söndag 27 januari 2013

Dagen till ära kommer lite 30-tal från Anders Lindberg

Idag är det minnesdagen för Förintelsens offer, och som väntat missar de vanliga, ökända krönikörerna inte detta tillfälle att klistra nazism på sina motståndare. Idag bjuder bland annat Anders Lindberg på ett litet alster med rubriken "30-talet känns inte långt borta", och då förstår ni vad som väntar.

"Förintelsen började inte i dödslägren - den började med ord av hat. Dessa ord av hat blev till vapen i massmordet eftersom goda människor stängde sina dörrar och fönsterluckor och förblev tysta."

Lindberg tänker då troligen på dagens "näthat", och vikten av att goda människor, som han själv, ser till att agera mot människor med andra åsikter än han själv, till exempel genom olika försök att tysta dem. Skulle det inte vara för människor som Lindberg så skulle massmordet stå för dörren.

Sedan kommer då den logiska kullerbyttan:

"Vem stänger vi våra dörrar och fönsterluckor för i dag?
I Malmö har hatbrott med antisemitiska förtecken ökat på senare år. I september detonerade någon en sprängladdning utanför dörren till judiska församlingen. Trakasserier mot församlingens medlemmar är vanliga. De senaste åren har, enligt Sydsvenskan, 480 hatbrott anmälts i Malmö. Utan att det blivit en enda fällande dom."Till saken hör ju att antisemitismen i Malmö kommer från muslimer, och alltså är ett direkt resultat av den massinvandring Lindberg vurmar för. Så här blir det ofta för dessa goda människor; man är för allt som ger en godhets-poäng, men tar inte ansvar för konsekvenserna, utan är emot dessa också. Varför tror han egentligen att vi motsätter oss massinvandring och islam? Bland annat just för att det leder till den här typen av konflikter. Det här förtiger Lindberg naturligtvis, eftersom han vill koppla antisemitismen till sina vanliga demoner; inte minst fria medier och sverigedemokrater.

Mediernas hyckleri och självgodhet är mer motbjudande än någonsin.

8 kommentarer:

 1. Han fick svar på tal om kullerbyttan i alla fall.
  Jag blev förvånad över att kommentatorsfälten var öppna. Har hann inte ett hum om vad som händer i landet?

  /Magnus

  SvaraRadera
 2. Är det bara jag eller är Anders kommentarsfält "fixat" det är mest en massa ryggdunkningar o floskler där. Har de sjunkit så lågt att de nästan totaltensar omiktänkande? Anders verkar ha verställt sin egen lilla kommentars förintelse... :( sad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick igenom min kommentar i alla fall, får hoppas den får vara kvar annars skickar jag bara upp den igen. Öppenhet enligt anders är ju bara om man tycker precis som aftonbladet.

   Radera
  2. Själv kämpar jag för att få kvar mina länkar i Skånskan...de raderar länken till min moskéartikel hela tiden...

   Radera
 3. Svårt att säga - de verkar ju inte helt rensa kritiska röster iallafall. Samtidigt verkar det faktiskt finnas en hel del vänstermänniskor därute, inte minst på Aftonbladets sidor...

  SvaraRadera
 4. Det lär bara finnas bilder med Anders ögon öppna, för annars är de säkert så stängda som de kan bli. Han måste ha stoppat huvudet i sanden för längesen. Att inte förstå att judehatet är starkt sammankopplat med muslimer är ju nåt som alla vet idag, det är inga gissningar, det är ju fakta. Vad annars än detta kan man förvänta sig från anders...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet han säkert, men får han en chans att lögnaktigt koppla det till SD, så tar han den...

   Radera
  2. Absolut, det är man ju van vid, men tråkigt att han tar en händelse som förintelsen och passar på att propagera för sin propaganda.
   En minuts sökning tar en till http://sv.wikipedia.org/wiki/Antisemitism.

   Där man kan läsa att ” Enligt rapporten är den största enskilda gruppen bakom angreppen unga muslimska européer. Den största ökningen av rapporterade angrepp konstaterades i Sverige: 26.4%. Den är den enda rapporten om antisemitism av EUMC.” och att ”….Antisemitiska hatbrott som judar boende i Malmö utsätts för huvudsakligen av stadens muslimska minoritet”.
   Så lätt var det att bevisa motsatsen till en ledarskribent på en av landets största tidningar. Om jag var hans barn skulle jag skämmas!

   Som vanligt är det alltid vår forsking och hårdfakta mot deras gissningar och känslor.

   Radera