lördag 19 januari 2013

Dagens bild: Islamisten och Generalen
General Håkan Syrén ser påtagligt besvärad ut, när han tvingas posera med riksdagens främste islamist, Abdirizak Waberi (m). Det har han också alla skäl att göra, som låtsasgeneral för en armé som inte på minsta sätt förhindrat den nuvarande invasionen. Vi lägger årligen 40 miljarder på denna pappersarmé, samtidigt som det går åt mer än det dubbla att få in personer som Waberi i landet.

Varför har vi ens ett försvar?

11 kommentarer:

 1. Första gången jag läser på din blogg och tyckte det var synd att inte fler kommenterar här. Det finns så många bra bloggar om man nu skall säga dessbättre eller dessvärre för att många hamnar i skymundan.

  Kände mig föranlåten att kommentera för det är i sanning din blogg värd. Men jag tror jag sett "tobbe" i andra kommentarsfält.

  OK, du slog huvudet på spiken! :D Vilken bedrövlig bild! Hahaha... Och så träffsäkert beskrivet!Man ju undra vad ÖB tänkte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen! Det blir dock fler som läser och kommenterar, som du ser om du tittar på senare inlägg. Nu har du 700 inlägg att gå igenom! ;-)

   Radera
  2. SVENSKARNA ÄR IDIOTER HYLLER SIN ÄGEN MÖRRARE

   Radera
 2. Detta är de facto Sverige i ett nötskal!

  SvaraRadera
 3. Hur kunde den där Waberi bli invald i M !!??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var efter ett provval i Göteborgs moderaterna som waberi hamnade på 13:e plats, och då kom det order från Reinfeldt om att flytta upp waberi till 5:e plats för att säkra mörkermannen (waberi) en given plats i Sveriges riksdag.

   Radera
  2. Ytterligare en anledning till varför Reinfeldt åker ut i nästa val....

   Radera
  3. Somalier öser in i landet, ja vad mer kan man säga....

   Radera
 4. Fy fan vilken förnedring, han tänker nog, -nu återstår bara militärkupp.

  SvaraRadera
 5. Det är underligt hur Reinfeldt har tänkt, genom att placera en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen, kanske han har tankar på att konvertera till islam, vem vet? Läs om denne man och kritik mot Reinfeldt från moderat kommunpolitiker, samt verser ur koranen och videos om Muslimska brödraskapet och vad de anser de vill med Europa.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

  SvaraRadera
 6. Tack för din blogg och att du översätter videon.

  SvaraRadera