100kr/månad blir en bra slant! Jag röstar för att det genomförs=)

  Hur gammal är du samt så undrar jag om du styrketränar?

  SvaraRadera
 6. Haha :-) Nja, alla dessa 700 är nog inte här varje dag, en del trillar nog till och med in från Aftonbladet och liknande när jag länkar därifrån. Så se det som en uppmaning till de 200 flitigaste läsarna då...

  Är du kvinna? ;-)

  SvaraRadera
 7. Det är ju tack vare länkning från http://www.kimmoa.se/rn/ som du får så mycket ny trafik. :)

  Och det här med donationer... PayPal är bedragare. Vänligen sluta använda dessa gangsters. Framför allt bryter din blogg mot deras regler genom att fråga efter donationer (jag tänker *inte* anmäla dig om du tror det). Bitcoin må vara krångligt och används av få, men det är det enda som existerar som kan fungera.

  Jag bekymrar mig för övrigt oerhört för den "ankdammskänsla" man får på samtliga nationella sajter, som tycks ignorera och avsky alla andra sajter än sin egen och själva vill nå 100% av alla svenskar. Det är så jag upplever det i alla fall. Det känns som att alla motarbetar varandra på det här sättet. Ingen blir riktigt stor utan det finns en miljon smågrupperingar överallt.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag misstänker att du själv kan vara Kimmoa, och i så fall vill jag säga att sajten är ett bra initiativ som absolut ger en viss trafik hit. Mycket trafik kommer även från övriga alternativa sajter och gammelmedia.

  Jag har själv inga problem Paypal, och tycker det är både smidigt och tillförlitligt.

  När det gäller "ankdammskänslan" håller jag inte riktigt med dig. Jag gillar en mängd sajter, och hänvisar ofta till exempelvis Avpixlat och Fria Tider. Någon risk för kannibalisering ser jag inte heller, snarare korsbefruktning, då vi alla trots allt har lite olika profil. Jag tycker det är bra att det finns lite olika sajter, och att vi alla pratar med varandra. För övrigt är ju just Avpixlat riktigt stor, och knappast hotad av någon annan. Självklart skulle jag vilja nå 100% av alla svenskar, men det önskar jag också andra regimkritiska sajter - det viktigaste är att svensken vaknar.

  SvaraRadera
 9. keep up the good vork
  jag läser dig som en av kanske 10 kritiska bloggar,
  du hör absolut till en av dom fräschare,
  vi som är emot multikulti törstar efter nyheter,
  jag tror det är styrkan hos oss,
  vi går inte på sk*tpratet i gammelmedia.

  SvaraRadera
 10. Framför allt Tobbe, så är din blogg lättläst! Vi som är lite äldre (och kanske ser sämre) har svårare att fladdra runt på alla möjliga ställen på sidan (åtminstone jag). För mig är dock din blogg, Avpixlat och Petterssons blogg starten på min morgon!

  SvaraRadera
 11. Härligt att höra! Jag hoppas att du menar att den är lätt uppbyggd rent grafiskt, snarare än att den skulle vara intellektuellt simpel...:-)
  Jo, jag försöker hålla den tilltalande rent grafiskt, med tydlig text och bilder till varje inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ånej, den är absolut inte "intellektuellt simpel" utan i högsta grad mycket läsvärd! Det är det som gör att jag med glädje tar del av din blogg!

   Radera